{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.124 visninger | Oprettet:

Fandt lige dette... {{forumTopicSubject}}

Igen i år skal jorden skælve , når Peugeot Køge igen slår dørene op på Tangmosevej og laver Danmarks fedeste rullefelts Arrangement.

Lørdag d. 30.April 2005 går det løs. Der vil være indskrivning fra 09:00 og kl. 10:00 går selve rulningen i gang. Der vil være en kort intro af Peter Tanev fra Tv2-vejret og Henriks freelancer på Vmax.
Vi bliver ved til sidste bil er rullet (der er plads til max. 100 biler på feltet.) , dog er det muligt og bruge sin billet for betalt rulning på en anden dato(hvis man ikke kan vente på sin tur eller andet kommer i vejen.) , det ringer man så og bestiller hos Peugeot senere.
Prisen er som sædvane 250,- alt inkl. Man får en udskrift med hk/nm. Endvidere giver rulle-teamet gode råd undervejs til evt. forbedringer du kan lave på din bil/motor.

Der vil som de andre år være underholdning i form af forskellige konkurrencer , udstillere med styling til din bil , rally-simulator hvor du kan vinde fede præmier og en køretur i denne fart-maskine koster kun 20,-!!! Få her oplevelsen af en rigtig racer.
Endvidere kåres Køge´s grimmeste bil denne dag , følg med i radio Køge omkring dette.
Biker Jens er som sidste år med til dette sammen med sin sponsor Tidy car.
Og selvfølgelig kan der også købes mad og drikkevarer på stedet til favorable priser.
Dagen er møntet på såvel de bilglade som familien , der vil være underholdning for de små også , så bare tag hele familien med denne Lørdag.

Alle bilmærker/klubber er velkomne denne dag , så bare få shinet bilen og mød op. Sidste år var der 1200.mennesker forbi og godt 1000 biler , det skal vi da slå i år.

Praktisk info:

Der vil være folk ude til og klare parkering og kør pænt når i rammer byskiltet i Køge , det er i alles interesse.
Biler med 4x4 rulles ikke denne dag og har man afmonterbar krog til slæbning af sin bil , så husk og tage den med , da vi bla. Bruger den til at spænde bilen fast med på feltet.

Ses vi d.30 April…selvfølgelig gør vi det!!.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fandt lige dette...
Kommentér på:
Fandt lige dette...

Annonce