{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
771 visninger | Oprettet:

Esbjerg, striben - nye tider. {{forumTopicSubject}}

Jeg har de sidste 3 uger gået og små snakket med både brugere, samt enkelte crew folk, om at vi fra næste fredag den 11 september starter allerede klokken 20:00 med race, dvs. kl 20:00 skal kegler, afspærring, 999, og starter være klar til og starter fredagens event.

Grunden er den, at efter vi har flyttet start ca. 35 meter og på den måde skabt et naturligt socialt område før start (som mange har efterspurgt), så gør dette sammen med at det bliver hurtigere mørkt og koldere - at når vi så starter klokken 20:00 i stedet for, så er der stadig mere tid til alt det sociale lidt endnu - inden mørket helt sætter ind senere på året.

Men så er vi allerede klar til vinter sæsonen med de nye tider.
Der vil fortsat blive kørt til klokken 24:00 eller længere hvis der er biler og folk til det - det afgøres fra gang til gang hvilket tidspunkt der skal stoppes, men som tommelfinger regel kl. 24:00.

Der vil blive kørt fra klokken 20:00 indtil 1.st April, hvor der igen kommer lidt mere lys om aftenen.

Håber alle der ikke er blevet spurgt er med på idéen, alle udefrakommende der er blevet spurgt, hilser det alle meget velkommen, så måske der fremover vil være race kl. 20 i stedet for kl. 21. - men det tager vi op igen til April 2010.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Esbjerg, striben - nye tider.
Kommentér på:
Esbjerg, striben - nye tider.

Annonce