{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Suzuki Swift GLX

puha en stor en --->

Volvo S60 T5

Stem på det største brænstofforbrug
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Årgang:
2011
Årgang:
2001
Motor:
1,2 ECO+ GLX 4 cylindret 16V DOCH med dobbelt VVT Tophastighed 165 km/t (dog en del mere) 20,4 Km/l ESP antiudskridning ABS med EBD og Bremseassistent TCS hjulspindskontrol
Motor:
5 cylindret 2.3 Turbo Enket Turbolader + intercooler 2 Overliggende knaster 20 Ventiler (4 pr cylinder) Indsprøjtning med 1 dyse pr cylinder Variable valve timing / kanster justeres efter Rpm og belastning Ingen tryk = Ingen ryd !!! Alt under 1.2 bar er for bøsser og gamle kællinger.
Hestekræfter:
94 hk / 6000 rpm 118 nm / 4800 rpm
Hestekræfter:
Chippet fra de Org 247 Hk og 329 Nm til 298 Hk og 408 Nm Den trækker rigtig fint, dog med lidt Turbotøven. Men det er kun når den får fuld gas, men normal kørsel mærkes det ikke. Fra Volvos side er motoren født med en et moment på min 300 Nm mellem 2000 og 5200 Rpm. Jeg er ikke helt klar over, hvordan det ser ud efter chiptuningen. Mit håb er at finde en, udstødningsmanefold og Turbo fra en "R" model. Det skulle give et, noget bedre effektforløb. Endlig er jeg ikke ude efter mere Power, der er nok i den PT.
Fælge:
16" BBS le mans (somme) 16" aluminiums fælg fra Suzuki (vinter
Fælge:
17"
Dæk:
Continental
Dæk:
225/45 ZR17
Undervogn:
Standard Suzuki undervogn dog sænket 40/40
Undervogn:
Standart
Bilstereo:
1x Alpine INE-W920R 2 din headunit 3x Alpine Subwoofer 10'' 3000 watt peak 1000 watt rms 6x Alpine Højttaler SPR-60C 330 watt peak 110 watt rms 3 x Alpine Monoblok Forstærker MRX-M100 2 x Alpine Monoblok Forstærker MRX-M30 1 x extra batteri i bagagerummet Det vildt!
Bilstereo:
Volvo HU 603 Virker fint, der er 10 højtaler i bilen. Ganske god lyd, til normal brug. fjerbetjening på rettet
Styling:
Remus sports udstødning med 2 afgangs-rør Sort folie på front og tag. Tågelygter
Styling:
Intet... Og har endlig ikke planer om noget. Måske en org hækspoile
Interiør:
El-ruder El- betjente sidespejle med varme Fjernbetjent centrallås 7 airbags med whiplash beskyttelse Fuld Automatisk Klimaanlæg Aircondition Højdejusterbar sæder Højdejusterbar og skyd ud og ind Læderrat med kontakter til cd-radio og Fartpilot Sædevarme Sort Læder kabien med grå alcantare i midten af sæderne Højdejusterbare forlygter Startspærre Krom på indvendige dørhåndtag Sølvindlæg i rat, gearknop, instrumentbord og døre Dørlommer med flaskeholdere Overhalings-blink
Interiør:
Læder / Stof
Ekstra tilbehør:
Alufælge med vinter dæk. polerings midler osv..
Ekstra tilbehør:
Intet Bilen har fra Volvos siden, stort set alt hvad jeg ønsker mig. Elsæder med hukommelse Elspejle med hukommelse El ruder for/bag Centrallås Auto ned blindning af bakspejlet Triptronic 5 gear gearkasse Farven er grå metal 17" Aner ikke om de er org Aircondicion (2 zone) Soltager mangler øv øv !! Og sikkert en masse mere.. Der mangler sådan set ikke noget i den.
Bemærkninger:
Lille bil med Komforten i top - lavt støjniveau - og det bedste LANGT på literen! Kørt 30.000 lige fået lavet service uden problemer.
Bemærkninger:
-Ja det er Spanske nummerplader... -Ja jeg bor i Spanien... -Ja biler koster gratis her nede.. -Ja vægtafgift er billig her nede... -Ja forsikring er pisse billig her nede... -Nej der er ingen rust i den, de salter ikke vild meget her nede... -Nej jeg savner IKKE Dk... Da en af mine venner, havde beslutte sig for at købe en S80 V8. Kom han over at spurte og jeg ville have T5éren. Min første tanke var NEJ TAK !!!, der er sku for meget bestefar i den. Men da han næste ville forære mig bilen, sage jeg ja tak. Min tanke var at sælge den ASAP, men jeg er blevet MEGET overrasket over hvordan den er. Til tros for sin "bestfar" udsene og høje vægt. Så køre den ret let og med masser af power. Det eneste der iritere mig, er at den har forhjulstræk. ********************************************************************************************************** Når jeg sidder og læser, om andres biler her på BG. Så er jeg helt ærlig, lige ved at brække mig. Biler er sku bare noget lovlam lort og der er ingen ryk !!!! - Alt over 3.5 sek 0-100 Km/T er for kedlig - Nej biler kan bare ikke bremse - Nej biler styre som lort - Biler er gode fra punk A til B, men de er LANGSOME !!!
Annonce