{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tjek lige dette.
  • #1   3. sep 2010 jeg havde læst det der før.. men kæft hvor er der egentlig mange der røvslikker usa.. og de tror muslimer ingenting kan.. læg mærke til at alle de kegler derinde aner ikk hvad de snakker om.. muslimer muslimer.. hvor ved de fra at mange af de muslimer, der vil være med til at bygge den moske ikk er amerikanere, som måske er født og opvokset der hele deres liv.?

    og hvis bare de vidste at det var usa's egen regering der stod bag 9/11 ville de aldrig skrive sådan de kære røvslikkere (danskere)..


  • #2   3. sep 2010 Sahin, det viser bare hvor meget folk ved om islam.. Folk tror at islam går ud på bombe angreb og dræbe andre mennesker osv..

    Folk er meget uvidende..


  • #3   3. sep 2010 lige præcis.. De tror og hører kun på hvad de hører i nyhederne.. og der kan man just ikke lige høre noget godt om muslimer desværre.. det er kun de negative ting, der bliver fremhævet.. ingen snakker om at USA kun sendte 50.000 dollars til pakistan, mens de sendte over 50 mio til haiti..

  • #4   4. sep 2010 total idioter de tror muslimer et land eller sådan noget. ligeså snart de høre ordet muslim siger de bare "så kan de skride hjem igen" men hvad så hvis det er en indfødt der er konvetert hvor skal de så "skride" hen.

    de er total latterlige. de lyder som en flok på 5 år.


Kommentér på:
Tjek lige dette.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce