{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
920 visninger | Oprettet:

mcfrede
mcfrede
Tilmeldt:
31. okt 2013
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 11

Ny headunit, Pioneer eller Alpine? {{forumTopicSubject}}

Jeg er i gang med et lille projekt i bilen og overvejer at skifte min trofaste JVC radio ud med en anden.

I søgelyset har jeg:

Pioneer DEH-80PRS
http://www.pioneer.eu/dk/products/25/121/61/DEH-80PRS/page.html

Alpine CDE-178BT
http://www.alpine.dk/p/Products/cd-head-units19/cde-178bt

Jeg har svært ved at vælge, Pioneer'en har auto-indstilling, men jeg læser også at der har været lidt knas med linieudgangene. Designmæssigt synes jeg også Pioneer'en tager sig bedre ud, men Alpines bud giver mulighed for at indstille lyden gennem mobilen og vistnok også gemme profiler.

Den skal bruges i et setup med front- og baghøjttalere samt subwoofer. Alt drives af forstærkere så 3x rca ud er et must.

Nogen der har erfaringer med disse eller generelle betragtninger der kan hjælpe mig med at vælge?

Andre forslag i prislejet modtages også gerne.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ny headunit, Pioneer eller Alpine?
  • #1   28. sep 2014 Jeg har Pioneer DEH-80PRS i min bil og den virker bare, spiller skide godt, lyd kvaliteten blev meget bedre da jeg gik fra min gamle Alpin til den pioneer. smiley Så jeg stemmer Pioneer. Hvis det er så tror jeg godt jeg vil sælge min pioneer, da jeg ikke bruger den mere, da jeg har en lydprocesser. smiley

  • #2   28. sep 2014 ALPINE men tag modellen nyere den kan så mange flere ting og er nem og indstille og har internet radio over en app man kan hente til mobilen og indstille lyden over en app på til mobilen..


  • #3   28. sep 2014 Jeg har kørt meget med begge mærker jeg hælder mest til alpine så det stemmer jeg også på

  • mcfrede
    mcfrede Tilmeldt:
    okt 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 11
    #5   28. sep 2014 @ Nicolaj R
    Modellen nyere? Når jeg ser på Alpines 2014 lineup ser det ud til at CDE-178BT er modellen man bør gå efter?
    http://www.alpine.dk/fileadmin/images/MainNavigation/Products/Charts/2014/productpic_2014_Head_Unit_Lineup_15_HUs_EN.jpg

    Hvis jeg kigger priser ligger deres CDA-137BTi noget højere i pris,men jeg kan ikke greje hvorfor jeg skulle købe den i stedet?
    http://www.alpine.dk/p/Products/cd-head-units19/cda-137bti

    Jeg synes dæleme det er svært, Pioneers model er vistnok et par år gammel og der ser ærlig talt ikke ud til at være sket meget siden sidst jeg kørte med Pioneer (menusystem ser identisk ud).

    Hvordan fungerer mennuer osv på Alpines enheder, kører det hurtigt og flydende og hvordan med deres displays, er de til at se noget på på en solskinsdag?

    Er der nogen med erfaring på tuner-siden, jeg hører musik fra USB, men tager nyhederne over radioen og her skuffer min nuværende JVC altså fælt.


  • mcfrede
    mcfrede Tilmeldt:
    okt 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 11
    #7   28. sep 2014 Jeg har overvejet Pioneers MVH-serie, primært den største model MVH-X560BT, men designet imponerer ikke og skærmen ser heller ikke ud til at være for lækker. Samtidig virker det ikke som om lydkvalitet har været i højsædet med denne enhed og det er dér jeg gerne vil hen med dette install. Omvendt synes jeg ret godt om at enhederne kun er omtrent halv dybde, det er genialt med alle de ledninger der altid ligger og roder (eller hvis jeg næste år beslutter at bygge en tablet ind i midterkonsollen og får brug for at kunne skuffe headunit'en længere ind).
    http://www.pioneer.eu/dk/products/25/121/61/MVH-X560BT/page.html

    Jeg tror jeg holder mig til de større modeller i denne omgang.


  • #11   28. sep 2014 altså jeg har alpine ide-178bt headunit har aldrig haft så go radio og skærmen er rigtig god og se på og menuen er også nem og finde ud af der er ikke så mange under menuer

  • mcfrede
    mcfrede Tilmeldt:
    okt 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 11
    #13   28. sep 2014 @Pølse:
    Jeg er enig i at Pioneers MVH-serie kunne nyde godt af bedre skærme, de findes skam også, men tilsyneladende kun på det russiske marked???
    http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/MVH-570AV/page.html

    De har også en anden russisk model med pæn skærm:
    http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DVH-850AVBT/page.html

    Jeg er stadig i vildrede, det kan ende med at jeg må sætte mig i aften og kværne manualerne igennem på begge modeller (de to fra post 1) for at prøve at greje hvilken én der er den rigtige for mig.

    Alpine får generelt gode ord med på vejen og er nyt og spændende for mig, mens Pioneer med dens autokalibrering dæleme virker lækker også...


  • #14   28. sep 2014 Jeg har selv en Alpine CDE-178BT liggende, som skal i min egen bil. Jeg var i Thansen og prøvede der Pioneer DEH-80PRS og jeg synes at Alpinen var lidt nemmere at finde ud af... Men det er en smagssag hvad man helst vil have... Du burde prøve dem selv og få en demo af lyden, inden du bestemmer dig... smiley

  • mcfrede
    mcfrede Tilmeldt:
    okt 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 11
    #15   28. sep 2014 Yes, jeg ved det, men jeg tror der er så mange faktorer der spiller ind på lyden i et demo-lokale i forhold til min kabine at jeg alligevel ikke kan bedømme dér.
    Til gengæld håber jeg at man i den prisklasse næsten kan være sikker på at få noget ordentligt der kan indstilles til at give hæderlig lyd. Nu er det jo heller ikke en herregård, så i værste tilfælde må jeg runde dem begge og sælge den der taber.


Kommentér på:
Ny headunit, Pioneer eller Alpine?

Annonce