{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Audi A4 på SU (Solgt)

13.864 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Salman M
Mand | 44 år | Oprettet: 25. mar 2007


Audi A4 på SU (Solgt)

Årgang:
Motor:
Langsliggende motor. Helt standard, men også helt serviceret. Meget omdrejningsvillig, vibrationssvag og stabil motor, især på lange ture, men desværre alt for undermotoriseret.
Hestekræfter
Undermotoriseret til bilens næsten 1.2 tons egenvægt. Bilen er derfor ingen sprinter. Men takket være gearingen er der bemærkelsesværdig bundtræk.
Fælge
17 tommer Audi Avus fælge fra 90´erne til TT. De klæder bilen med deres afdæmpet design, synes jeg :-)
Dæk
Pirelli P Zero - 225/45 - udover udseendet, kan jeg godt mærke den store forskel med disse relative brede lavprofildæk. Især i skarpe sving ved høje hastigheder. -
Desværre er ulempen betydelige mere rullestøj fra dækkene, betydeligt mindre kørekomfort på lang ture og et noget større brændstof forbrug (50 km mindre på en tankfuld i fht. standard 15 ballondæk).
Undervogn
40/40
Bilstereo
Anlægget er helt diskret og gemt ud af syne. Den usynlige JVC Chamelion HU i kabinens sorte stil og små, usynlige højtalere :-)
Styling
Minimalt. Blinklys, forlygter og baglygter er skiftet ud med hhv. hvide blinklys, facelift for og facelift bag. Sammen med de indfarvede sidespejle har det faktisk ændret hele bilens udtryk og virket ret så designmæssigt foryngrende sammen med sænkningen og fælgene.
Derudover bare de sædvanlige københavnske ridser(!!!) og en enkel bule :-)

Ellers passer jeg rigtig godt på bilen, og den får jævnligt "håndvask" med svamp, samt månedlig voks og lakforsegling. Desuden også lakrens en gang om året.
Interiør
Krom-ringe i instrumenteringen og TT lædergearknop, men ellers er interiøret med rød belysning helt standard med nye kvali-bundmåtter.
Dog yderst velholdt med jævnlige støvsugning, silikone- og tekstilrens :-)
Ekstra tilbehør
Udover tågelygter, el-ruderne, el sidespejlene, justerbare lygter og højde justerbar sæde er der intet ekstra tilbehør. Bilen er meget standard og føles meget skrabet, hvilket egentligt er typisk Audi.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
-------------------------------------------------------------------------------
Bilen er købt og holdt kørende i mit eget navn på SU!
-------------------------------------------------------------------------------

Dens største force er at den er meget behagelig, især som rejsebil, hvor man skal køre adskillige hundrede kilometer. Her kan man mærke hvad man betaler for hos Audi: Høj komfort og flotte køreegenskaber. Man bliver slet ikke træt af af at sidde længe i den, også uden AC. Dertil er bagagerummet stort og så er bilen rigtig let at styre.
Derudover meget lidt motorstøj og vibrationer. Let og kontant styretøj, bløde gear, god koblingspunkt og mange justeringsmuligheder af førersædet, samt stram undervogn og reaktive bremser (skivebremser både for og bag). Ellers virker bilen meget konservativ dimensioneret og gennemprøvet.


De tidlige årgange døjede desværre med nogle børnesygdomme fx bremserne, som ikke var dækket ordenligt til mod mudder og snavs (med en lille "spoiler), som ABS-systemet ikke brød sig om. Andre problemer er lyset i instrumentsbrættet som går ud, dørpaneler der bliver løse, og problemer med tomgangen. Desuden synes jeg at der er overraskende meget vindstøj ved fordørene ved høje hastigheder. Derudover er der næsten ingen brugbar aflægsplads, som det var tilfældet i fx min forrige bil. Er også ked af at den er så dyr i drift og reparation/reservedele, hvilket især mærkes når man er "Sponsored by SUstyrelsen"!

Den er hurtig, men ingen racer. Bruger den udelukkende som Cruiser og kører den total "morfaragtigt" og respektfuld, for jeg regner med at beholde den i mange år - Jeg er rigtig glad for den, synes nemlig at den er rigtig hyggelig :-)


Alle billeder er taget med et mobilkamera.


Seneste nyt:
Kromringe i instrumenteringen.
Facelift-baglygter.
Sænkningsfjedre 60/40.
Nyt HU.
Nyt gearknop af læder.




Bilen er blevet solgt, der var aaalt for mange problemer med den, når man kun har SU til at betale med. Må prøve igen, når jeg får job efter endt uddannelse.

ER VENDT TILBAGE TIL MOTORCYKEL, HAR FÅET NOK AF BILER: http://www.motorcykelgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=33710

Vil du se flere Audi A4 på SU (Solgt) til salg? Andre Audi eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Audi A4 på SU (Solgt)
Annonce