{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  flytte til flensborg.
  • #1   5. dec 2010 og gerne ide'er smiley

  • #2   5. dec 2010 Det er samme regler som at flytte til sverige. Og omkring samme fordele.

  • #3   5. dec 2010 Der er ca 85 millioner grunde til at lade være!!!! Der er fyldt med tyskere i Tyskland!!! smiley ej har boet derovre og blev meget træt af det der er så ufattelig meget bøvl med alt skal du have noget ordnet skal du efter det 2-3 gange næsten altid! Deres bureaukrati er virkelig af lort!

  • #4   5. dec 2010 Jeg har haft en håndfuld venner der har prøvet det, det endte med at de flyttede tilbage, de følte sig ufattelig ensomme derovre og de havde måske en fed bil, men al besparelsen blev ædt op i brændstof

  • #5   5. dec 2010 Der er en del parpir arbejde, du sparer kun på biler, forsikringer madvarer og drikke, alt andet er faktisk ens. hvis du skal gøre det skal du helst kende andre i området, ellers bliver det ensomt, kender mange oppe fra landet der flytter til Flensborg og ½-1 år efter flytter de tilbage igen.. har selv boet dernede i 4 år og kender en del i området så intet problem.
    Men vil ikke sige at alt det parpir arbejde er det værtd hvis man flytter tilbage efter 1 år alligevel..


  • #6   5. dec 2010 Nej hvis man flytter skal man gerne være sikker på man bliver der nogen år! Du skal også sikre dig at du får en lejlighed uden lorte naboer for er utrolig mange tyskere der brokker sig og ringer til politiet så snart de kan lugte at du er ved at røre ved volume knappen på dit anlæg!!!

Kommentér på:
flytte til flensborg.

Annonce