{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
5.152 visninger | Oprettet:

Danmarks hotteste bilshow !!!! {{forumTopicSubject}}

Fast & Furious Car Show 2007
Danmarks hotteste bilshow.
Så kan alle drenge, tøser og bilfreaks godt fjerne de gamle bilblade, vinterdæk og havemøbler fra garagen, for vintermånederne skal bruges på tuning og styling af bilen, inden den skal udstilles på Fast & Furious Car Show i weekenden 27.- 28. og 29. april 2007.
Mere end 20.000 besøgende vil gå gennem indgangen når Streetfire Promotion for første gang lukker dørene op for Danmarks hotteste og flotteste bil show i Fredericia Messe Center.
Fast & Furious Car Show er Danmarks første, største og eneste bil show/udstilling, der mixer alle topgejlede firehjulede under et og samme tag.
I Dronning Margrethe Hallerne i Fredericia, kan du på 28.000 kvadratmeter udstillingsareal se Danmarks mest ombyggede gadebiler, amerikanerbiler og hot rods fra tiderne før den første oliekrise.
Der vil være lynhurtige DTC-biler, dragsters og dragracingbiler, ja kort sagt alt det, der er spændende at se på 4 hjul, og som kan få både velvoksne drengerøve og fædre fra forstædernes sovekvarterer til at slå øjnene op, og glemme alt om terminer, ubetalte regninger og andre af hverdagens ærgrelser.
Den 27. - 28. og 29. april lukker Fast & Furious Car Show porten op til drømmeland, og det bedste af det hele er, at du selv er med til at bestemme, hvor fedt det skal være. For det er din bil, der skal vises frem. Har du den mest ekstreme hjemmebyggede bil, så tilmeld den. Er din bil simpelthen bare det fedeste stykke lakarbejde nord for Alperne, så vis den frem. Har du i lang tid gået rundt med en drøm om at vise Jan Magnussen eller Alonso, hvordan man laver en rigtig koger i burnout konkurrencen, så kom med røgen.
Tilmeld dig NU, det er gratis.
Du kan med andre ord nu sikre dig en stand på Fast & Furious Car Show ved at tilmelde din bil på www.streetfire.nu vedhæft fire billeder af din bil – både ude- og indefra.
Der er masser af fede præmier til den stand, der sammen med bilen præsenterer sig flottest.
Men der sker masser af andet på Fast & Furious Car Show. Det er her du finder alt det nyeste, hotteste og mest ekstreme udstyr til din elskede firehjuler – hvad enten det er en ombygget Ford Capri fra 1978, eller en spritny Golf i din egen version.
Og ja, du har selvfølgelig musik i bilen, men hvem har Danmarks fedeste og højestspillende anlæg, det afgøres også denne weekend, når Fast & Furious mesterskabet i kategorien afgøres på udstillingen.
Hvis du tror det bare er udstilling, ja så tager du fejl, for der er masser af action, der også involverer dig. Hvad siger du til at deltage i drifting-konkurrence på køreteknisk anlæg ved siden af hallerne? Eller få testet din bil på rullefelt, så du har papir på, at du har 375 heste under hjelmen?
Der er masser af konkurrencer hele weekenden med et væld af fede præmier i form af udstyr til dit kæreste eje: dæk, fælge, lysshow til øsen, tv, o.s.v. Det hele krydres med underholdning på scenen i løbet af weekenden, bl.a. Top Fuel Dragster Show, Miss Fast & Furious, og meget, meget mere.
Som toppen af kransekagen, kan du med udstillingens flotteste bil, vinde en rejse for to personer incl. transport af din bil til verdens største bilshow SEMA-show i Las Vegas, hvor du udstiller din bil blandt USA`s hotteste ombyggede biler.
Tilmeld derfor din bil allerede i dag og deltag i konkurrence om den fedeste tur til Las Vegas.
Surf, drift, cruise, eller race ind på www.streetfire.nu, her finder du meget mere om den hotteste biludstilling i Danmark i 2007.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Danmarks hotteste bilshow !!!!
Kommentér på:
Danmarks hotteste bilshow !!!!

Annonce