{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
524 visninger | Oprettet:

Alt hvad man behøvet? {{forumTopicSubject}}

Håber i kom godt igennem det nye år med alle lemmer intakte, uden de store uheld. Så blev det d. 1 januar 2016, et nyt kapitel starter for mange af os, og det er ingen undtagelse her i gruppen, hvor vi i dag får en tidlig smagsprøve på de kommende tråde i gruppen.


- Vi starter året med noget så kedeligt, som en MPV fra Frankrig.

Man kan nok ikke komme uden om det, de bedste MPV stammer fra Frankrig, og de mest ekstraordinære kommer faktisk også fra Frankrig. Måske kan nogle huske den Renault Espace vi havde i kalenderen for 2 år siden, der var udstyret med en F1 Williams motor omme bagi. Så var de også nogle af de første på banen med en mere sportslig model til ”menneskelig penge” i from af deres Espace 3,0 V6. Jo, der var også en Mitubishi Resort Runner GT (Den vi kender som en Space Wagon med en EVO motor i) og selvfølgelig VW Sharan VR6. Vi nævner ikke noget om Chrysler´s sløve 3,3 V6 Grand Vogyger…

De La Chapelle Parcours???

Hen imod slutningen af 80´erne, gik mange bilfabrikanter med den idé om, at skabe det ultimative businesskøretøj, der kunne klare alle slags opgaver. En bil der havde plads til alt, samtidig spækket med luksus, en overdrivelse af motorkræft (Det var jo 80´erne…) og selvfølgelig et design der skabte opmærksomhed overalt. Et lille fransk firma kaldet De La Chapelle, fik den idé efter de så, hvad Amerikaner kom op med i starten af 80´erne med deres Cadillac Techniques d'Avant Garde. I 1990 blev De La Chapelle Parcours født og var udstyret med en kæmpe Jaguar V12 motor. Den blev det dog droppet for en mere økovenlig 5-liter Mercedes V8´er, årene efter. De La Chapelle Parcours var som lovet en 8-personer luksus MPV, som også fik et mere avanceret AWD-system og hele 2-zoners klimaanlæg!

Desværre blev det kun til 3, hvor kun én af dem var gade lovlig. De to andre havde en V12´er med 276 Hk, hvor Mercedes V8 kom op på hele 326 Hk og 240 km/t. Selvfølge begrænset. De fik dog solgt den til en ukendt køber, hvor den endte i Dubai. Go figure.
_______________________________________________________
Håber i har nydt 2015 og kalenderen.

DD.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Alt hvad man behøvet?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce