{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Overvejer et projekt

1.409 visninger | Oprettet:

Til et træf jeg var til i dag, så jeg denne Corvette, og fik helt lyst til selv at få stylet min.

Jeg har i forvejen overvejet at opgradere bremserne, da jeg godt kunne tænke mig lidt mere bid når de er rigtigt varme. Når jeg kører aggresiv bjergkørsel kan bremserne have en tendens til at fade lidt når de bliver rigtigt, rigtigt varme.

Men måske skulle jeg også give den et upgrade udseendemæssigt. Måske lidt i stil med Jan Magnussens C6.R racer.

Fabriksgarantien er nemlig lige udløbet, så jeg er ikke så forbeholden overfor at modificere den længere. Og jeg overvejer kraftigt at begynde at tage BMW'en på arbejde hver dag istedet, og så bare bruge Corvette'en i weekender og til sjov.

Men spørgsmålet er, om den vil blive alt for upraktisk. Jeg vil ikke sænke den, den er lav nok som standard, indimellem for lav til fartbump. Så en lavere front splitter vil bare gøre det værre.

Carsten J
Mand | 48 år | Oprettet: 25. jan 2012


Kommentér på:
Overvejer et projekt
  •   15. jul 2013 Carsten
    jeg synes helt klart ikke at det skal hindre dig at bilen er 7 år gammel, og jeg er sikker på at du vil finde ud af at det pengene værd og at du får noget der er helt dit eget også smiley
    Og blod på tanden er altid godt!


  •   15. jul 2013 En Corvette krænger stort set ikke, den ligger MEGET fladt i svingene. Problemet er primært at vejene hælder rundt i sving, og det giver sommetider en uheldig vinkel.

    En justerbar undervogn vil selvfølgelig være en løsning. Men sikkert også en dyr løsning. Og jeg ved ikke helt hvor meget jeg vil bruge på en efterhånden 7 år gammel bil. Og jeg kan ikke lave noget selv, så enhver mod er forbundet med værkstedtimer.

    Men der skal ske noget, jeg har helt klart fået blod på tanden smiley


  •   15. jul 2013 ja det tror jeg gerne på at der er, men self. med standard undervogn krænger den lidt mere i svingene og der ved kommer lidt længere lidt. smiley
    - et andet alternativ ville jo være hydraulisk/elektrisk/luft undervogn så du kan hæve og sænke den alt terræn og komfort osv.
    Men ellers en alu splitter eller bare forstærket med det i bunden så den får en kant der kan tage af så den ikke flækker ville jo også være et godt alternativ! mulighederne er mange, og jeg synes helt klart du skulle gå i gang med at samle ting til den! smiley


  •   14. jul 2013 Ja, der findes virkelig mange muligheder for at lave noget ved bilen, da det er en ret populær bil her, så der findes virkelig meget tilbehør og stumper.

    Det der for alvor tager livet af min front splitter, som nu er revnet 3 steder, er når jeg tager en bjergnedkørsel, og bremser hårdt ind i et sving, og vejen er lidt ujævn, så rammer den på med en meget ubehagelig lyd.

    På bane ville jeg bremse helt anderledes, men på en snoet, snæver bjergvej kan man ikke altid få en ordentlig nedbremsning før svinget, og ramme apex korrekt. Så når man er ved at henter ind på en Gallardo eller F430, skal materiellet ikke spares smiley


  •   14. jul 2013 Emil l
    - det kommer helt an på hvor man kører og hvor høje kanterne er og huller osv smiley
    det er jo umiddelbart kun kantsten og opkørsler han skal holde øje med så det er jo bare at køre med omhu. Men stadig den flækker nok højst sandsynligt hvis det var, men han kunne jo have spurgt ham med corvetten, om han har oplevet nogle problemer for jeg tror ikke det er mange problemer han kommer til at opleve med den højde bilen har nu også smiley


  •   14. jul 2013 Peter
    Det kommer da helt an på hvor lave bil er,


  •   14. jul 2013
    Det er da en dejlig liste du kan lave på den, hvis du er inspireret af den på billedet dog synes jeg det er lidt en skam hvis du bare går efter jan magnussens corvettes look, det er lidt kedeligt smiley

    Front splitter/spoiler
    Bag splitter/spoiler
    Hækspoiler
    Keramiske bremser
    Der er mange amerikanske firmaer der tilbyder streetracing udstyr jo især i de varme områder smiley
    Du kan evt finde noget inspiration på den her side http://www.speedhunters.com/

    Emil l
    - en frontsplitter bliver ikke revet af hele tiden ? smiley


  •   14. jul 2013 man kunne måske lave det lidt mere antonymet end den, også mere hvis det er en du ligger og køre i til hverdag tror jeg måske du bliver træt af at river den front spliter af hele tiden.
    men fedt ser det bestemt ud !


  •   14. jul 2013 Jeg tror også at jeg så småt vil begynde.

    Ja, mange sportslige biler er faktisk ret solide, og kan sagtens bruges som pendler biler. Jeg har selv brugt min hver dag i over et år nu, og de samle omkostninger har været omkring 1.000 kr. til 2x service og olieskift. Ingen problemer eller uplanlagt værkstedsbesøg. Og den har nu trillet omkring 130.000 km uden et eneste nedbrud.

    Her hvor jeg bor holder der en 911 på ethvert gadehjørne, og en hel del GT2/GT3, og folk kører i dem til hverdag. En Porsche er nok noget af det mest solide på 4 hjul.


Annonce