{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
497 visninger | Oprettet:

RaceTeamViborg takker for opbakningen d. 4 Maj {{forumTopicSubject}}

Vi siger tak for det flotte fremmøde igen smiley

Vi har her i RaceTeamViborg, haft et rigtig godt træf, af flere gode grunde. Selvom vi har haft en lang dag, så var oprydningen denne gang meget begrænset. Skraldespandene var tydeligvis blevet brugt, så det gjorde vores arbejde en hel del nemmere, tusind tak for det.

Angående støj fra kælderen, så kunne både vi, og Viborg Politi mærke, at folk har fået taget vores retningslinjer til sig, det fik vi stor ros for, fra politiet, så den ros skal i selvfølgelig også have.

Der er allerede en del billeder er på vores facebook side
https://www.facebook.com/RaceTeamViborg

og på vores hjemmeside
www.RaceTeamViborg.dk

Der er også lidt fra Bilmesser.dk

http://bilmesser.dk/afholdte.php?id=269


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  RaceTeamViborg takker for opbakningen d. 4 Maj
  • #1   6. maj 2013 Men hvorfor RaceTeam? smiley

  • #2   6. maj 2013 Så prøver vi igen, for de få som ikke kan forstå det..!!! Vi har et fristed i kælderen, hvor vi gerne må være for politiet/Kommunen, nemlig kælderen. Hvis vi ikke holder os på den lovlig side af loven angående RACE, så er alternativet bare at der slet ikke er noget træf i Viborg, for så har vi ikke noget sted at være. Hvis man vil kører Race i DK, så er der efterhånden så mange steder man kan gøre det lovligt i DK, så det er jo ikke noget problem at finde Race, hvis det er det man vil, men det bliver bare ikke i Viborg, for det ville ødelægge alt, for rigtig mange mennesker, som er glade for at komme i kælderen i Viborg.. RaceTeamViborg er et "Brand" som folk i Viborg har brugt rigtig mange år på, at gøre til noget som de fleste mennesker i træfkulturen kender, så det vil ikke blive lavet om.

  • #3   6. maj 2013 PS. Du spørger hvergang Thomas Due ???

    Håber det igen besvarer dit spørgsmål smiley


  • #4   6. maj 2013 Selvom det er et brand, og et navn giver det stadig ingen mening af kalde det RaceTeam, når man slet ikke har noget med det at gøre, og tager afstand fra det smiley - Men det er sq helt fair, og har ikke noget imod det...

Kommentér på:
RaceTeamViborg takker for opbakningen d. 4 Maj

Annonce