{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
797 visninger | Oprettet:

jailbreake.. garanti? {{forumTopicSubject}}

1. Garantien fra Apple
Apple lægger ikke skjul på, at hvis man jailbreaker, så ryger deres garanti. Hvad det så i sidste ende reelt betyder, må man nok hellere spørge Apple om. Men da Apple selv laver en garanti, som de i princippet slet ikke er forpligtede til, gør også, at de selv kan definere, hvornår garantien ophører. Det kan dansk lovgivning ikke ændre på.

2. Reklamationsretten
I dansk lovgivning findes der noget, der hedder reklamtionsretten, og den forsvinder ikke – uanset om en producents garanti bortfalder. De to ting har ikke noget med hinanden at gøre.
Så falder glasset f.eks. ud på din iPhone bare ved at ligge stille på et bord, så vil det være reklamationsretten, der trådte i kraft, da der er tale om en åbenlys produktfejl, der ikke kan være forskyldt at brugeren. Det har ikke noget med Apples garanti at gøre.

Men jailbreaker du din iPhone så er det garantien fra Apple der ryger. Men tricket ved jailbreak er at telefonen kan gendannes og derefter indleveres. Jailbreak kan, så længe der ikke er unlocket” ikke spores.

Så i fremtiden skal vi nok her på siden være tydeligere. Selvom jailbreak bryder Apples garanti, så bryder det ikke reklamations garantien retten.


kilde: http://iphone.vildmedmac.dk/?p=1638


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  jailbreake.. garanti?
Kommentér på:
jailbreake.. garanti?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce