974 visninger
|
Oprettet:
Aftensmad ? {{forumTopicSubject}}
Hey folkens !
er i den situation at jeg har fri i dag og har lyst til at lave god aftensmad, er i øvrigt alene, må godt tages med i overvejelserne ... men hvad skal jeg lave ??? Lasagne er udelukket
feb 2005
Følger: 34 Følgere: 33 Biler: 7 Emner: 203 Svar: 1.493
feb 2005
Følger: 33 Følgere: 37 Biler: 2 Emner: 103 Svar: 1.702
nov 2012
Følger: 35 Følgere: 36 Biler: 3 Svar: 328
feb 2005
Følger: 33 Følgere: 37 Biler: 2 Emner: 103 Svar: 1.702
aug 2006
Følger: 19 Følgere: 19 Biler: 9 Emner: 65 Svar: 1.879
feb 2005
Følger: 34 Følgere: 33 Biler: 7 Emner: 203 Svar: 1.493
feb 2005
Følger: 33 Følgere: 37 Biler: 2 Emner: 103 Svar: 1.702
jul 2004
Følger: 13 Følgere: 18 Biler: 9 Emner: 4 Svar: 1.520
feb 2005
Følger: 34 Følgere: 33 Biler: 7 Emner: 203 Svar: 1.493
Ellers så ned til slagteren og bed om den bedste bøf. Og så en gang Hesselager kartofler og bearnaise eller rødvinssovs
feb 2005
Følger: 34 Følgere: 33 Biler: 7 Emner: 203 Svar: 1.493
maj 2007
Følger: 20 Følgere: 12 Biler: 5 Emner: 77 Svar: 887
feb 2005
Følger: 33 Følgere: 37 Biler: 2 Emner: 103 Svar: 1.702
feb 2005
Følger: 33 Følgere: 37 Biler: 2 Emner: 103 Svar: 1.702
mar 2004
Følger: 11 Følgere: 9 Biler: 2 Emner: 67 Svar: 264
sep 2008
Følger: 45 Følgere: 46 Biler: 1 Emner: 162 Svar: 1.829
hvis man er til den slags da
ellers er der jo altid en hakkebøf med kanøfler og diverse.
sep 2008
Følger: 44 Følgere: 43 Biler: 7 Emner: 45 Svar: 491
2,4 kg oksekød, i tern
3 store løg, finthakket
4-6 spsk olie (kan erstattes med smør)
2 Ancho chili - udblødt i 20 minutter og finthakkede
1 Chipotle chili - udblødt i 20 minutter og finthakket
3 bouillonterninger
3 store ds. koncentreret tomatpuré (140 g)
2-3 øl (mærket er underordnet – gerne mørke)
1½ spsk oregano
1½ spsk spidskommen
3 tsk cayenne-peber
3 spsk chili-sauce
3 spsk chili-pulver
3 spsk paprika, edelsüss
3 spsk sukker
Salt og peber
4 fed hvidløg, knust
Olien hældes i en gryde og kødet + løg brunes godt heri. Tilsæt chilier, tomatpuré, bouillon-terninger,1 enkelt øl – måske 1½, krydderier og hvidløg. Lad det boble under låg i ½ time. Smag til med salt og evt. yderligere chili-pulver. Lad det boble videre yderligere ½ time. Rør jævnligt og brug mere øl til at spæde op med, hvis det bliver nødvendigt. Men......Der skal kun lige være vædske nok. Hvis man - mod sædvane - løber tør for øl kan man godt bruge vand. Efter endt boble-tid smages endnu en gang til med mere salt og og evt. chili-sauce.
jan 2009
Følger: 9 Følgere: 8 Biler: 4 Emner: 60 Svar: 454
aug 2004
Følger: 17 Følgere: 16 Biler: 3 Emner: 119 Svar: 3.809
sep 2007
Følger: 27 Følgere: 27 Biler: 3 Emner: 42 Svar: 486
maj 2007
Følger: 20 Følgere: 12 Biler: 5 Emner: 77 Svar: 887
sep 2007
Følger: 27 Følgere: 27 Biler: 3 Emner: 42 Svar: 486
sep 2007
Følger: 27 Følgere: 27 Biler: 3 Emner: 42 Svar: 486
maj 2007
Følger: 20 Følgere: 12 Biler: 5 Emner: 77 Svar: 887
Aftensmad ?