{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.186 visninger | Oprettet:

Holstebro træf igen!! 11/7 - uge28 {{forumTopicSubject}}

Sådan folkens! Nu er vi jo endelig kommet os over Beach Party, DHB, Haze og diverse andre begivenheder der har været. Nu ser vi ingen anden udvej end at se om vi kan samle lige så mange, eller endnu flere folk/biler som vores første træf 10/4 i Holstebro's fine nye P-hus smiley

Første gang var en kanon succes, folk skrev positivt tilbage til flere af os medlemmer, vi kom et smut i Vmax og politiet rørte ikk en finger. På vegne af resten af Træf Team Holstebro - tak til alle jer som kom fra nær og fjern for den super fede opbakning! Det er jer der gør det hele muligt.. Ska vi se om vi kan gentage sucessen?

Mød op lørdag d. 11/7 kl. 19.00 i Nørreportcenterets P-hus i Holstebro. Der henvises SELF til at folk anvender de opstillede remedier til diverse skrald! Samt TIL OG FRAKØRSEL foregår i en pæn "tone" da politiet er vor nabo og vi ingen klager ønsker!
Og ligesom sidst så fratager vi os ALT ansvar for ulovlig "kap og væddeløbskørsel" eller ræs!!

Hvis du har problemer med at finde det så kan du skrive "nørreport holstebro" på www.krak.dk P-huset ligger på Enghavevej helt oppe ved rundkørslen smiley

Vi håber du kommer med dine venner og får en hyggelig aften ud af det med os andre, og ligesom sidst er ALLE biler velkomne!! Der er ikke nogen som er udenfor her, og vi håber self. på at se MC'erne og lidt muskel biler igen ;)!!

Ses vi ?

Mvh TTH - Træf Team Holstebro


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Holstebro træf igen!! 11/7 - uge28
Kommentér på:
Holstebro træf igen!! 11/7 - uge28

Annonce