{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.031 visninger | Oprettet:

Mosten Race Day med masser af race {{forumTopicSubject}}

Mosten MC er nu klar med deres 14. udgave af Mosten Race Day, der løber af staben fra d. 30 august til d. 2 september.

Mosten MC blænder op for Race Day 2007 med tyvstart allerede torsdag aften den 30. august, hvor det noget specielle og Mexicansk inspirerede band -Power Solo fyrer den af i Rockhallen i Mosten.
Gennem mange år har den første weekend i september været rammen om det største danske dragracing event for motorcykler og i år er ingen undtagelse,
”Og at det er det største arrangement af den art i Danmark, vidner antallet af forhåndstilmeldte kørere om. En måned før arrangementet var der 90 tilmeldte kørere, og mange melder sig først til under selve arrangementet”, fastslår Hans Jørgen Hitz fra Mosten MC.

Arrangementet tiltrækker kørere fra flere lande: Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, Belgien og England. Og det er både de ”professionelle”, der deltagerne i nationale og internationale mesterskaber og det er amatørerne, der lige skal prøve kræfter med dragracing, i en af de 10 mc klasser, der køres i.

Også de firehjulede dragstere bliver der mulighed for at opleve under Race Day. Tre danske dragsters i Top Fuel klassen – dragracingsportens Formel 1 – er klar på strippen i Mosten. Stig Nedergaard og Rene Hersland er klar til at dyste med Andersen Racing, som i år har haft englænderen Andy Carter ved rattet i kampen om Europamesterskabet. Andersen racing vandt netop sidste år EM i den absolut hurtigste klasse, hvor hastighederne på ¼ milen kommer over 500 kmt i timen.
Så hurtigt går det ikke på 1/8 mile, der er strækningen ved Mosten Race Day, men danske Kim Reymond kørte i 2006, de godt 200 meter i Mosten, på 3,24 sekunder med en tophastighed på 338 kmt. Så pænt stærkt gik det på Bodeengvej den lørdag i 2006.

Endnu bedre sikkerhed
”Vi havde desværre en tragisk dødsulykke under løbene sidste år og selv om sikkerhedsforholdene var i orden, har vi alligevel i år optimeret sikkerheden yderligere, idet vi har lagt asfaltbelægningen helt ud til autoværnet, så der ikke er mulighed for at miste herredømmet når der køres på kanten af rabatten, -nu er den asfalteret og den risiko er væk. Desuden er autoværnet i hver side forhøjet og forlænget, så der nu er på 500 meter”, fortæller Hans Jørgen Hitz. Så nu overholder strækningen der køres på i Bodeenge alle de internationale sikkerhedsregler for dragracing.

Med til at gøre Mosten Race Day til en tilbagevendende succes, er det koncept med en blanding af seriøs motorsport og forrygende underholdning, denne cocktail har Mosten satset på siden det første race Day for 14 år siden. I år er ingen undtagelse, der er masser af musik på programmet i både det store festtelt og i klubbens rockhal, der er amerikanerbiludstilling, udstilling af trucks, udstilling af mc, opvisning af jetcykel, boder med alskens tilbehør til mc-kulturen og naturligvis også masser af mad og drikke til de mange tusinde, der traditionelt lægger vejen forbi Mosten MC den første weekend i september.
Vi håber på at rigtig mange igen vil bakke op om arrangementet.
Velcome race fan

Læs mere om Mosten Race Day på deres hjemmeside mosten-mc eller kontakt Hans Jørgen Hitz, tlf. 23729703


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mosten Race Day med masser af race
Kommentér på:
Mosten Race Day med masser af race

Annonce