{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HURRA for afgifts-Danmark
  • - INAKTIV -
    - INAKTIV - Tilmeldt:
    aug 2009

    Følgere: 50 Biler: 3 Svar: 2.252
    #1   19. okt 2011 Haha velfærdssamfund? Naaarhh i tager jo drømmen fra 95% af alle mænd smiley

  • #2   19. okt 2011 Aaarh, lad os nu se hvad der sker, der er jo stadig stor uenighed omkring hvordan det konkret bliver smiley

  • #5   19. okt 2011 Er det så kun for nye biler eller hæver de så også ejerafgiften?

    De har da også snakket om flere afgifter på benzin og diesel? Og var der ikke også en km afgift i tale? Plus en betalingsring i kbh?

    Hvornår stopper det?


  • #6   19. okt 2011 De kan sq glemme det!
    så er vi oppe og betale 200% i afgift på en bil, det er jo sindsygt!

    Det ender jo med at ingen købere nye biler i DK, det bliver et helvede af gamle import biler fra udlandet fordi der er ingen der har råd til at købe nyt længere ..


  • #7   19. okt 2011 bliver fedt når vi alle køre rundt i kia pikanto om få år.... men så bliver brugte biler nok jævnt dyre da ingen vil købe nyt smiley

  • #8   19. okt 2011 btw - så kan i lære ikke at stemme S og R til næste gang..... selvom det så er for sent............

  • #9   19. okt 2011 pinligt og bo i det her fucknig hippie land

  • #10   19. okt 2011 som om danmarks co udslip har en rolle i verdnen det så latterligt smiley

  • #11   19. okt 2011 Syntes lige de skal tage at klappe hesten lidt, hørte for noget tid siden at Danmark er det land i eu som har de mest økonomiske biler i EU så hvorfor skal vi straffes endnu mere end vi bliver allerede??

  • #12   19. okt 2011 Helt enig Philip s smiley

  • #13   19. okt 2011 Slap dog af. Det er da et fornuftigt forslag, men lad prisen afspejle CO2-udledningen også. Det er da enormt egoistisk kun at se det fra én side. De fossile brændstoffer holder ikke evigt, og jo mindre CO2 vi udleder, jo sundere bliver det at være menneske på denne jord.

  • #14   19. okt 2011 Ha ha ha - kan godt li' det er en kvindelig minister der udtaler at der er mange fede økonomiske biler! Bahhh, siden hvornår fik kvinder forstand på fede biler;-)

  • #15   19. okt 2011 Kasper L

    Hørt Hørt smiley


  • #16   19. okt 2011 De kan jo starte med at skifte Deres Store Benzinslugende ministerbiler ud med en lupo eller noget... Gå frem med et godt eksempel

  • #17   19. okt 2011 ja fucking hippi land.. mike f du er sgu os en hippi! men det bæ der..

    lille bitte skod danmark har ikke en skid at sige ude i den store verden ang co2..

    det kun fordi den fede kælling ikke fatter en skid af noget som helst.. hvem helved har dog stemt dem ind!.. de skal ud igen NU! inden det her sker..

    så siger de, man kan da også få fede øko biler haha fuck dem man, det kan man så ikke,, jo hvis man er hippi og pop homo ellers ikke..

    lad os nu håbe det ikke bliver til noget og det kun er en sindsyg ide fra en flok fjolser..!!

    men har i forstået om det er reg afgift de mener, altså lige meget om det er en ny bil eller en brugt, sådan at efter en dato koster det kassen liget meget om den er ny eller gammel ??

    eller er det også vægtafgiften de vil lægge noget på ??



  • #18   19. okt 2011 Ja det er sgu en fin regering vi har fået ind.. INTET af det de blev valgt ind på har de gjort.. og så nu når de er der og det hele er lort, så skal vi da bare straffes oven i hatten... Fy for helvede.... !

    ( Njøøøø, så kan du da bare flytte hvis du ikke kan li farven på vægen)

    OK ØKOhattemand. Ved du hvad.. det kunne meget vel være løsningen.. for Danmark er en synkende skude.. og dem der bliver tilbage sidder med regningen... og det bliver alle dem der har stemt rødt, og er på overførselsindkomst og de har ikke en skid at bidrage med selv!
    Så hvem betaler gildet? os der gider lave noget...


  • #19   19. okt 2011 Rart at se en saglig diskussion på BG...

  • #20   19. okt 2011 Det er hvad der sker når de røde kommer til
    Magten........

    Det er meget at folk ikke fatter det, det er jo ikk første gang at de kommer til magten og pålægger os afgifter og skatter i hoved og røv



  • #21   19. okt 2011 Klippet fra BT.

    Punkt 1:
    Politisk ordfører Ellen Trane Nørby (V) hæfter sig ved, at regeringen har sagt, at den vil hæve skatter og afgifter med fem milliarder kroner på blandt andet sodavand, alkohol og cigaretter: - Det er afgifter, som vender den tunge ende nedad.

    Punkt 2:
    Omvendt har regeringen kun hensigtserklæringer om at afskaffe starthjælpen og kontanthjælpsloftet, som i øvrigt vil betyde, at det ikke vil kunne betale sig at arbejde for lavindkomstgrupper, siger hun.

    Punkt 3:
    Sådan ser gruppeformand Mogens Jensen (S) ikke på det. Han hæfter sig ved, at 51 procent af danskerne forventer status quo eller en forbedring af deres privatøkonomi som følge af regeringens politik.

    Punkt 4:
    Samtidig forsikrer han, at afgiftsstigningerne, som vil ramme lavindkomstgrupperne hårdest, udjævnes, når regeringens politik bliver udmøntet.

    ---------------------------------------------------------------------------------------

    Punkt 1: Tror Helle ikke at man så bare i LANGT større stil ser grænsehandel og indsmugling af varer over grænsen..Hmmm

    Punkt 2: Hensigtserklæringer..Dejligt politiker-ord...De har til hensigt at hjælpe de svageste i samfundet, folk på starthjælp osv....Læg mærke til ordet HENSIGT.....Den lader vi lige stå et øjeblik.

    Punkt 3: Gruppenformanden lader sin politik hvile på en meningsmåling? Når bare det er 51%, så er det godt nok..?

    Punkt 4: Afgiftstigningerne som rammer lavindkomstgrupperne hårdest..( Tror vi her snakker om fedt, cigaretter, vin, sodavand, øl osv osv ). Det bliver så udjævnet NÅR regeringens politik bliver udmøntet ( gennemført ). Men hvornår er det så? Igen lader regeringen de svageste stå med sorteper...De skal selvfølgelig være med til at bære endnu flere byrder på deres skuldre end de har i forvejen...

    Jeg vil også være i folketinget...Jeg har til hensigt at sætte bilafgiften ned, fjerne afgiften på benzin og diesel. Gratis parkering i alle større byer, samt øgede budgetter til skoler og sygehuse / plejehjem..Læg mærke til ordet HENSIGT...

    Herligt land vi lever i....


  • #22   19. okt 2011 kanon ide, så skal jeg jo kun betale 5300 kr om året for mercedesen omåret, og 4000 for vinter bilen om året..

    jeg som trode mine biler var dyre nok i forvejen,

    tjener staten forresten ikke penge på afgifter på benzin? har de tænkt på at der ryger nogle penge der hvis folk køre længre på literem.

    ej men iden er jo og nok, et sted, men syntes ikke man skal bassere det på hvorlang de køre på litteren, men hvormeget CO2 de udleder, for det er jo ikke fair, at den nye Sklasse mercedes skal koste mere end den gamle lupo i afgift, bare fordi den køre kortere på litteren når den rent faktisk udsender mindre CO2


  • #23   19. okt 2011 såvidt jeg kan læse mig ordret til.. så det kun benzin slugere? goooodt patrolen så trodsalt løber 7 km på en liter diesel, det står der jo ik noget om..

    igen kvinder og mekanik!!! keep it apart


  • #24   19. okt 2011 det er ALTID i den forkerte retning.... der er kraft satme aldrig nogen der siger " la os gøre det BIULLIGERE når man køber en *ørl*grøn*ørle* bil"

    Nej det er RESTEN der skal betale mere!!! jeg hader den sindsyge mentalitet !! FUCK afgift systemet! jeg brækker mig i lårfede stråler når folk ikke kan tænke nyt når de sidder oppe i borgen og skal styre og regere.

    Jeg tager den stille og roligt men det er mig en gåde at der ikke er nogen der kan tænke nyt istedet for bare at smide flere afgifter oven i alt det andet lort vi skal betale som ingen mening giver. =(


  • #25   19. okt 2011 Inden det kommer på bordet er det slut med den her regering - de kan jo absolut ingenting .. De der troede vi fik en socialistisk regering sov i timen da de satte deres kryds.


  • #26   19. okt 2011 Kvinder og politik er som grise i trafik

Kommentér på:
HURRA for afgifts-Danmark

Annonce