834 visninger
|
Oprettet:
Nogen kloge hoveder - Fødevareregler {{forumTopicSubject}}
Har en kammerat der snakker om at leje et lokale jeg har, til at åbne en lille sandwichbar. Det eneste han vil sælge, er franske hotdogs og parisertoast. Og så selvfølgelig sodavand. (Lyder måske ikke af meget, men da den ligger lige ved siden af en bodega, så er det næsten ligegyldigt hvad man sælger, bare det kan spises) :0)
Nogen der har en idé om, hvor meget er kræves af indretningen, for noget så simpelt? Har siddet og kigget lidt på fødevarestyrelsens hjememside, men det er mere genrelle informationer, så måske der sad nogen herinde, fra fødevaresteder, de havde en idé omkring det.
jul 2007
Følger: 21 Følgere: 21 Biler: 3 Emner: 307 Svar: 7.762
feb 2005
Følger: 28 Følgere: 25 Biler: 5 Emner: 176 Svar: 2.933
jun 2006
Følger: 3 Følgere: 157 Biler: 5 Emner: 194 Svar: 4.630
Men det der er i det, er jo at det er meget simpel madlavning. Ikke nogen speciel tilberedning eller mange forskellige fødevarer, så derfor skal det også kunne betale sig, for at lave det.
jun 2006
Følger: 3 Følgere: 157 Biler: 5 Emner: 194 Svar: 4.630
Nu er det fordi jeg har en forretning, jeg er ved at fraflytte, grundet nye lokaler. Skal dog bruge nogle baglokaler og værksted stadig, så han ville leje butiksdelen til det. Stedet ville være perfekt, ligeledes lokalerne, men det er bare mere hvor meget arbejde der er i at lave det klar til det..
okt 2003
Følger: 32 Følgere: 31 Biler: 2 Emner: 66 Svar: 1.735
Men er det ikke bare at kontakte fødevarerregionen og forelægge dem ideen? Så burde de have nogle standard krav som minimum skal være opfyldt, som man kan gå frem efter.
jun 2006
Følger: 3 Følgere: 157 Biler: 5 Emner: 194 Svar: 4.630
okt 2003
Følger: 32 Følgere: 31 Biler: 2 Emner: 66 Svar: 1.735
Pøller og toast til fulde mennesker kan kun blive et hit
jun 2006
Følger: 3 Følgere: 157 Biler: 5 Emner: 194 Svar: 4.630
Nogen kloge hoveder - Fødevareregler