{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Flytte nr. plader (skat)
  • #1   7. maj 2011 Nummer plader følger bilen og stelnummer osv ..

    Så nej det kan du ikke smiley


  • #2   7. maj 2011 Kun hvis du har ønskeplader, ellers er det 1180,- at betale

  • #3   7. maj 2011 Hmm øv, også utrolige priser de tager.. så utroligt man ikke kan flytte dem, men forstår dem jo godt.. så tjener de jo ingen penge til samfundet.. SKANDALE.. smiley

  • Casper K
    Casper K Tilmeldt:
    mar 2007

    Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.726
    #4   7. maj 2011 Det er da ingen skandale. Så kunne folk bare rende rundt og låne hinandens plader. Så det sku ikke nemt at holde styr på for hverken SKAT eller politiet !

  • #5   7. maj 2011 Præcis ^^ - Helt enig med Casper K !



  • #6   7. maj 2011 ikke enig med Casper K , i flere lande kan man bruge sine nummerplader på sin næste bil.. hvorfor bruge recourcer på at smelte metal til nye nummerplader , hvis de blot kun omregistreres til sin næste bil.. præcis som ønskeplader som koster bondegården , det er kun pga: penge til staten... and thats a fact

  • #7   7. maj 2011 Tænk på alle de oplysninger der skulle laves om !

  • #8   7. maj 2011 staten stjæler med arme og ben , og til trods for det kan vi ikke få tingene til at løbe rundt.. vi sender noget i stil med 7 milliarder kroner efter EU hvert år. lad os da komme ud af det EU , så kunne vi istedet for bruge de 7 milliarder til andre fornuftige ting.. lad os kikke på vejnettet-sygehuset-daginstitutioner-skoler-ældreområdet etc:

  • #9   7. maj 2011 oplysninger.. jamen skal du hente nye nummerplader , så kræver det da de samme oplysninger , endda mere..

  • #10   7. maj 2011 De skulle lave det sådan at du skulle kunne omreg: en bil over internettet , det ville spare mange for lange køreture til skat + en sparet medarbejder ved SKAT....

  • #11   7. maj 2011 Casper K .. man kan jo i forvejen bytte rundt på sine plader som man vil, og sætte dem på alle mulige andre biler.. det gør det ikke lovligt, men ikke mere ulovligt end hvis man gjorde det samme, og vi kunne genbruge vores plader.

    Badthings B.. der må da være nøjagtigt lige så mange ting at taste når du køber plader som når du bare overfører plader til en ny bil.. holder ikke

    SKAT tjener ca 1140kr (jeg gætter) pr sæt plader de tvangs sælger til folk, og dette kan man nok rimeligt sikkert tilskrive endnu en af de mange skjulte skatter vi betalere.

    Skån miljøet og genbrug pladerne.

    Ved samme lejlighed kunne man f.eks. lige lave det så man kunne indregistrere flere biler på samme sæt plader, det kan man i Østrig.
    Så betaler man forsikring og vægtafgift efter den dyreste bil man har.

    Tænk hvor fedt det kunne være for os der har flere biler


  • #12   7. maj 2011 Tror det er lidt ligegyldigt med de oplysninger der skal laves om. Der skal jo også laves om hver gang bilen skifter ejer?

    Det er kun pga skattefar, skal have noget i skrutten!


  • #13   7. maj 2011 Rasmus - jamen hvis du kan se for dig - hvor mange oplysninger de skulle ændre hver dag på de samme plader - fordi folk ville flytte lortet rundt som det passer dem - så gå du ind for det smiley

    Jeg kunne lige se det for mig - og se alle de fejl og diskutioner der ville opstå smiley NEJ TAK smiley


  • Petrea P
    Petrea P Tilmeldt:
    sep 2020

    Følger: 1 Svar: 1
    #14   8. sep 2020 Flytte rundt på samme nr.plade hver dag? Hvorfor ikke nøjes med at gøre det en gang eller er der nogen der køber bil hver dag?
    Jeg går ind for genanvendelse og det er så meget andet, som vi borgere selv skal registrere online, så det er bare et spørgsmål om, at give slip på denne kostbare service til 1100kr !!! og tænke mere grønt og det kan godt være, at du tænker nogen vil snyde med nr.plade, de mennesker findes og vil gøre det uanset. Det er en smal sag for dem der scorer kassen, at betale for nye plader og en omregistrering??


Kommentér på:
Flytte nr. plader (skat)

Annonce