Hvad er Jeres Nytårsmenú ? {{forumTopicSubject}}
Hej Bg.
af Ren nysgerrig kunne jeg godt tænke mig at vide hvad
i skal have at spise iaften ?
personligt skal vi selv have :
-Starter-
"Verdi"
------------------------------------------------------------------
-Appetizers-
Marineret Jomfuhummer
Vin
"Mosel Piesporter Michelsberg 2008"
------------------------------------------------------------------
-Main Dish-
Grillet Oksemørbrad
Flødekartofler
Bearnaise sauce
Salsa Verde
Salat
Vin
"Darling Cellers 2009"
------------------------------------------------------------------
-Dessert-
Surprice !
Likør
"Bailey/Dooley"
------------------------------------------------------------------
-23:59-
Champagne & Kransekage
"Canard-Duchéne Demi Sec "
mar 2010
Følger: 28 Følgere: 23 Biler: 4 Emner: 118 Svar: 918
mar 2007
Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.726
Mad er overvurderet
Godt nytår
dec 2010
Følger: 42 Følgere: 36 Biler: 5 Emner: 174 Svar: 1.358
dec 2010
Følger: 42 Følgere: 36 Biler: 5 Emner: 174 Svar: 1.358
og er der nu ikke noget i vejen med en Grillet oksemørbrad
mar 2010
Følger: 28 Følgere: 23 Biler: 4 Emner: 118 Svar: 918
nov 2013
Følger: 1 Følgere: 1 Emner: 98 Svar: 552
Dessert: Bailey is M. Friske skovbær og chokoladesovs.
dec 2010
Følger: 42 Følgere: 36 Biler: 5 Emner: 174 Svar: 1.358
heldigvis har jeg fået fri de her dage, så alt kan nå og blive klar
dec 2003
Følger: 23 Følgere: 47 Biler: 5 Emner: 113 Svar: 6.361
Spinat lakseroulade
Hovedret:
Oksemørbrad
Diverse
Dessert:
Ben & Jerry's
Dog taget ud af bøtterne og lavet kugler af, som skal stå på ananasbunde, med noget chokoladepynt vi selv smelter/laver.
-------
Drikkelse:
En enkelt Mojito til hver og en champagne vi får i gave hvert år af arbejdet -.-
Smager af prut (brut)
aug 2007
Følger: 13 Følgere: 13 Emner: 225 Svar: 1.860
mar 2007
Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.726
For engangs skyld har jeg i år intet at skulle have sagt med maden og tager af sted uden at skulle bekymre mig om det. Men bliver vist noget lakshalløj til forret og oksesteg til hovedret og derefter smutter vi videre igen og så må resten komme som det nu gør Skal ikke sidde samme sted hele aftenen.
okt 2013
Følger: 4 Følgere: 36 Emner: 151 Svar: 778
Og MASSER AF ØL! vin og krudtomani
dec 2013
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 52
Tartar af kalveinderlår, rørt op med alt muligt godt.
Hovedret:
Okseculotte-steg
Hasselbagte kartofler
Bearnaise
Baconsvøbte grønne bønner
Sauterede svampe
Dessert:
Brownie med is og hindbær-"sauce"
Og selvfølgelig super vin til! Og champagne klokken 00.00
jan 2012
Følger: 18 Følgere: 17 Emner: 37 Svar: 303
Vi skal ud til min svoger og have:
Angus bøffer, kalveculotte, brune og alm kartofler med whiskey sovs
feb 2010
Følger: 38 Følgere: 40 Biler: 1 Emner: 176 Svar: 1.701
maj 2007
Følger: 69 Følgere: 63 Biler: 10 Emner: 216 Svar: 2.442
Forret:
Gullasch suppe af rådyrskød
Hovederet:
Okse Coulotte og Okse Cuvette lavet på weber grillen
Bagekartofler
Salat
Rødvin/Bearnaise sauce
Brød med hjemmelavet hvidløgssmør
Drikke:
Savanha merlot rødvin / Savanha hvidvin
Godt nytår!
maj 2007
Følger: 69 Følgere: 63 Biler: 10 Emner: 216 Svar: 2.442
dec 2010
Følger: 42 Følgere: 36 Biler: 5 Emner: 174 Svar: 1.358
den glæder jeg mig til at smage
mar 2005
Følger: 1 Følgere: 10 Biler: 8 Emner: 32 Svar: 948
feb 2010
Følger: 9 Følgere: 9 Biler: 1 Emner: 98 Svar: 3.036
sep 2013
Følger: 41 Følgere: 34 Biler: 1 Emner: 4 Svar: 223
Hovedret består af oksemørbrad og flødekartofler og hvad der hører med der til
Og til dessert er der islagkage, med ananas
Og så er der noget til senere på aftenen..
Jeg skal ikke have noget alkohol, så jeg holder mig til sodavand
maj 2007
Følger: 69 Følgere: 63 Biler: 10 Emner: 216 Svar: 2.442
jun 2007
Følger: 43 Følgere: 42 Biler: 3 Emner: 60 Svar: 381
dec 2010
Følger: 42 Følgere: 36 Biler: 5 Emner: 174 Svar: 1.358
jan 2009
Følgere: 17 Biler: 2 Emner: 152 Svar: 3.175
Hovedretten:
22 timer langtidsstegt oksehøjreb, der senere skæres til bøffer og grilles, flødekartofler til og nu er jeg igang med at lave 4 liter hjemmelavet vanileis til desert. Skal nok blive en herremiddag!
Godt nytår!
jul 2003
Følger: 113 Følgere: 141 Biler: 3 Emner: 99 Svar: 11.339
Cremet hummerbisque med urter og cognac
Serveret med tigerrejer og dildskum
Dertil brød.
Mellemret 1:
Bresaola med røget kartoffel, creme fraiche og estragon.
Mellemret 2:
Champagnesorbet serveret på bobler.
Hovedret:
Kalvemørbrad stegt på kviste af rosmarin.
Ristede svampe og glaserede rødløg.
Squash og langtidsbagte tomater.
Stegt kartoffel med dushess og jordskokkechips
Rødvinssauce med timian.
Dessert:
Mørk chokoladekage med mousse af blåbær og hvid chokolade.
Lakridsmarinerede cashewnødder og friske blåbær.
Til nat:
Kartoffel/porre suppe med sprød baconcrunch og brød.
jan 2009
Følgere: 17 Biler: 2 Emner: 152 Svar: 3.175
dec 2010
Følger: 42 Følgere: 36 Biler: 5 Emner: 174 Svar: 1.358
havde selv overvejet Champagne-sorbet'en
hvilken opskrift bruger du til denne ? evt link ?
jul 2003
Følger: 113 Følgere: 141 Biler: 3 Emner: 99 Svar: 11.339
Jeg har haft sindsygt med overarbejde i december og lå syg hele julen.
Så jeg valgte køkkenet fra på årets sidste dag for at kunne bruge al min tid på de mennesker jeg holder af istedet.
Men jeg har en opskrift på champagnesorbet i min samling. Har nemlig tidligere lavet det. Kigger lige i gemmerne
mar 2009
Følger: 30 Følgere: 33 Biler: 1 Emner: 365 Svar: 5.946
feb 2010
Følger: 38 Følgere: 40 Biler: 1 Emner: 176 Svar: 1.701
maj 2004
Følger: 80 Følgere: 317 Biler: 4 Emner: 1.391 Svar: 13.689
nå men ellers er der hamburgerryg og flødekartofler til os om lidt...:-D...så må drikkelsen være en bajer...:-D
aug 2013
Følger: 6 Følgere: 4 Emner: 30 Svar: 197
aug 2012
Følger: 20 Følgere: 22 Biler: 10 Emner: 184 Svar: 1.480
men det blev da til 350g Entrecóte, Bernaise og kartofler fra ovnen, samt ristede champignonger...
MANDE-MAD !.
nu sover min klient, så kl 24 bliver nok ikke den store fest, bare mig alene
Hvad er Jeres Nytårsmenú ?