{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Trackday..
  • #1   15. jun 2007 Næste lørdag på sindal flyveplads.. der er også mulighed for at få en tur i forskellige ferrarier.. 360, enzo osv..

  • #2   19. jun 2007 D. 6 juli afholder www.trackdayklub.dk et banearrangement hvor både nybegyndere og mere erfarne banekørere kan lufte deres bil under sikre forhold på Padborg Park i Sønderjylland.

    Fokus på nybegyndere:
    Der vil være instruktører som giver nybegynderne en grundig teori i hvordan man opfører sig på en bane og hvordan man skal køre bilen på den mest optimale og sikre måde. Første stint på banen bliver kørt efter instruktør bilerne, hvor folk i deres egne biler skiftes til at følge efter instruktøren, for at lære banen og ideallinierne. Herefter vil der i de næste stints være mulighed for at enten at instruktøren giver en tur i sin bil, eller kører deltagerens bil eller blot er passager i deltagerens bil, hvor instruktøren vil komme med input til hvad man skal øve sig på og gøre anderledes.

    Køreteknisk kursus:
    Arrangementet bliver afholdt som et avanceret køreteknisk kursus og der bliver lagt stor vægt på sikkerhed. Derfor er det også kun tilladt at overhale på langsiden, efter den forankørende har givet tegn til at der må overhales, ved at blinke ind til højre. Dette er for at undgå at 2 biler støder sammen, hvilket vi da heller aldrig har oplevet til nogle af vores arrangementer. Folk skal selv undersøge med deres forsikring om deres kasko dækker, men det vil den gøre i langt de fleste tilfælde.

    Krav til deltager og bilen:
    Det skal være en indregistreret bil, det vil sige at prøveplader er IKKE nok.
    Chafføren skal have gyldigt kørekort
    Bilen skal være i lovlig stand
    Det skal være godkendte gadedæk. Det vil sige at slicksdæk IKKE er tilladt.
    Styrthjelm er påbudt.

    Tid:
    Fredag d. 6 juli kl. 08.00 til 16.00
    Seneste mødetid er dog kl. 07.30, da der vil være teknisk kontrol + førermøde og breifing.

    Pris:
    Det koster 850,- at deltage + at man enten skal være medlem af en bilmærke klub eller af www.trackdayklubben.dk (Koster 300,- om året og der bliver afholdt flere forskellige arrangementer rundt omkring i DK og Sverige og Tyskland)

    Forplejning:
    Der vil blive serveret smør selv rugbrød ved middagstid til deltagere og hjælpere og der vil kunne købes sodavand under maden til 5 kr. pr. stk. Husk småpenge da vi ikke ligger inde med så mange bytte penge…

    Tilmelding:
    Tilmelding sker ved at sende en mail til fast@trackdayklub.dk og herefter vil du modtage en mail med betalingsoplysninger og hvor du skal udfylde forskellige ting om dig selv og bilen, samt hvilken klasse du ønsker at deltage i.

    Se mere på www.trackdayklub.dk


Kommentér på:
Trackday..

Annonce