{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nr plader
  • #2   10. nov 2013 Du skal bare ha stilstand forsikring på bilen når du ikke vil køre i den. Så kan du bare beholde pladerne på bilen smiley

  • #3   10. nov 2013 Man behøver ikke have stilstandsforsikring for at beholde pladerne på. Man må bare ikke køre i bilen i vinterhalvåret - og gør man det alligevel er der så ingen forsikringer der dækker.

  • #4   10. nov 2013 Nicole H hvilket selskab er det ved? stilstand så aflevere du pladerne til forsikringen og får nedsat præmien. Hvis du ikke aflevere dem og ikke tegnere en stilstand hvordan kan de så se du ikke benytter dem?

    Stilstand, bil

    Hvis din bil ikke skal køre i en længere periode, kan du stilstandsforsikre bilen og dermed betale en lavere pris på forsikringen.

    Sådan dækker din stilstandsdækning
    Hvis din bil er både ansvars- og kaskoforsikret, vil stilstandsforsikringen dække kaskoskader, herunder brand og tyveri. Vi dækker selvfølgelig ikke skader i forbindelse med, at bilen har været ude at køre, med mindre bilen er blevet stjålet.
    Hvis din bil kun er ansvarsforsikret, dækker stilstandsforsikringen reelt ikke noget.

    Kontakt os, hvis du ønsker at stilstandsforsikre din bil
    Ønsker du at stilstandsforsikre din bil skal du kontakte Topdanmark samt afmontere bilens nummerplader og opbevare dem i aflåst rum på helårsadressen. Når pladerne atter bliver monteret, skal du kontakte os igen.

    Se i policen, om du har en stilstandsforsikring
    Du kan finde ud af, om du har en stilstandsforsikring, ved at kigge i din police. Du kan også finde oplysningen her på hjemmesiden, hvis du er logget ind i Danske Forsikring.


  • #5   10. nov 2013 Jamen kæreste ven. Jeg har 4 biler med klassisk forsikring og veteranforsikring. Pladerne sidder på altid - også om vinteren. Jeg har ingen stilstand på 3 af dem - da de ikke har den store værdi. Jeg mener at kunne huske hvordan tingene hænger sammen. smiley

    Det du skriver står der man KAN stilstandsforsikre - ikke at man skal.


  • #6   10. nov 2013 nicole>> Jamen kæreste Nicole......der er forsikringsmæssigt MEGET stor forskel på vilkår om du har klassisk/veteran eller daglig bil.

    Stilstandsvilkår på daglige moderne biler er ikke nær så nemt og smidigt som på klassisk/veteran smiley

    Pandekager

    De selskaber som tilbyder stilstand på biler beder normalt ikke om at få pladerne når du ikke må køre. Administrativt er det alt for tungt at opbevare nummerplader for bilejere


  • #7   10. nov 2013 Det kan jo i praksis også være komplet ligemeget. Dækker forsikringen ikke, så dækker den ikke. Det er da ens eget problem, hvis man kører med bilen, når den ikke er forsikret. Forsikringen kan da være ligeglad med hvor pladerne befinder sig.



  • #8   10. nov 2013 pandekager.. fx ved alm. brand behøves du ikke at aflevere dine plader når den går over på stilstandsforsikring, så det er ik alle selvskaber der kræver dette, men ja der er nogle selvskaber som gerne vil ha dem..

  • #9   10. nov 2013 Siger tak for svare skal der så betales vægt afgift nå den er stillestands..?

  • #10   10. nov 2013 Desværre, ja..

  • #11   10. nov 2013 Du kan jo ikke eje plader uden der er ansvarsforsikring på pladerne.

    Når forsikringen giver dig lov til at beholde pladerne. Så er det kun fordi det er noget de skriver ind i deres vilkår. Og at du acceptere at bilen ikke må køre i den periode. Stopper man bare med at betale sin forsikring så kommer politiet og henter pladerne.


  • #12   10. nov 2013 På stilstandsvilkår er din ansvarsdækning stoppet = du må ikke køre i bilen da en bil skal have lovpligtig ansvar.

    Stilstandsforsikring dækker tyveri og brand og ved tilvalg også hærværk, intet andet.


  • #13   10. nov 2013 og ja, der skal betales afgift i perioden


  • #14   10. nov 2013 Anders. Ja i forsikringens øjne er den stoppet. Ikke ifølge skat.

    Men hvis du nu er så dum at køre i den alligevel. Så skal forsikringen dække modpart. Men de laver helt sikkert et retslig efterspil for at få pengene ud af dig. Da du har accepteret deres vilkår.


  • #15   10. nov 2013 Anders T På stilstand er ansvar ikke stoppet. Den eneste forskel er at du ikke må bruge bilen. Du har stadig ansvar og kasko på som ingen du fik den ændret til stilstand. Du får jo en laver præmie for den ikke kører rundt og kan lave skade i den periode. Så du har stadig samme ansvar og kasko på den på lige fod med en normal forsikring.

    Og det er kun med kasko på stilstand at der er dækning ved tyver
    i eller hærværk ikke kun ved ansvar.

    Og du kan også have en stilstands forsikring på en bil uden nr plade på. Så du ikke betaler vægtafgift men kun enten ansvar eller kasko som stilstand.


  • #16   10. nov 2013 Der er ikke ansvar på en bil i dens stilstandperiode - hvis bilen er i trafikken. Jo måske - men du kommer til at dække skaden. Aka. De vil gøre regres mod dig. Du må IKKE køre i bilen i stilstandsperioden. Der er ikke ansvar på bilen - eller jo, det er der - men du kommer til at betale.

  • #17   10. nov 2013 Nicole H Nej ikke når du bruger den men en stilstand er der ansvar på eller kasko NÅR DEN STÅR STILLE. Læs dog nu de regler for en stilstands forsikring http://www.danskeforsikring.dk/leksikon/s/stilstand-bil/

    Du kan have en ansvars på den når den er stilstands forsikret, men den dækker ikke tyveri og hærværk.

    Tyveri og hærværk dækker kun når du har kasko på den stilstands forsikring.

    Så det er fis det Anders T siger at ens ansvars forsikring ophøre når man tegner en stilstandsforsikring.


  • #18   10. nov 2013 Det er da klart. Men i praksis er den da komplet ligegyldig. Hvad faen hjælper en ANSVARS forsikring dig, når bilen holder i garagen, for søren? Er det hvis den pludseligt overfalder én ?

    I praksis ophører den. Måske det hedder sig den stadig har den - men den er jo reelt komplet uden funktion når bilen holder parkeret. Bum.



  • #19   10. nov 2013 Nicole H tja den kan jo bryde i brand ikke. Nej den ophøre sku da ikke Du betaler sku da stadig for din ansvar når den kommer på stilstand. Så hvordan f.... kan i påstå den ophører?

    For ansvar dækker hvis nogen stjæler den bil og laver skade på andre. Så den ophører på ingen måde fordi den er på stilstand. Damm Blondine med stort B eller hva, er du pyrus´s søster? Så sikker da noget fis at lukke ud med at den skulle overfalde en smiley


  • #20   10. nov 2013 Det kan nok ikke forklares så. Man betaler da for den - men reelt har den ingen funktion - og det svarer til man ikke har ansvar - i perioden. Jeg kan godt se hvad du mener - men reelt set og i praksis er der ikke ansvar på en bil mens den holder stilstand.

    Det er da rigtigt at alle biler med nummerplader i første omgang er ansvarsforsikret - men hvis den f.eks er stjålet, så vil forsikringen forsøge at få pengene fra tyven - selvom de jo aldrig har penge. Men de vil prøve.
    http://www2.topdanmark.dk/leksikon/s/stilstandsforsikring/

    Så ok. Bilen har ansvarsforsikring. Men den har INGEN praksisk betydning for dig som ejer. Du må IKKE køre i bilen.


  • #21   10. nov 2013
    Nicole H ja DU som ejer får intet dækket kun ved ansvar, det er kun modparten der bliver dækket. Når du har din bil på stilstand og kun har ansvar på den. Og nogen stjæler den og laver skade på en anden bil, så er modparten dækket af din ansvar på den skide bil. Men du får ikke din egen bil lavet kun på ansvar.



    Det er det der menes med der intet dækkes ved kun ansvar på den, At ejeren ikke bliver dækket mod skader eller tyveri, det er kun modparten er der dækket.

    Hvor i dit link står der at der ikke er ansvar på? der står sku da netop den har ansvar, men at ejeren ikke er dækket kun ved ansvar.

    Har sku da heller aldrig påstået man måtte kører i den, men kun at ansvar gælder på lige fod som normalt. AT MODPARTEN ER DÆKKET HVIS DIN BIL BLIVER STJÅLET OG LAVER EN SKADE PÅ EN ANDEN.


  • #22   10. nov 2013 Hehe ok. "Den skide bil". Det var satme sjovt..

    Jaja - vi er enige - gider ikke koge mere suppe på den skide hamrende elendige lortebil...


  • #23   10. nov 2013 Så den ansvar ophører så netop ikke da den stadig dækker normalt. Nemlig kun modparten. Så hvorfor påstå den ophører? for det gør den jo netop ikke.

    Ved du hvad ansvar skal dække da ?


  • #24   10. nov 2013 Den skade man forvolder på andre. Derfor har den ingen betydning når den skide bil holder i sin garage. Måske i ekstreme tilfælde hvor den selvantænder, som du snakker om.

  • #25   10. nov 2013 Nicole hvad så når der er nogen der bryder ind og stjæler din bil ? og påkører en anden? dækker ansvar så ikke eller hva?

  • #26   10. nov 2013 Nicole

    Ansvar dækker ikke hvis ejeren bruger bilen når den er sat på stilstand. Tager ejeren bilen og kører i den og laver en skade på en anden, betaler de i første omgang modparten, og kan kræve pengene af ejeren bagefter.

    Men bliver din bil som er sat på stilstand, stjålet og din bil påkører en anden, så dækker din ansvar da det ikke er dig selv der har kørt bilen. Så nej den ophører ikke med at virke pga den er sat på stilstand. EJEREN er ikke dækket hvis han selv laver en skade med en bil sat på stilstand. Sku da ikke svært at indse. Så den ophøre ikke.


  • #27   10. nov 2013 Jeg tror det faktisk ikke, hvis bilen er på stilstands-forsikring. Det er vel derfor nogle selskaber kræver nummerpladerne afmonteres og opbevares låst inde.

    Men - kan ikke sige det.

    Det er snart lidt langt ude ikke. Mener du f.eks at DU skal erstatte skaderne - hvis din ikke-indregistrerede bil bliver stjålet - og kører galt helt uden nummerplader ELLER forsikring eller noget?

    Nu er den sgu snart lidt langt ude i de tænkte situationer..


  • #28   10. nov 2013 Hallo læs nu hvad jeg skrev.

    At når du har en bil med plader på som er sat på stilstand. OG ejeren så benytter bilen så kommer ejeren til at hæfte for skaden. Da den er sat på stilstand.

    Men er der en der stjæler din bil på stilstand kun på ansvar så dækker ansvar da det ikke er ejeren selv der har kørt bilen damm det står sku da skåret ud i pap..endnu engang

    ansvar dækker ikke når ejer bruger sin bil på stilstand.( den dækker men de kan kræve du som ejer selv betaler skaden bagefter)

    ansvar dækker når en tyv stjæler din bil og laver en skade.


  • #29   10. nov 2013 Er du ansvarlig for at en bil HELT UDEN FORSIKRING bliver stjålet og kører galt?

  • #30   10. nov 2013 Nicole så du tror du ikke kommer til at betale for en skade, hvis du køber en bil lader være med at tegne en forsikring på den. Og du så påkøre et menneske?

    Wow så er alle sku godt dumme når de tegner en forsikring på deres bil, så er det da penge ud af vinduet. Så vil jeg finde en bil til 2000 kr og bare kører rundt i den, skid hul i hvis jeg laver skader for jeg hæfter jo ikke selv for det, da den ikke har plader på? arh come on.


  • #31   10. nov 2013 Nicole når der ingen forsikring er på bilen er det kun en til at betale skaden og der er føreren selv. Så tror nok du skal sætte dig lidt mere ind i det med forsikring. For det er da ikke hold i det du kommer med. Når du tror du som har ført en bil uden plader og forsikring bare slipper for skades omkostninger på andre.




  • #32   10. nov 2013 Jeg siger jo hvis din bil bliver stjålet, for faen. Hvis du har en gammel Volvo 242 holdende i et brændeskur - der trods alt kan køre. hvis den bliver stjålet(uden plader, forfaen - og kører én ned - i Jylland - er man så ansvarlig for dét?

  • #33   10. nov 2013 Og som jeg skrev ved tyveri er ejeren dækket hvad er det du ikke forstå ved det?
    Siger når ejeren selv kører i den skide bil der er sat på stilstand så dækker ansvar ikke.

    Men ved tyveri er man dækket af ansvar ved skader på ført på andres ting damm læs dog for f..... nu det der bliver skrevet ikke.

    Hvis den da er stilstands forsikret, du hæfter ikke for skaden ved tyveri uden forsikring


  • #34   10. nov 2013 Det jeg mener er - at den skide fucking ansvar du ævler om i PRAKSIS er totalt værdiløs og IKKE eksisterende. smiley

  • #35   10. nov 2013 Nicole Det er den sku da, har du sat din bil på stilstand. Og jeg kommer og stjæler den og jeg rammer din nabos bil. Så er du dækket ind af ansvar på bilen.

    Sætter du dig ud i den samme bil og kører en tur og rammer din nabos bil. Er du ikke dækket af den ansvar. Forsikringen betaler din nabo og kræver pengene af dig.

    Så den ansvar findes sku da. Den dækker så længe ejeren ikke selv har ført bilen. Damm så svært er det sku da ikke.


  • #36   10. nov 2013 Skal du dække skaden, hvis brændeskurs-volvoen fra 1982 uden plader bliver stjålet og kørt af tyven - som er på stoffer - ind i naboens bil - eller Jørgen Eges bil?

  • #37   10. nov 2013 Nicole Hvad har det lige med dette emne at gøre? det drejer sig om en bil med stilstands forsikring. og en stilstands forsikring har som minimum en ansvars forsikring. Ellers kan du ikke tegne den forsikring. Så hvor vil du hen med en bil uden plader og uden forsikring? det har jo ikke en skid med det her emne at gøre vel.

  • #38   10. nov 2013 Jo - at man er ligeså godt stillet uden den skide hamrende ansvar, ikk. Så den i praksis ingen betydning har - og det derfor sgu faktisk er hamrende rigtigt, nar han siger man ikke har ansvar på en stilstandsforsikret bil. Bum

  • #39   10. nov 2013 Nej Nicole, det skal idioten der har stjålet bilen. Vi siger lige det er en markracer, eller en skrotbil der ikk er reg, der venter på at blive hentet af huggeren. I det tilfælde skal TYVEN betale hvis han bliver fanget. Hvis ikk han bliver fanget er det personen der er blevet kørt ind i der skal betale skaderne, evt deres egne forsikringer.

  • #40   10. nov 2013 En stilstandsforsikret bil er dækket af ansvar, og jo den kan godt bruges, hvis tilfældet er at lortet bliver stjålet og påfører andres ting skader/personskade mv. Men har man stilstandsforsikring med kasko som Eks min Silvia, jamen så er JEG også dækket med de skader der er kommet på den ved at tyven der stjal den har smadret den. Havde jeg ikke en kasko del på, jamen så var det da bare synd for mig.

  • #41   10. nov 2013 Man har da en ansvar ellers kan du ikke tegne en stilstandsforsikring Bum Og det skriver de da også i dit link. Deskriv selv det her

    Sådan dækker din stilstandsdækning
    Hvis din bil er både ansvars- og kaskoforsikret, vil stilstandsforsikringen dække kaskoskader, herunder brand og tyveri. Vi dækker selvfølgelig ikke skader i forbindelse med, at bilen har været ude at køre, med mindre bilen er blevet stjålet.
    Hvis din bil kun er ansvarsforsikret, dækker stilstandsforsikringen reelt ikke noget.

    så jo du har en ansvar Bum.

    Ansvar skal kun dække modparten Bum
    Ansvar på normal bil skal også kun dække modparten Bum
    Ergo samme dækning Bum
    Ergo må du heller ikke have ansvar på normal forsikring Bum.
    JO eneste forskel er at bruger ejeren bilen i stilstandsperiode så skal ejeren selv betale skaden BUM
    Så du betaler og HAR en ansvarsforsikring på en bil med stilstands forsikring BUM


  • #42   10. nov 2013 Aabenhuus døber dig hermed til frelseren smiley

Kommentér på:
Nr plader

Annonce