865 visninger
|
Oprettet:
Hjælp til fødselsdagsmiddag! {{forumTopicSubject}}
Hey fellow car-lovers!
Jeg har fået æren af at skulle lave middagen til den gamles fødselsdag.
Jeg vil lave kalvefilet i gorgonzola sovs, med hasseleberg kartofler overhældt med olie og tørrede basilikum som ryger i ovnen.
Jeg skal lave enten en dessert eller en forret, så jeg tænkte på i kunne komme med evt. forslag
Jeg kunne godt tænke mig, hvis der var nogle af jer der havde en superb måde at forberede/lave sovsen og kødet på (evt en opskrift?), da jeg jo gerne vil overraske lidt
Håber der sidder nogle dygtige madlavere derude!
Mvh Olsen.
feb 2007
Følger: 110 Følgere: 106 Biler: 4 Emner: 17 Svar: 122
jan 2011
Følger: 9 Følgere: 12 Biler: 4 Emner: 61 Svar: 1.918
jun 2009
Følger: 49 Følgere: 23 Biler: 4 Emner: 178 Svar: 431
PS hedder det ikke hasselbach kartofler?
jan 2011
Følger: 9 Følgere: 12 Biler: 4 Emner: 61 Svar: 1.918
Og tak for hjælpen til jer begge
aug 2009
Følgere: 1 Emner: 71 Svar: 934
jan 2005
Følger: 26 Følgere: 27 Biler: 4 Emner: 8 Svar: 429
Sovsen er mega nem at lave, du varmer lidt smør i en gryde, li når det begynder at bruse af, så putter du små stykker af osten i og rør det ud til det er smeltet, derefter igen små stykker, det er vigtig du rør konstant og kun putter lidt i af gangen, når så du har rørt alt osten ud, så hælder du madlavningsfløde i under stadig omrøring, så det ik brænder på, også lidt ad gangen indtil den har den rigtige tykkelse. Lidt salt og lidt peber..
jul 2010
Følgere: 13 Biler: 3 Emner: 222 Svar: 1.746
maj 2007
Følger: 76 Følgere: 69 Biler: 6 Emner: 107 Svar: 1.357
jan 2011
Følger: 9 Følgere: 12 Biler: 4 Emner: 61 Svar: 1.918
Hjælp til fødselsdagsmiddag!