{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
679 visninger | Oprettet:

Andi Y
Andi Y
Tilmeldt:
8. sep
Emner: 1

Batterifradrag på el biler og udfasning i 2025, bliver el biler dyrere? {{forumTopicSubject}}

Hej,

Jeg er på udkig efter en el bil, men tænker og vente til næste år af mange grunde, som ikke er relevant for spørgsmålet her.

I år er der stadig et batterifradrag på el biler med et maks. på 22.500kr hvis bilen har et batteri over 45 KWH. I 2025 er fradraget helt udfaset og findes ikke længere.

Mit spørgsmål er, bliver el biler der indregisteres efter nytår dyrere, selv om det er den helt samme model som dem fra 2024? Eller har det ingen påvirkning på prisen? Håber der er nogen der er kloge på dette området.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Batterifradrag på el biler og udfasning i 2025, bliver el biler dyrere?
  • Bjerggaards
    Bjerggaards Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    apr 2006

    Følger: 22 Følgere: 60 Biler: 7 Emner: 1 Svar: 13.597
    #2   9. sep Det er en del af afgiften, så hvis afgiften er betalt inden, så er bilen billigere. Men intet forhindre forhandlerne at sælge 2024 registreerede biler til 2025 prisen..

  • #3   9. sep Som udgangspunkt stiger afgiften med 11.500 kr uanset prisen på elbilen uden afgift, så procentvis stiger de billige elbiler mest med denne afgiftsstigning

    Så hvis ikke der kommer en rabat eller lignende på bilen, vil du forvente at en tilsvarende bil koster 11.500 kr mere end de priser du ser annonceret i øjeblikket

    Men nu har elbils markedet jo som bekendt været præget af stor usikkerhed og mange ret markante pris justeringer, flere modeller er nedsat 50.000 kr, men der er også set prisnedsættelse på 300.000+ fra den ene dag til den anden smiley

    Hvis du vil have en bil til 2024 prisen skal du nok snart handle, for flere biler vil du nok reelt ikke kunne nå og få leveret inden årets udgang.

    Ud over prisstigningen som skyldes afgiften ændres, kan du måske også opleve at enkelte modeller stiger mere som følge af udløb af kampagner og lignende.



Kommentér på:
Batterifradrag på el biler og udfasning i 2025, bliver el biler dyrere?

Annonce