Hvilken bil skal jeg vælge?

Hvilken bil skal jeg vælge?

8. mar 2018

Vi lever i en tid, hvor der er et utal af biler af vælge imellem. Du kan få sportsvognen uden tag, som du kan cruise Danmarks gader og stræder tyndt i. Du kan få en stationcar, som er skræddersyet til dig og din families behov. Den kan rumme både børn og baggage. Du kan få en el-bil, der kører på strøm. Med sådan en bil er du med til at spare verden for en masse benzin og diesel, som den ikke kan rumme. Du kan også få en bil med gule plader, hvis du har brug for mere plads til baggage end til passagerer. Markedet har mange valgmuligheder, men hvilken en passer til dig og dine behov?

Køb den rigtige første gang
Hos bilhandleren kan du få, hvad du peger på. Der er alverdens former, farver og typer og her må du ikke gå på kompromis. En bil er noget du formentligt skal bruge hver eneste dag, og derfor skal du ikke tage det næstbedste, bare fordi det er billigere. Lån penge, hvis drømmebilen koster lidt mere, end hvad pengepungen lige nu kan betale. De penge er givet godt ud i det lange løb, når du skal på korte såvel som lange ture. Ejeren af Kassekreditten.dk, Casper Ravn-Sørensen, står klar til at hjælpe dig i tide og utide, når drømmebilen skal med hjem i garagen:

 

”Jeg ved, hvor vigtigt det er, at vælge den bil, der passer til sine behov. Med få klik på kassekreditten.dk, hjælper jeg dig på vej mod drømmebilen. Med et nemt og hurtigt lån, kan du trille hjem i din nye bil, når du forlader bilforhandleren”.

Økonomien skal ikke sætte en stopper for drømmebilen, som du kommer til at bruge hver dag. Hvis du går på kompromis med dit køb af bil, vil du fortryde det, til du igen står hos bilforhandleren.

Mikro
Mikrobiler er markedets mindste. I Danmark er det det uden tvivl de mest populære biler. Det er de billigste på markedet, og samtidig dem der bliver solgt flest af. I denne kategori hører biler som VW Up, Skoda Citigo og Seat Me ind under. Det er tre modeller, som pryder de danske veje. Ikke nok med at de er billige at købe, så er de også billige i årlig vægtafgift. Her skal du kun betale mellem 500-1000kr årligt. Samtidig kører den langt på literen. Så hvis du er til en lille bil, hvor I skal sidde tæt, hvis bilen fyldes op, så er en mikrobil noget for dig. Grundet dens størrelse er den er nem at finde en parkeringsplads til. Til gengæld er der ikke meget bagagerumsplads.

Hatchback

Hatchbackbiler er større end mikrobiler. Det er også en gruppe, som bilforhandlere sælger mange biler af. De er mere kørekomfort end mikrobiler og du kan boltre dig på lidt mere plads. VW Golf, Peugeot 208, Suzuki Swift og Toyota Aygo er alle biler, som hører indenfor kategorien hatchback. De kører langt på litteren og er billige at køre i. I disse biler har du både plads til varerne i baggagerummet og til at strække benene i kabinen.

Sedan
Sedanbiler er klassen over hatchbackbiler. De er større og har meget mere komfort. Det er den klassiske bil, som kendes ved, at baggagerummet er adskilt fra kabinen. Baggagerummet er et lukket, separat rum, som du finder i en bue bag på bilen. Audi A4, VW Passat og Mercedes C 300 er alle sedanbiler. Bilerne er dyre både at købe hos forhandleren og koster også i vægtafgift. Til gengæld får du ikke ondt i ryggen af at køre langt eller mangler plads, fordi der er kælet for detaljerne.

Stationcar

En stationcar er den idéelle familie. Bagagerummet er stort, og du har både plads til barnevogn, skiudstyr, golfbag, eller hvad du nu ellers lige kunne tænke dig at fylde det med. Kabinen oser samtidig af komfort og luksus, og der er masser af plads at boltre sig på. Volvo V70, Skoda Fabia ST, Citroën C5 og Mazda 6 er stationcars. De er dyre i vægtafgift og dyre hos forhandleren. De er til gengæld nogen af markedets største modeller og er derfor rigtige populære. De er kun overgået af SUV-biler, som er en del større. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce