{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  alylansøgere hvad er problemet?
  • #1   1. nov 2007 Og de skal bare sparkes ud, ligeså hurtig de kommer ind i DK. Uanset om de er det ene eller andet...

  • #2   1. nov 2007 Denne person har endnu ikke fået lov til at blive i landet, men må opholde sig PASSIVT i landet indtil asylansøgningen er blevet besvaret enten positivt eller negativt.
    Så nej de må ikke arbejde


  • #3   2. nov 2007 hvad skal det til for at få asyl i dk? hvilke regler er der for asyl?

    mvh kevin


  • #4   2. nov 2007 M D

    er sku enig, vi bliver nødt til at trække en grænse, ellers er denne velfærd forsvundet om ikke så lang tid. For mange af disse mennesker kommer netop herop grundet bistandssystemet. Jeg er ikke bange for at sige det, for sådan står det desværre til. Respekt til udlændinge der gør en forskel, og uddanner sig, for det er trods alt størstedelen


  • #5   2. nov 2007 kevin S

    det er sku svært og sige. Det bliver ikke så nemt nu om dage. Mange er negative overfor ideen, men vi har dog brug for fremmedarbejdere da der er nogle jobs der mangler arbejdskraft...

    men man lader dog ikke enhver idiot ind...


  • #6   2. nov 2007 nej jeg har sådan forstået konseptet i asyl...

    men sidder og følger div valg debatter på tv og de snakker og snakker men hvor mange "alm mennesker" ved egentlig hvad sagens kerne er i disse debatter?

    mvh kevin


  • #7   2. nov 2007 kevin S

    Hvis vi blot skulle basere valgkampen på udlændingepoilitk, kom vi ingen vejne...

    vi skal have styr på vores skoler, da de jo år for år bliver dømt som værende de elendigste i Europa trods vores høje velfærd. ... BLAND ANDET


  • #9   2. nov 2007 Mini Me
    den har du misforstået... Det er jo ikke ensbetydende med at være det første land geografisk set... Men det første land som dit tog eller bus fører dig til... jeg er selv flygtning fra 1992 så ved vel hvordan det foregår... Det erjo ikke sådan at vi tager til fods fra eget land og så bare stopper et tilfældigt sted...


  • #10   2. nov 2007 Men MiniMe

    det er dog foruroligende at vi i DK får procentvis (i forhold til befolkning) flest asylansøgere til landet :(((


  • #11   2. nov 2007 sys det er i orden hvis de kan bidrage til samfundet eller hvis dem eller deres familie har voldt stor skade under en krig.. osse derfor ejg rakker ned på ny alliance.. tror khader vil gøre det for let for indvandrere...

  • #13   2. nov 2007 MiniMe

    det ville jo ikke ligefrem være særlig fair for tyrkiet eller grækenland der skulle tage 100% af alle asylansøgere så, fordi de ligger geografisk tæt på et kriseområde.

    Læs og forstå igen. Desuden så ved vi jo ikke hvor mange asylansøgre der er i andre lande end DK. Vi føler os bare hårdest ramt da vi ikke følger med i andre landes politk, sjovt nok...


  • #14   2. nov 2007 er der ikke muligt for asylansøgerne at arbejde på asylcenteret? altså inden for hegnet?

    er de egentlig lukket inde eller kan de komme og gå som det passer dem?

    mvh kevin


  • #16   2. nov 2007 var det ikke "kun" dem med psykiske lidelser?

    mvh kevin


  • #17   2. nov 2007 Kevin:
    De omtalte asylansøger i valgdebatterne udgør en speciel gruppe, fordi de ikke kan sendes tilbage. Internationale lovgivning kræver at landene er villige til at tage dem tilbage, hvilket ikke er tilfældet for de irakiske myndigheder.

    Frank:
    Som svar på din humanistisk indslag: hvis du selv var asylansøger, hvad ville du så selv gør? Ville du virkelig tage frivilligt tilbage med sin familie til et land som Irak?
    Spørgsmålet er mere empatisk end den er retorisk. Prøv det, det kan anbefales.

    MD:
    Damnarks velstand tiltrækker kun menneskesmugler som forfører forældrer til at søge en bedre fremtid for deres børn. Du overvurderer hvor velinformeret folk er dernede.

    Goran:
    Indvandrere udgør den nye underklasse i DK og derfor tilfalder de værste jobs til dem. Så i den forstand har du ret.

    Kevin og Goran:
    Politikere snakker altid, så røven går. Udtrykket valgflæsk dækker over mange ting, heriblandt demagogi og leflen for vælgerne og medietække.
    Husk nu at valget i 2001 udelukkende handlede om udlændingpolitikken, i skyggen af 911.

    Mini-me:
    Konventioner er ikke nok. Danmark har også underskrevet menneskerettighedserklæringer og er medlem af FN og EU, hvorved man juridisk ikke blot kan sende asylansøgerne tilbage til et andet trygt land.


  • #20   2. nov 2007 Min mening er at udlændinge får flere børn, så i den forstand er det klogt at tænke 50år frem. Vi skal have en ung arbejdsstyrke og det får vi ikke med den danske "mode" med børn når man fylder 35

  • #21   2. nov 2007 EpMats:
    Det er ikke min vurdering at Khader kommer til at være mere blød overfor indvandrere og flygtning. Hans forslag tager udgangspunkt i de asylansøgere der har været i centrene i 6 år og er blevet psykisk nedbrudt af bekymringer og usikkerhed.
    Og som Goran er inde på, så skal al information fra medierne tages med et gran salt. Mange nyheder kommer slet ikke til overfladen hertillands og derfor er det sværere at vurderer om DK er hårdest ramt eller ej (hvilket ikke er tilfældet) i forhold til andre lande i Europa. DK er bare meget lille.

    Kevin:
    Desværre tillader loven ikke at man kan arbejde indenfor asylcentrene, tværtimod. Det er meget kompliceret lige på det punkt.

    Andrea og Kevin:
    Nu hvor det er valgkamp, sker en pludselig opblødning mod asylansøgerne, især dem der er blevet psykisk syge af opholdet og derfor fyer det altid med forslage der er både meget sympatiske og frastødende. Det er bare snak.


  • #22   2. nov 2007 Goran:
    Selvom det kan lyde kynisk, har du faktisk en pointe. Hvis integrationsindsatsen ligefrem lykkedels er den såkaldte "ældrebyrde" pludselig ikke så skræmmende, hvis der netop er mange, uddannede unge hænder til at løfte denne byrde, uanset etniske ophav.
    Der vil altid være velfungerende og utilpasset grupperinger.


  • #23   2. nov 2007 Salman M

    rigtigt nok.. men hovedparten af asylansøgerne/flygtninge ender på kontanthjælp eller andre økonomiske hjælpemidler fra kommunerne, i sidste ender er det danskerne der kommer til at betale for dette, og det at danmark er lille er skam ikke en fordel idet at vi ikke kan rumme nær så mange flygtninge som mange af vores nabo lande. Det er forståeligt nok at folk vælger DK da vi har en ret høj velfærd, men efter min mening vil denne velfærd kun blive dårligere hvis denne udvikling fortsætter, der burde tages mere stilling til om asylansøgerne kan gøre gavn og om de er villige til at arbejde.


  • #24   2. nov 2007 Kan dansker også godt søge asyl? i fx norge, kunne da godt bruge 2 ugers ski ferie i uge 7-8. med alt betal på den norske regning. og med lidt held for jeg 40.000kr for at rejse hjem, ligesom asylansøger gøre i DK.

  • #28   2. nov 2007 derfor skal vi stadig over 2 andrea smiley

  • #30   2. nov 2007 EpMats:
    Desværre peger statistikken på en kedelig tendens, men vores lands asylregler er meget hårde, hvilket betyder at meget få bekvemmelighedsflygtning rent faktisk kommer igennem nåløjet længere. Når det så er sagt, så har de flygtninge, der rent faktisk får asyl desværre så mange psykiske mén, trauma, tortur osv. at de sjældent bliver i stand til at blive funktionsdygtige igen. Ikke overraskende mange ender derfor i det psykiatriske system, og derfor ser det ud som om de bare lever af bistand og dræner statskassen, og det er dét der gemmer sig bag disse tal
    De flygtninge der formår at overkomme deres psykiske problemer ender rent faktisk med at bidrage mere til det Danmark end mange aner, netop fordi de nærmest bliver assimileret og bliver danske.
    Virkeligheden er aldrig så let, som den bliver fremstillet. Husk på hvem der fremhæver disse sager og hvad deres dagsorden kan være.

    Bjarke:
    En dansker kan ikke søge asyl, fordi DK er et af verdens fredeligste og rigeste land i verden. Men jeg deler din forargelse over visse individer der misbruger vores system, der er bygget på tillid og humanisme. Sådanne tendenser ikke nødvendigvis bestemt på etnisk herkomst, tværtimod.


    Minime:
    Som du selv er inde på, spiller mange faktorer ind her, men det juridiske er altafgørende. Men som sagt så bliver rigtige mange sendt ud igen meget hurtigt. De irakiske asylansøgere er bare en ekstraordinær og forpligtende sag, fordi det er en land, vi selv var med til at destabiliserer.
    Desuden er det svært at holde kvoter i tilfælde af uventet katastrofer fx krigen i Jugoslavien, Somalien og Rwanda og Afghanistan.


  • #31   2. nov 2007 Sagen er at DK er et retsamfund og derfor kan man ikke "bare" gøre ting og sager sådan uden videre og desuden er .

    Men for at vende tilbage til Kevins oprindelig spørgsmål: de asylansøgere der henvises i forbindelse med valgtalerne er irakiske ansøgere der har siddet i asylcentrene i årevis. Det der gør sagen speciel, udover det lange ophold i centrene, at de irakiske myndigheder ikke kan og vil have dem tilbage, fordi landet er både besat, plaget af borgerkrig og al infrastrukturen og statsinstitutionerne endnu ikke fungerer.
    I forbindelse med valgflæsket imødekommer politikerne nu endelig den brede danske befolknings forargelse over forholdene i asylcentrene, i form af løfter osv.
    Dette er hvad de snakker om i valgprogrammerne, Keving smiley


  • #32   2. nov 2007 Salman M.
    heh satans også. smiley

    har personlig ingen problemer med folk kommer til landet, vis deres hjemland er i krig, men et let måde at gøre alle glad er ved at åben op for alle, men ingen "hjælp" som bistand, A-kasse osv. til ikke danske statsborger?.
    på den måde får man ingen som vil her op og misbrug, mest fordi der ingenting er og misbrug. Og dem som har brug for hjælp kommer bare, men skal selv staffe penge vis de ikke vil bo på et asyl center.


  • #33   2. nov 2007 Bjarke

    og du tror ikke det sætter gang i kriminaliteten herhjemme?.. tænk over hvordan folk skal kunne overleve osse..


  • #34   2. nov 2007 Vis der er plads til de skide unger på nørrebro. så er der også plads til den smule mere tyveri. og de penge man spare på bistand kan jo gå til politiet?

  • #35   2. nov 2007 Bjarke:
    Vi er som sagt et retssamfund med forpligtelser til menneskerettigheder uanset statsborgerskab. Derved er forskelsbehandling også ulovligt i denne aspekt, Dertil er systemet blevet alt for institutionaliseret til at det kan sig gøre, uden at tiltrække hele verdens opmærksomhed.
    Jeg er lydhør for det økonomiske aspekt du fremhæver, men i Danmarks budget er ikke som et almindeligt husholdningsbudget, der ikke lader sig dræne. Groft sagt og meget forenklet fungerer det på den måde at der hver år indgås der økonomisk forlig om forbruget af statens indtægter i form af puljer, satspuljer, driftspuljer, osv osv til forskellige samfundsområder til mange år fremover. Disse puljer er for flere år siden blevet øremærket til et bestemt område fx flygtningeområde. Puljerne er ikke og bliver ikke taget på bekostning af andre områder og de penge der bliver tilovers i puljerne bliver ikke videreført til andre tiltrængte områder. I sidste ende er de penge, der går til flygtningene, penge der alligevel var øremærket til dem, uanset hvad.


  • #36   2. nov 2007 det eneste det gør er at vi får mere kriminalitet, politiet får mere arbejde.. og kriminaliteten kommer vi i sidste ende til at betale for.. desuden kommer der mange flere tiggere. så den udvej er nok ikke en ret god løsning desværre..

  • #37   2. nov 2007 og hvordan de skal overleve? hele ideen var at ingen gider til DK, og derfor tager hjem eller til et andet land, der er jo masser af "ny dansker" som er danskestats borger, og de skal jo have samme retiheder som nu.

  • #38   2. nov 2007 Bjarke:
    Mig bekendt er ungerne på Nørrebro for det meste børn af rige mennesker og de er slanke, blonde piger. Det gør al forskellen smiley


  • #39   2. nov 2007 bjarke det er ikke så let.. de må sku godt være her bare de kan lave en form for nytte.. det er min holdning..

  • #40   2. nov 2007 Nå går nok alt sammen, meget sjovt at brok sig, især når man ser simpsons på 42" imens man spiser mcd kl lort om nattet fordi man ikke gider på arbejde dagen efter smiley


  • #41   2. nov 2007 EpMats og Bjarke:
    Tror at det er meget vigtigt at man også tager udgangspunkt i disse menneskers reele muligheder og evner. En flygtning kan aldrig vurderes som os, der bor her i tryghed. Og er vores indgangsvinkel at de er flygtninge i ordets egentlig forstand med alt hvad der hører sig til af traumla, tortur og at det drejer sig om folk der har måttet forlade deres hjem og befinder sig i et fremmed land osv osv, kan man ikke på samme måde stille de samme krav.
    Ikke at det skal fritage dem for noget, men lad os prøve at sætte os i deres sted.
    Ekstreme holdninger og tossegodhed løser ingenting, det gør empatiske kompromiser altid smiley


  • #42   2. nov 2007 Bjarke:
    Ja, vi er så heldige. Og det eneste vi har gjort er at vi har været heldige nok til at blive født i DK i fredstid. Intet andet. Det må vi aldrig glemme, når vi har med mennesker, som dem vi omtaler her. De havde sikkert også alting, som de med ét har mistet.


  • #43   2. nov 2007 Wow.. en indvandre debat, der forbliver seriøs, uden alt mulige svinere. . det er nyt herinde. . ??

    thumbs up, for det. . smiley


  • #44   2. nov 2007 gør jeg skam osse skrev osse "sys det er i orden hvis de kan bidrage til samfundet eller hvis dem eller deres familie har voldt stor skade under en krig" selvfølgelig ikke kun rettet mod disse punkter.. der kan jo være mange grunde til at netop disse folk skal kunne komme ud af deres fortid smiley

  • #45   2. nov 2007 hehe jan smiley jah tror sku heller aldrig jeg har set det herinde før smiley

  • #46   2. nov 2007 Sikkert fordi de "små børn" var gået i seng på det tidspunkt.. smiley

  • #47   2. nov 2007 ALEX S je noget i den stil...

    eller måske debatten blev åbnet med et konkret spørgsmål og ikke en sviner af asyl-gæsterne...

    men til ALLE her... tak for god ro og orden samt alle synspunkterne...

    mvh kevin


Kommentér på:
alylansøgere hvad er problemet?

Annonce