{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
832 visninger | Oprettet:

Motor/Aluminiums maling {{forumTopicSubject}}

Hej folkens, hvad bruger i til at male jeres motorblok/topstykke?? Har kørt at almindelig 2 komponent autolak kan klar ca 120 graders varme og det det er det som folk bruger, men sys bare ikke det kan passe at motoren ikke bliver varmere lige omkring udstødningsmanifolden, eller ihvertfald der hvor manifolden lægger på topstykket???

Hvad bruger i til at gøre jeres aluminium “permenent” pæn?? Maler man det med autolak? Og i så fald, hvilken aluminiums grunder kan også tåle varme??

På forhånd tak????


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Motor/Aluminiums maling
  • #1   27. apr 2020 Esbjerg Emalje lak kan holde.

  • #2   27. apr 2020 Sune S, er det noget du har prøvet og hvis ja, hvor længe har du så kørt med det?? Holder det os til varme og kan binde på alu??
    På forhånd tak


  • #3   27. apr 2020 Min er en støbejerns blok, det holder godt, det kræver en del arbejde at rengøre inden. Men tag fat i en forhandler, han kan fortælle om det holder på alu

  • #4   27. apr 2020 Topstykket hvor udstødningsmanifolden sidder i er vandkølet, så den bliver ikke særlig varm. Selve manifolden bliver måske 500 grader (benziner) men der er en enorm kølegradient hen over pakningen.

  • #5   28. apr 2020 Lucas så du mener ikke at varme “igennem” udstødningsmanifolden vil påvirke malingen på topstykke, altså tænker os at varmestrålingen er meget høj når topstykket er så tæt på?? Kan det passe?? Eller skal man ikke være bekymret??

Kommentér på:
Motor/Aluminiums maling

Annonce