{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Told og gebyrr ved forsendelse fra usa
  • #1   16. maj 2008 mener at bilstereo er ca. 20% + 25% moms altså 45% af det samlede beløb oven i prisen inkl. fragt...

  • #2   16. maj 2008 jeg har lært at man skal regne med ca. 40 - 45% extra oven i prisen, men efter som dollar kursens er meget lav kan det i nogen tilfælde godt betale sig at købe i staterne.


  • #3   16. maj 2008 det afhænger af om firmaet er flink ved dig, og kan nedskrive din faktura eks. så du betaler 800 kr, så skal du ikke betale så meget i afgift og told..

    har lige været turen igennem med noget fra hongkong jeg fik hjem, .. jeg sku bare indsende mine Paypal kvitt til postdanmarks internationale postcenter v. kbh.. så beregnede de hvor meget afgift osv jeg kom af med.. post dk var dyrrest, de sku ha 150 kr told og afgift ca 125 kr


  • #4   16. maj 2008 det er slet ikke så meget de beregner der... 8% i afgift osv kom jeg ca af med efter hva der stod i papire.

  • #5   16. maj 2008 Køb i ikke-EU-lande (tredjelande)


    Varer Køber du en vare i et land uden for EU, fx USA, skal du som hovedregel betale told og dansk moms til ToldSkat ved indførslen. For visse varer skal du også betale punktafgift. Hovedreglen er, at når en vare er belagt med punktafgift i Danmark, skal du betale punktafgift ved indførslen.

    Ved indførsel af varer af ringe værdi skal der dog ikke betales told, moms og evt. punktafgift. Der skal således kun betales told, hvis hele forsendelsens værdi overstiger 22 EURO (ca. 165 kr.), men betales moms og punktafgift, hvis forsendelsens værdi overstiger 80 kr. Fritagelsen gælder ikke for spiritus, vin, øl, parfume og toiletvand samt tobaksvarer, dvs. cigaretter, cigarer, cerutter, cigarillos og røgtobak.

    Varer, der sælges via internet, annonceres typisk til en pris uden told, moms, punktafgift og evt. fragt. Det betyder med andre ord, at den samlede varepris kan beregnes som den annoncerede pris, tillagt transportomkostninger, told og moms og evt. punktafgift.

    Du skal være opmærksom på, at tolden ikke er ens for alle varer - enhver vare har sin egen varekode (toldtarifposition) og dermed ofte en forskellig toldsats.

    Enkelte varer fra USA er omfattet af særlig tillægstold.

    Inden du bestiller varer, bør du derfor kontakte ToldSkat, der vejledende kan orientere om den toldsats, der gælder for den vare, du påtænker at købe.

    Eksempelvis udgør tolden for cowboybukser for tiden 12 pct. af varens værdi.

    Tolden beregnes af varens pris med tillæg af transportomkostninger. Den danske moms er på 25 pct. og beregnes af varens pris, tillagt transportomkostninger, toldbeløbet og evt. punktafgift.

    Eksempel på beregning af told og moms
    A bestiller et par cowboybukser via internettet hos et firma i USA. Bukserne sendes til A og bliver fortoldet i maj måned 2005, hvor omregningskursen (Toldkursen) for dollars (USD) er 571,06.

    Pris ifølge faktura 45 USD 256,97 kr.
    + fragtomkostninger 160,00 kr.
    = toldværdi: (256,97 kr. + 160,00 kr.) 416,97 kr.

    Told: 12 pct. af 416,97 kr. 50,03 kr.
    + moms: 25 pct. af (416,97 kr. + 50,03 kr.) 116,75 kr.

    A skal i alt betale told og moms 166,78 kr.


    I visse tilfælde må du også regne med omkostninger til speditør e.l. for at få toldbehandlet forsendelsen. Du bør i øvrigt være opmærksom på, at udgiften til fragt for de lidt tungere varer kan være mindst lige så stor som den pris, du skal betale for varen.

    Told, moms og evt. punktafgifter skal være betalt, inden du får varen udleveret fra Post Danmark A/S, kurerpostfirma e.l.

    Har du modtaget told- eller afgiftspligtige varer, der ved en fejltagelse ikke er blevet registreret hos ToldSkat, skal du rette henvendelse til de regionale told- og skattemyndigheder.


    Ydelser Edb-programmer mv., som du køber i lande uden for EU og downloader fra nettet, er toldfrie. Der skal som hovedregel betales moms af ydelsen. Forpligtigelsen påhviler den udenlandske leverandør.


    Returnering af varer Ved returnering af varer har du mulighed for at få tilbagebetalt told og afgifter i følgende omfang:

    Samtlige varer returneres
    Hvis du returnerer samtlige varer til leverandøren, kan du få tilbagebetalt told og afgifter, som du betalte ved varernes modtagelse. I dette tilfælde skal du skriftligt anmode ToldSkat om tilbagetaling af told og afgifter inden 3 måneder efter modtagelsen af varerne.

    Det fremgår af din toldkvittering, hvilken regional told- og skattemyndighed du skal henvende dig til.

    Din anmodning skal være vedlagt toldkvittering og dokumentation for, at varerne er udført, fx postkvittering, samt dokumentation fra leverandøren om, at du har fået købsbeløbet tilbage.

    Nogle af varerne returneres
    Hvis du vil returnere nogle af varene, kan du kun få tilbagebetalt told og afgifter, hvis varerne enten ikke svarer til bestillingen eller er behæftet med fejl eller mangler.

    Du skal skriftligt anmode ToldSkat om tilbagebetaling af told og afgifter senest 12 måneder efter varernes indførsel. Det fremgår af din toldkvittering, hvilken regional told- og skattemyndighed du skal henvende dig til.

    Din anmodning skal være vedlagt toldkvittering samt skriftlig accept fra leverandøren om, at de leverede varer enten ikke svarede til bestillingen eller var behæftet med nærmere angivne fejl eller mangler.

    Når ToldSkat har behandlet din anmodning, vil du modtage nærmere oplysning om, hvordan du skal forholde dig i forbindelse med returnering af varerne til leverandøren.

    I tvivlstilfælde bør du altid kontakte din regionale told- og skattemyndighed.



    EU-lande
    EU-lande er:


    Belgien
    Cypern
    Danmark
    Estland
    Finland

    Frankrig
    Grækenland
    Holland
    Irland
    Italien

    Letland
    Litauen
    Luxembourg
    Malta
    Polen

    Portugal
    Slovakiet
    Slovenien
    Spanien
    Storbritannien

    Sverige
    Tjekkiet
    Tyskland
    Ungarn
    Østrig

    .

    Punktafgiftspligtige varer
    Punktafgifter er indenlandske forbrugsafgifter, der opkræves ved indførsel, fremstilling eller omsætning af visse varer. Nogle punktafgifter kaldes også grønne afgifter, miljøafgifter eller energiafgifter. Gebyrer efter miljøbeskyttelsesloven, som opkræves af ToldSkat, anses her også for en punktafgift.

    Varer, der er belagt med punktafgifter, er bl.a.

    alkoholholdige drikkevarer, fx spiritus, vin og øl
    batterier (lukkede NiCd-batterier)
    bekæmpelsesmidler (pesticider)
    bæreposer med hank af plast eller papir
    chokoladevarer, kakao, lakrids, lakridskonfekt, bolscher
    cigaretpapir, skrå og snus
    el-pærer, lysstofrør og neonrør.
    engangsservice (tallerkener, bestik, kopper)
    kaffe og te, herunder pulverkaffe
    kul og energikoks
    mandler, hasselnødder, jordnødder o.l.
    mineralolieprodukter, fx benzin, dieselolie og fyringsolie
    sodavand (læskedrikke)
    tobaksvarer, fx cigaretter, cigarer og røgtobak,
    vækstfremmere og antibiotika.
    Oversigten er ikke udtømmende, men du vil kunne få mere detaljerede oplysninger, herunder om aktuelle afgiftssatser, hos ToldSkat. I ToldSkats vejledning "Punktafgifter ved erhvervsmæssig køb af varer i udlandet" kan du desuden finde en nærmere beskrivelse af, hvilke varer der er afgift på og afgiftssatser.


    Varer og ydelser


    Definition af "varer" Ved varer forstås fysiske varer, fx bøger og computerudstyr.


    Definition af "ydelser" Ved ydelser forstås i denne forbindelse bl.a. edb-programmer og spil mv. i digitaliseret form, som du selv downloader fra internettet eller får tilsendt via e-mail.

    Ydelser kan også være køb af password, der giver adgang til at læse fx aviser direkte på skærmen.



    Varebestemmelser
    For en række varer gælder der særlige indførselsbestemmelser, fastsat af sundhedsmæssige, sikkerhedsmæssige, veterinære, plantepatologiske eller andre grunde.

    Reglerne om de særlige indførselsbestemmelser administreres hovedsageligt af andre ministerier (ressortmyndigheder) end Skatteministeriet, men ToldSkat medvirker ved kontrollen i forbindelse med indførslen af sådanne varer.

    Nedenfor er nævnt nogle eksempler på varer, hvor der gælder særlige indførselsbestemmelser, samt ressortmyndighed:

    Fyrværkeriartikler
    Beredskabsstyrelsen, www.beredskabsstyrelsen.dk

    Levende dyr og animalske produkter
    Fødevarestyrelsen, www.fvst.dk

    Lægemidler til mennesker og dyr samt narkotika, herunder visse naturlægemidler
    Lægemiddelstyrelsen, www.laegemiddelstyrelsen.dk

    Narkotikaprækursorer, dvs. varer, der kan anvendes til at producere narkotika
    Told- og Skattestyrelsen, www.toldskat.dk

    Planter
    Plantedirektoratet, www.plantedir.dk

    Udryddelsestruede vilde dyr og planter
    Skov- og Naturstyrelsen, www.sns.dk

    Våben, ammunition og sprængstoffer
    Den stedlige politimester.

    Varemærkeforfalskede og piratkopierede varer
    Told- og Skattestyrelsen, www.toldskat.dk

    Nogle af disse varer må ikke indføres, medens andre kun må indføres, hvis man har en særlig tilladelse.

    Du kan hos de regionale told- og skattemyndigheder få oplyst, om der gælder særlige bestemmelser for de varer, som du vil indføre, og hvor du skal søge om en indførselstilladelse.



  • #6   16. maj 2008 mange tak B4NDIT ™

    kæft nogle åndsvage regler


  • #7   16. maj 2008 he kommer lige derovre fra, du kunne bare havde sagt det saa kunne jeg tage det med, vi gik igennem tolden uden at blive holdt tilbage smiley

Kommentér på:
Told og gebyrr ved forsendelse fra usa

Annonce