{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.189 visninger | Oprettet:

Servo dør under kørsel (Seat ibiza) {{forumTopicSubject}}

Hej,

Jeg købte for en 1½-2 måneder siden en Seat Ibiza 1.8T FR der havde gået 64.500km.

Den kører som en drøm, men har på det sidste sagt lidt "dunk" lyde fra venstre forhjul en gang imellem, men det er ikke noget jeg har kunne genskabe (har prøvet at kører i cirkler relativt hurtigt i begge retninger uden den sagde noget).

Men de sidste par dage her har jeg lagt mærke til at radioen dør et sekundt eller to og så tænder igen og gjorde den også idag, men idag lagde jeg mærke til at også Servo advarselslampen og ABS advarselslampen lyste!
ABS lampen slukkede igen, men Servo lampen forblev på, og da jeg skulle dreje kunne jeg tydeligt mærke at servoen ikke var slået til!

Tog et billede, slukkede motoren og startede igen og så virkede det fint igen??? mærkeligt!

Aner ikke om de 2 ting her kan være relateret på nogen tænkelig måde:

1 - i søndags monterede jeg et pipercross luftfilter lavet til motoren (plug'n'play more or less). Batteriet blev pillet fra mens jeg gjorde det.

2 - i midten af sidste uge var kølevæske niveauet pludseligt faldet mærkant, fyldte det op med kølevæske fra Seat og kan se at den igen har brugt lidt (men ikke nær så meget).


Der er stadigvæk garanti på bilen, men vil meget gerne vide på forhånd hvad der kan være galt, så jeg har værkstedet lidt at gå efter, og ikke bliver spist af med "vi kan ikke finde noget"..


Nogle der vil byde ind? smiley


Link til billeder:
[URL= http://imageshack.us/photo/my-images/195/fejle.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/6739/fejle.jpg[/IMG][/URL]


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Servo dør under kørsel (Seat ibiza)
Kommentér på:
Servo dør under kørsel (Seat ibiza)

Annonce