{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  spørgsmål om Peugeot 306 GTI
  • #1   12. jun 2008 Her kan du finde svaret på det meste:

    http://www.hi-speed.dk/306.html


  • #2   13. jun 2008 Har haft, kig bagbro... - hælder hjulene ind imod midten er bagbroen færdig, og en renoveret skal monteres - Problemet opstår fordi det ikker er muligt at smøre bagbroen, de renoverede har smørrenipler.

    Elektronik, lysende lamper.. osv.

    Urolig tomgang, tomgangsmotoren har det med at begynde at gå trægt, med dårlig tomgang til følge.

    - Det er de problemer jeg havde med min, det er vist i øvrigt også de mest gængse.. - kig selvfølgelig efter rust, det er jo ikke en helt ung bil mere.. - dog er de generelt rimeligt godt beskyttede - men skærmkanter er stadig udsatte.

    Derudover kan der som alle andre "sporty" biler være problemer med Syncromesher - specielt 2-3 gear.. det kan være svært at gear'e hurtigt op og ned - særligt udtalt når olien i gearkassen er kold. - Kør en tur og prøv lidt hurtige gearskift.

    Men er det en bil der er kørt fornuftigt og holdt pænt med rep og service, så kører den fantastisk, motor går hamrende godt og køreegenskaber er omend lidt luskede for en urutineret bilist så helt kanon. - Har Johnny Brian haft fingre i den så hold dig væk fra den, den ligger op til at blive kørt hårdt .. og har sikkert også været det.


Kommentér på:
spørgsmål om Peugeot 306 GTI

Annonce