{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
756 visninger | Oprettet:

fredag d 8 {{forumTopicSubject}}

Der plejer at være mange flotte biler over 25:) måske var det noget for dig/jer..

Fredag den 8. august klokken 17.00 løber et af Danmarks mest traditionsrige rallyshows – Tvilum-Scanbirk Rallyshow - af stabelen for 30. gang. Arrangementet bliver som sædvanligt afviklet i industrikvarteret i Fårvang i et samarbejde imellem Kjellerup og Omegns Motorklub og Fåremarkedsarrangørerne. Igen i år vil arrangementet nærmest blive et multi motorsportsarrangement, idet der UDOVER SELVE RALLYSHOWET OGSÅ VIL VÆRE UDSTILLINGER AF KLASSISKE KØRERTØJER, m.v.

Rallyshowet i Fårvang –Tvilum-Scanbirk Rallyshow – er en succeshistorie indenfor dansk motorsport. Alene det faktum at arrangementet år efter år samler 10.000 – 12.000 mennesker, vidner om denne succes. Det forventes da også, at der igen i år vil være et lignende antal mennesker på plads, når rallybilerne sendes ud på hastighedsprøven. Det forventes selvfølgelig også, at hele den danske rallyelite igen vil stille til start – som den altid har gjort. Løbet i Fårvang er en begivenhed, hvor deltagerne virkelig kan få medieeksponering, hvilket jo tiltrækker kørere og sponsorer, idet TV har sædvanligvis er på plads med direkte reportager. Igennem tiden har kameraerne fanget stjerner som f.eks. Henrik Lundgaard, Jens Mulvad, Tom Kristensen og mange andre store navne. Som et sjovt og kreativt indslag havde man et par år flere store håndboldstjerner som f.eks. Tonje Kjærgaard som 2. kørere i rallybilerne. ”Vi prøver til stadighed at udvikle løbet og arrangementet i det hele taget. Derfor er det ikke uden en vis stolthed, at vi kan konstatere, at rallyshowet har været medvirkende til at placere både Fårvang og KOM på landkortet og har givet rallysporten masser af PR”, udtaler løbsledelsen.


Underholdning for hele familien
Tvilum-Scanbirk Rallyshow byder på fornøjelser både for de voksne og børnene. Børnene vil som sædvanligt kunne glæde sig over fornøjelser også for dem. Arrangementet er altid lavet på en sådan måde, at det er meget familievenligt – ikke mindst er entreen gratis, så man ikke skal bruge en masse penge bare for at få familien igennem indgangen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  fredag d 8
Kommentér på:
fredag d 8

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce