{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.942 visninger | Oprettet:

News: Honda Turbo, Polo Sedan og NFS UNDERGROUND. {{forumTopicSubject}}

Så blev det fridag, og det betyder mange ting! Ja, blandt andet, er der lige tid til en omgang fridags nyhedder fra hele verden, hvor vi ser på en Polo Sedan, Need For Speed er tilbage, og en sportslige Familievenlig
Honda.

Fiat Aegea

Kan godt sige det med det samme. Det er ikke en bil, som vi kommer til at se skyggen af i Danmark, men det er en bil, som man vil nok spotte på et hvert gadehjørne i Østeuropa og dele af Asien. Vi snakker selvfølgelig om Punto Sedan´en Linea, som faktisk skifter navn til Aegea. Grunden til navnskiftningen skyldes muligvis, at Aegea skifter til en klasse over, hvor man finder biler i Golf-klassen. Den skal ikke mere kæmpe imod VW polo Sedan, Fiesta Sedan, og CO. Men mere biler som Skoda Octavia, Ford Focus, og Opel Astra osv. Faktisk kan man måske godt kalde det for en Bravo Sedan istedet, som tidligere også kunne fås i sedan form. Motorprogrammet er dog ikke frigivet endnu, men der skulle komme to diesel motor og to benzin motor, som begge yder imellem 98-120 Hk, og er selvfølgelig godkendt til EU. (Euro6)

Billeder
http://2.bp.blogspot.com/-YCynxIrT69o/VV3U00PEXRI/AAAAAAAANgg/eZYGlNOZOg4/s1600/fiat-aegea-debut-1.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-lA6S0zw0eM8/VV3U1g8Zq7I/AAAAAAAANgs/tPxJ8hhq_n4/s1600/fiat-aegea-debut-5.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-hxNpbIdgVgo/VV3U0nc9MeI/AAAAAAAANg8/pBGg3lSSp1A/s1600/fiat-aegea-debut-2.jpg
__________________________________________________-
VW Polo/Vento Sedan

En anden bil, som man desvære heller ikke ser i Danmark, er den fikse Polo sedan. Måske kan man huske Classic modellen fra slutningen af 90´erne, som også kunne fås i St Car. VW har aldrig stoppet med at udvikle sedan version af Polo, men modellen blev taget ud af det europæiske marked i 2004. (Jep, man kunne købe en Polo 9N i sedan i Danmark under specielaftale med forhandleren, men tror ikke en blev solgt!) Dog forsatte de med udviklingen i dele af Asien, Sydamerika, og få steder af de østligelande. Nu har den nuværende Polo Sedan, som også hedder Vento i andre lande, fået et mindre facelift. Facelifetet består af et mere sportslige front, LED lygter, og nye fælge til udvalget. Ellers er der ikke sket meget mere, end at den gamle 1,2 TSI 105 Hk 20 km/l turbo motor også er kommet på linjen af motorudvalget.
Forsat findes den helt gamle 1,6 MPi 105 Hk og 85 Hk, 14 km/l og en 1,5 TDI 105 Hk diesel motor, som jeg aldrig har hørt om.

Billeder
http://1.bp.blogspot.com/-QWq6bkPiabM/VV8v-cpn_wI/AAAAAAAAreU/0RDJzIHcFWw/s1600/VW-Polo-Sedan-2.jpeg

http://3.bp.blogspot.com/-9JpfR09NIbM/VV8v9e-FxcI/AAAAAAAAreM/DV2igUcNye8/s1600/VW-Polo-Sedan-3.jpeg

http://2.bp.blogspot.com/-CGZ1TMlshww/VV8wA7vllpI/AAAAAAAAreg/rfJ0N_aRN90/s1600/VW-Polo-Sedan-5.jpeg

_______________________________________---
Honda Jade RS


Det er ikke så længe siden, at jeg præsenterede den nye Honda Jazz St car, som de kalder for Jade i Japan. Det er sådan en lille St car, som man kender fra Seat Ibiza og Skoda Fabia Combi, selvom Honda´en kan rumme 7 personer. Derimod, som mange nok ikke ved, findes Jazz´en, som faktisk hedder Fit i Japan og Nordamerika, i en mini GTi version, som de kalder for RS. Det er en 1,5 direct injection VTEC, som nu lander i Jade´en. Dog er det helt nye, er at Honda giver den det ekstra step, med form af en lavtryk´s Turbo motor der yder 150 Hk.- Men igen, det er desvære ikke en bil, som vi kommer til at se skyggen af i DK.

Billeder
http://2.bp.blogspot.com/-epow3TIK-W4/VV3oBYwObQI/AAAAAAAArF0/-ikCnN0CWyA/s1600/Honda-Jade-RS-2.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-gWfredTlRrk/VV3obig4RuI/AAAAAAAArG4/BeZcOTavFoU/s1600/Honda-Jade-RS-9.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-FTV5mBjXwu4/VV3npHy-dTI/AAAAAAAArE8/SnAnJNSYFp4/s1600/Honda-Jade-RS-12.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-hj4KAvVDJH0/VV3njVtA4oI/AAAAAAAArE0/1kp2JALLLVE/s1600/Honda-Jade-RS-13.jpg
____________________________________
Zagato Mostro

Denne skønhed fra Zagato, der er kendt for at bygge mange dyre og sjældne One Of biler, har gjort det igen. Denne gang er det en Maserati GranTurismo, som skal forstille den originale 1957 Maserati 450S Coupe Zagato. Motoren er dog den samme 4,7 V8 n/a, som man kan finde i næsten en hver Maserati, men det hele handler om designet og, hvis man skal nå at købe en, skal man være hurtig, da de kun bygger 4 modeller, til en pris der sikkeret lander imellem 10- 20 milioner kr.


Billeder
http://3.bp.blogspot.com/-WnFEKvS4ha8/VV8zTyjHtnI/AAAAAAAAOJM/hDDzSODyOHs/s1600/mostro-zagato0001.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-VFsec9Rkzj0/VV8zTxymuOI/AAAAAAAAOJ0/rcOWA9YaDUU/s1600/mostro-zagato0003.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-eXjtBwCgahI/VV8zT8b6Z7I/AAAAAAAAOJQ/BjZICEQ2jac/s1600/mostro-zagato0002.jpg

________________________________________
NEED FOR SPEED UNDERGROUND 3?
Godt nyt til at alle spillefuglene, det ser ud til at EA gengiver det store hit NEED FOR SPEED Underground, med hjælp fra deres partner Speedhunters og rocker Bunny. Bedøm selv på videoen for neden.
https://www.youtube.com/watch?v=ybZ5nchDm6o&ab_channel=NeedforSpeed
_____________________________
En skam at Honda ikke markedsføre denne model, istedet for deres Civic Touer i EU. Udover RS modellen, findes den også med en Hybrid og normal N/a 1,5´er.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  News: Honda Turbo, Polo Sedan og NFS UNDERGROUND.
Kommentér på:
News: Honda Turbo, Polo Sedan og NFS UNDERGROUND.

Annonce