{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.306 visninger | Oprettet:

Ventilator kører hele tiden {{forumTopicSubject}}

Ventilatoren kører konstant, starter efter ca 30 sek. på vores VW Up 2015. Jeg tænker det er termostaten der har sat sig og vil skifte den uden videre diagnose, kan det være andet?
Spørgsmål 2 det ser ud til at termostaten sidder i forgreningen ved vandpumpen, skal kølevandet af for at skifte den, eller sidder den eksternt ifht kølesystemet? (jeg antager det sidste)
mh
Bjarne


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ventilator kører hele tiden
  • #1   22. jul 2020 Er der aircon på den.. så prøv og sluk for det...

  • #2   22. jul 2020 tænker også vis du har tænd for aircondition så køre din blæser også. Så prøv at sluk for det og se om den ikke holder op med det. ang det med du vil skiftet din termostat det giver ikke mening for det løser ikke det med din blæser køre. da ingen motor bliver varm på så kort tid også selv om den termostat sad fast. Hvad siger din temperatur måler i bilen bliver den for varm ?. vis den ingen ur har så sæt en tester på og se hvad temperatur motoren køre med når du køre i den. Men vis ikke blæseren køre pga af dit aircondition, og der er en fejl på blæser systemet tjek din temperatur sensor der styre hvad tid blæseren skal tænde. vis den er kortsluttet kan det også gøre den altid køre.

  • #3   22. jul 2020 Tak for svar, det var A/C der gjorde det!
    Bekræfter endnu en gang at det altid er godt at søge lidt rådgivning inden man får i gang.


Kommentér på:
Ventilator kører hele tiden

Annonce