{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
693 visninger | Oprettet:

Made In Great Britain - Classic Motor Show 2016 {{forumTopicSubject}}

MIGB er træffet for folk med hang til alt britisk, om det så er biler, busser, lastbiler, motorcykler, traktorer eller varevogne.

Køretøjer fra Danmark, England, Norge og Sverige er allerede tilmeldt træffet, så der bliver rig mulighed for at møde nye mennesker og se på mange spændende køretøjer.

Aldersmæssigt spænder de udstillede køretøjer sig fra 1932, hvor en Austin Seven RN Salon indtil videre bliver træffets ældste bil. Fra England kommer en særlig unik bil. En Bristol Fighter T årgang 2006, en bil som kun er produceret i ni eksemplarer, tager turen over Nordsøen til Danmark for at deltage i træffet.

Træffet afholdes i weekenden 19. - 21. august, hvor Limfjords Camping og Vandland danner rammerne for overnatning og forplejning.

Lørdag rykker træfpladsen til Spøttrup Middelalderborg i tidsrummet 11.00 - 16.00, hvor alle køretøjerne for alvor skal vises frem og gæster fra nær og fjern kan komme forbi og se alle de flotte køretøjer.

Ved og omkring Spøttrup Middelalderborg afvikles en række aktiviteter igennem dagen. Der vil blandt andet være levenedgørelse af middelalderfolk på borgen, et markedsområde, garden tea party, i Spøttrup Kulturhal er der ligeledes aktiviteter og i Spøttrup Kulturcafé er der mulighed for at indtage en engelsk inspireret frokost.

Der er gratis adgang for alle besøgende der har lyst til at se udstillingen på Spøttrup Middelalderborg, så der bliver rig mulighed for at kigge på alle slags køretøjer fra landet som gav os store mærker som:
Austin, Bedford, engelsk Ford, Jaguar, Land Rover, Leyland, Lotus, MG, Mini, Morgan, Morris, Rover, Sunbeam, Triumph, Vauxhall, Wolseley, og mange andre stolte engelske køretøjer.

Dato: 19. – 21. August 2016
Sted: Limfjords Camping & Vandland, 7860 Spøttrup, Danmark


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Made In Great Britain - Classic Motor Show 2016
Kommentér på:
Made In Great Britain - Classic Motor Show 2016

Annonce