{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.044 visninger | Oprettet:

Hjælp dhb 2016 {{forumTopicSubject}}

Hvad syntes i der kunne gøres bedre til næste år.
Jeg har en ting eller to de kunne gøre.
Ting 1.
Der var alt for langt mellem de forskellige ting. Ta nu de to drift baner eller 402 meter. Det år jeg syntes det var Best var der år vor man kunne kigge på alle de biler de lige havde kørt 402 meter for på vejen til bage køre de lige forbi der vor man kunne ligge i camp. Det var mega fedt. I år kunne man ingen køre en god tur rundt på pladsen for og se på andre biler. Jo vis man tager sin fine bil med ud på en mark. Nej tak her fra
Ting 2.
Jeg syntes faktisk priserne burde sætte op for at komme ind til DHB for FUCK FOLK ER NOGLE SVIN der var affald og teltets over alt. eller så burde de sætte mange skraldespande op.
Ting 3.
Jeg syntes den stripper de havde hyret Lørdag aften gjorde noget forkert, hun brugte kun 2-3 del af banen rundt bække gange jeg så det hvorfor kom hun ikke om til os eller hvorfor bruge de ikke den store skærm til og vise det på.
Ting 4.
De burde have noget de kan give et signal med. Lørdag hoppe en vagt ind på banen for at få en bil til og stoppe. Så han kunne samle en ko fanger op. De har en masse af hejteck ting hvorfor sætte de ikke en modtager med en rødt lampe på ind i bilen inden den skal ind og brænde dæk af
Ting 5.
Sådan som de havde sagt sener fra den store sene. Jeg syntes den vendte 180° forkert jeg kunne ikke sove pga den den spillets ud over campen hvorfor ikke ud mod drift banen.

PS jeg var der kun fra lørdag af


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp dhb 2016
  • #1   7. jun 2015 Billet prisen. var lige til øllet efter min mening. 800 indgangen havde været mere overskueligt ( psycologisk nemmere at sluge)

    Der sjæl tages hensyn til alle drivers.
    Fedt med en rookie bane i den ene ende. Pro bane i midten og drag i den anden ende.
    Bevars en god gå tur men man kunne se alle deltager bilerne.
    Kuble dog godt ønske mig en gang mellem rookie og lejrene

    Nogle skraldespande ved lejrene er en go ide.
    Ikke mange der vil benytte dem men stadig en god idé.

    Måske nogle store skærme så man kunne se programmet og hele banen på drift og drag.

    Flere tribuner til drift og drag.

    ellers så var det godt skuldret af bilgalleri.


    Håber at høre kørenes opfattelse.


  • #2   7. jun 2015 1. aflys DHB, så man ikke behøver diskuterer om DHB året efter, når det i år knapt er overstået.

    2. Bilgalleri skal stoppe med at sende beskeder, notifikationer og alt muligt andet ud, til brugere der IKKE gider høre om DHB, eller modtage spam beskeder og notifikationer, om selvsamme. Så må de lave en "tilmeld dig" knap, så vi andre slipper for det.


  • #3   7. jun 2015 Bdog.
    Faktisk ikke en dum ide at havde "gruppe hvor alt DHB snak forgår
    Så kan alle dem der gerne vil det lige Like og så bruge et Ghost forum til det.

    Vil stadig gerne høre køernes mening om arrengementet.
    For hvad jeg så så fik de massere køretid og det tæller jo også.
    så håber de har fået ordenlige bad og WC faciliteter.

    DB- Drag håber jeg rykker op til gaden nå de køre konkurrencer så folk også få set den del..



  • #4   7. jun 2015 Lær at sætte punktum og komma. Det der er ulideligt at læse

  • #6   7. jun 2015 Ville garne sige jeg er ordblind så prøver skulle også.

  • #7   7. jun 2015 Morten c mange tak

  • #8   7. jun 2015 Håber også de kan få en ordentlig aftale med politiet så både dem der køre drift drag og til udstilling

  • #9   8. jun 2015 Jeg var kører, og masser af køretur så det var fedt. Dog sys jeg prisen var høj, og så kunne man ikke få en mekaniker med i prisen som man plejer. Uden kørerne, er der ingen dhb, så hvorfor hæve prisen for dem?


  • #11   8. jun 2015 Thomas p
    fordi at så køber Brian og Brian bare en driver billet stiller op i deres Golf 3 1-2 gange og så ellers høre høj trap i lejren og bruger besparelsen på dope.
    smiley


  • #12   8. jun 2015 Billetpris var fin, for så slap vi for de fleste "useriøse" i pitten.

    Drift afvikling kunne være bedre, og flagposterne på driftbanen var under al kritik.

    Al deres høje techno lort over det hele på banerne er totalt overflødigt. Som tilskuer bliver man da idiot af at høre på det lort hele dagen. Og i øvrigt svært at høre speakeren når det er på.

    Men alt i alt en god weekend med masser af køretid og umiddelbart et godt arrangement.


  • #13   8. jun 2015 #12
    Ja musiken ved drift banen var lige høj nok og kommentatoren var svær at høre.

    Hvordan flagposterne fungerede kan jeg ikke sige men virkede som om de kunne være bedre især nå kørerne sku ud på banen syntes jeg at fornemme lidt problemer.

    Men virkede som om der var massere køretid og en fin Rookie bane. Der manglede desvære tilskuere plads ved den og en gangsti fra rokkie banen og ned til lejrene og 1 eller 2 tribuner mere ved drift og drag havde ikke gjort noget

    Ved ikke med støjgrænserne men syntes der var fler. Af bilerne der larmede unødvendigt meget men ikke noget man var ved at springe ørene I stykker af.

    Hvordan var jeres faciliteter ellers?


  • #14   8. jun 2015 Fine toiletter og bad (dog lidt langt væk fra drift pitten - gudskelov for pit-bikes!)

    Pitten var smal, og det gav lidt kaos med retur-biler fra banen osv. - Men ikke noget at "brokke" sig over smiley


  • #15   8. jun 2015 #14
    fedt At i havde gode forhold. De var jo kritiseret meget de sidste par år.


  • #16   8. jun 2015 Ja det også fint nok de har hævet prisen lidt, men til så meget, uden der en mekaniker billet med er for galt sys jeg. Men også det eneste jeg har og klage over.

  • #17   8. jun 2015 Det er jo stadig det billigste arrangement i DK, husk på at alle andre steder giver man normalt 1500-2000 kr. om dagen for at køre!

    Hvis man kører race må man jo tage de omkostninger med. For mig personligt er tilmeldingsgebyret det som tager mindst af budgettet.

    Hvis der er en god afvikling, er der rigeligt med køretid. Og DHB er det største arrangement i DK - så her er rig mulighed for at blive eksponeret godt og eventuelt finde sponsorer osv...

    Så folk skal altså stoppe med at pive over de billetpriser.... Jeg kommer selv fra Nordsjælland, og turen til Jylland (hvor de fleste arrangementer foregår) koster mig ca. 2000 kr. bare i transport - den tager vi mange gange for at køre race. Det er jo også bare noget man må leve med at det koster lidt at have det sjovt.


  • #18   8. jun 2015 Fordi prisen skal op er kun pga folk ikke gider og rydde op efter sig selv.

  • #19   8. jun 2015 Lørdag aften syntes jeg det var meget svært og finde ud af om fyrværkeri var slut eller eja. Men ikke noget at brokke sig over

  • #20   8. jun 2015 Men regner man den mekaniker billet med, som man havde i gamle dag, så prisen steget over 100% det altså en voldsomt stigning.

  • #21   9. jun 2015 Tager man procentvis, så lyder 100% jo helt vildt... Men snakker man kroner/øre mæssigt, så er det jo peanuts i et samlet race budget, at man skal smide en plov eller tusse mere for at køre race en hel weekend.

    Det er jo stadig en af (hvis ikke DET) billigste arrangement at deltage i, så man kan jo bare glæde sig over at billetten de sidste mange år (har selv deltaget som kører siden 2009) har været langt under gennemsnittet - og nu er den så kommet op mod normalt niveau.

    Man må jo have JA-hatten på og huske at disse arrangementer hverken er nemme eller billige at afvikle i DK.


  • #22   9. jun 2015 Sys man kan se det på kørende, der har ikke været så mange som der plejer, og det ene og alene prisen. Man skulle tage og hæve prisen for dem der alligevel kun kommer for og drikke. Uden kørerne, er der ingen dhb.

  • #23   9. jun 2015 Hørte flere køre ikke kom i år pga faciliteterne sidste år.
    Prisen er da fin nok og er prisen ikke så høj kommer klap hat 1&2 som kører fordi det billigst.
    Syntes ikke det så slem en pris.

    Vær der ikke 8timees kørsel pr dag i 3 dage? 24timers kørsel i alt på en weekend for de penge

    Mine chefer køre til udlandet og køre banerace. Sidste år kostede en weekend på SPA 30.000kr. For 2 biler of 2 timers køre tid.


  • #24   9. jun 2015 Lav en regl og man skal stille til start 4 gange, så udelukker man da nogle. Og lav en regl om biler der køre over 15sek, har 4 forsøg til og komme under, ellers er det bare udgået

  • #25   9. jun 2015 Glem DHB .. Brug pengene på noget mere fornuftig smiley

    https://www.youtube.com/watch?v=s8hAVZh4UOM


  • #26   9. jun 2015 Øh... Det må være på 402m at der var "mandefald" - for der var rekord i drift lejren med over 250 tilmeldte kørere! smiley

    Der var krav om at man SKULLE køre kvalifikationer om Lørdagen, så jeg synes da ihvertfald at "vores del af pitten" var ryddet godt for useriøse deltagere (som kun vil have en fed pit plads) i forhold til tidligere år....


  • #27   9. jun 2015 Og Ja - Gatebil er ultimativt, men det kan ikke være rigtigt at vi skal køre til Sverige og Norge hver gang vi skal køre race. Man er nødt til at støtte op om de danske arrangementer.

  • #28   9. jun 2015 Stjernespecialisten .... Og det er jo tydeligt at DK politi ikke er int. i lovlige træf ...

    Hvorfor ikke bare smutte til NO/SE slippe for politi og skat + køre på rigtig bane

    Det koster lidt ja .. men DAMT en fed fest



  • #29   9. jun 2015 #28
    Det med politiet var et kortvarigt problem. Der blev snakket om tingende og så gik det glat. Ikke DHB arrengørens skyld at politiet var lidt sure og de ved det til næste år.
    Vi har snakket om gatebil næste år men vi vil jo helst begge ting så må man jo spare op så der er råd til det. smiley der 12måneder så det burde være muligt. For det da fedt at vide at selvom DHB ikke er så stort igen så køre svenskere. Tyskere og nordmænd her over. Selv nogle hollændere tog turen så et eller andet kan DHB.


  • #30   9. jun 2015 Søpropel .... Til Gatebil kommer der folk fra bla USA......

  • #31   9. jun 2015 Det gør der også til Tomorrow Land og Roskilde trækker også mange nationer til dig.
    Det da lækkert at et arrengement som DHB kan tiltrække så mange folk og det skal vi da støtte.


  • #32   9. jun 2015 Jeg var i Vandel fra Torsdag morgen, og jeg bemærkede på ingen måde "det aggressive politi" - som mon ikke det er en sædvanlig ekstrablads historie smiley

    Når det så er sagt, så er det ikke fordi at jeg IKKE tager til hverken Sverige eller Norge, siger bare at man også skal støtte op når der bliver lavet noget herhjemme i stedet for at brokke sig hjemme i sofaen smiley


  • #33   9. jun 2015 Jeg kom til Vandel onsdag aften, vi havde overhovedet ingen problemer med politiet.

    Tværtimod var politiet utrolig flinke, vi havde en fin snak med dem, da et par af mine kammerater blev stoppet om torsdagen smiley

    Politiet og SKAT gør jo bare deres arbejde..


    profilbillede
  • #34   9. jun 2015 spar fyrværkeriet væk! ingen billet stigninger! ja jeg hørte flere sige de ikke gad rydde op nu havde de betalt så meget for billetterne så burde de ekstra penge jo række mere end rigeligt på oprydning.

    den største RIS DHB angørende skal havde var nok den ringe forskel på VIP og alm. hvad fik VIP ekstra??? næsten ikke en skid!!!! wei vi fik gratis bad som ellers kostede 30,- og den goodibag der i starten blev lovet med masser af lækkerier, var degraderet meget siden de første gang skrev hvad de puttede i, 3 bil blade (som var for gamle) en lille lygte som intet har kostet fra biltema samt biltema´s tilbudsavis (som man jo selv kan hente i butikken) og til slut en lille mini bøtte chips som man har set på tilbud i Netto til en sølle 5,- WAUW den var åh så fed.... og hvad fanden er pointen i at havde en VIP camp når halvdelen af tiden er vagterne væk og søndag kan puplikum frit vade der ind???? og kun en engang til VIP camp???? igen ingen fordele andre år har der været indgang i hver sin ende så man ikke skulle gå hele vejen udenom.
    der skal være flere fordele ved at købe en dyre billetter ellers skal i afskaffe dem! det er da at gøre folk til grin, og hvis i mangler penge til at få det til at kører rundt så gør ligesom Dansk metal gjord, få fat i frivillige og giv dem nogle fordele som belønning. jeg arbejde selv som frivillig den gang Dansk Metal var med i det, og 4 timers job per dag også fuld VIP var en skide god ordning. en anden ting er at maden var alt for dyr på pladsen i burde få madboderne til at skrue ned i priserne eller give os lov til at tage vores drikkevare med os!
    men det ikke kun RIS men der er også ROS for syns det var skønt at party teltet lå på asfalt så man ikke sjappede rundt i nedtrådt græs som var blevet til mudder efter alt det drikkevare der var spildt.... opsætningen var efter min mening faktisk ret god, dog syns jeg brænderpladsen skulle lave på en måde så flere kunne komme tæt på og se, jeg kunne slet ikke komme til at hverken se noget rigtig eller tage billeder da der kun var det halve plads at stå om.


  • #35   10. jun 2015 Vi havde også kun gode oplevelser med politiet i år. De synes da tilmed at en pit brænder om aftenen var meget sjov smiley

    profilbillede
  • #36   10. jun 2015 Lige præcis!

    Behandler man politiet ordenligt, slipper man afsted med rigtig mange ting smiley

    De er blot mennesker, præcis som os andre.


  • #37   14. jun 2015 Ved ikke hvorfor fyrværkeriet var der. Og ved så heller ikke hvor meget der er brugt på det. Synes det var en ok måde at slutte det af på.
    Men flot det var det. Desværre var der en der valgte at kører et kabel over. Så de var nød til at håndtænde resten af showet. Kender en af leverandørerne af det. Deraf min viden.

    Jeg synes årets DHB var rigtig fint. smiley
    Dog lidt trangt på plads i festområdet. Og alm camp sin normale gnist. Og så den høje musik fra 3 steder. Deet kunne godt undværes.


Kommentér på:
Hjælp dhb 2016

Annonce