11.434 visninger
|
Oprettet:
Pølsekoger. {{forumTopicSubject}}
Hey BG
Jeg har lånt en pølsekoger, som skal bruges her på lørdag.
Der skal laves røde pølser med brød, men hvordan er opskriften på pølsevognens røde pølser?
Hvad skal der i vanden og hvor varmt skal det egentlig være, har søgt lidt på nettet men kan intet finde.
Håber i kan hjælpe
nov 2007
Følger: 66 Følgere: 64 Biler: 4 Emner: 254 Svar: 2.792
okt 2007
Følger: 18 Følgere: 35 Biler: 6 Emner: 424 Svar: 2.261
feb 2005
Følger: 60 Følgere: 64 Biler: 7 Emner: 417 Svar: 2.462
Og er der evt. en som har et link til en lille guide
jan 2009
Følger: 7 Følgere: 6 Emner: 238 Svar: 3.242
maj 2007
Følger: 45 Følgere: 44 Biler: 4 Emner: 146 Svar: 4.629
feb 2005
Følger: 46 Følgere: 54 Biler: 12 Emner: 193 Svar: 1.037
feb 2005
Følger: 60 Følgere: 64 Biler: 7 Emner: 417 Svar: 2.462
fandt lige denne opskrift
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=84457932840&id=51112087840
aug 2011
Følger: 5 Følgere: 4 Biler: 2 Emner: 10 Svar: 96
- og så en skvat eddike.. holder på farven på pøllen og holder den sprød..
ved temperatur vil jeg skyde på omkring de 65 grader for at holder baktusser væk.. men de skal jo nok lige op og koge inden.. og så holde dem på omrking de 60 stykker derefter ? det kan være du kan finde noget ved at søge efter noget med hygiejne?
nov 2010
Følger: 16 Følgere: 15 Biler: 1 Emner: 66 Svar: 673
feb 2005
Følger: 60 Følgere: 64 Biler: 7 Emner: 417 Svar: 2.462
mar 2012
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 31 Svar: 357
Man skal sgu da pisse som et vandfald med din metode haha :o)
Pølsekoger.