{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bmw e30 ETA blok og 25 top
  • #1   26. jan 2015 det er sgu nok nemmest at søge i forummet smiley

  • #2   26. jan 2015 Nr 1: erfaring sig mig at Bilgalleriet ikke er det bedste sted at hente info til mere avanceret projekter, gå ind på en dedikeret BMW side eller tunningsside.

    når det er BMW E30 så meld dig evt ind på E30zone.net

    Den danske Side bmwe30.dk er desværre blevet lidt død, men der kan du også skrive inde, der er der også folk der ved hvad de snakker om.

    2: ja brug 325 stempler istedet for Eta stempler. Eta stempler lukker ikke tæt ved høje omdrejninger, og der kommer et meget karakteristisk olie røgsky ved gearskift ved højre omdrejninger. Stempelringer der er skyld i dette. bruger du 325 stempler istedet for de originale Eta stempler er du ude over dette.

    Men meld dig ind på nogle dedikeret forumer istedet for her hvis du skal spørger til råds. Bilgalleriet er lidt et børnehave galleri engang imellem. på de mere seriøse forums bliver idioter/trolls med åndsvage svar hurtigt sat på plads.

    Held og lykke med det, Tunet N/A m20 motor er nogle perler og køre sindsygt godt, så kan godt forstå du vil have fingerne i en smiley plus de er relativt nemme at arbejde på.




  • #3   26. jan 2015 Takker for svaret????

Kommentér på:
Bmw e30 ETA blok og 25 top

Annonce