{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Taxi projektet ... peugeot 406 på budget

345 visninger | Oprettet:

Hey og velkommen til .

JEG sad for at par uger siden i min firma bil og tænkte lidt pludselig kom jeg til at tænke på de gamle franske film med Daniel og hans taxi 406 .ku da egentlig være fedt at lave en replica hmm ... hjem og se film ...Havde på det tidspunkt en toyota avensis stationcar fra 05 som var en udmærket bil men kedelig .. men inden længe var jeg besat af ideen om en hvid peugeot såååå

Efter et par dage med tanker og lidt kiggen i markedet fik jeg så solgt avensisen og købte en 406 fra 2002 . Det en 1,8 med 117 hk . Den har det klassiske rust i frontklap og bagklap så de skal skiftes men ellers pæn egentlig.

Nå nu til projektet der skal jo lidt til før den ligner film bilen fra taxi 2 . Som de første billeder viser .

Det jo lige hvor man skal starte . Der skal ihvertfald findes en rustfri hjelm og bagklap. Nogen der har en ?
Så skal jeg ha skiftet farven tænke folie men tror det blir noget pis at gøre selv . Så er landet lidt på sprayfolie blank hvid . Har fundet det i 4 liters spande i Tyskland til en god pris . Så det kommer .

Så skal der andre fælge til i filmen er det tsw imola fælge der sidder på men de er godt nok ik lige til at opstøve til penge
Så har kigget på noget der ligner fra OZ .. blir nok det der kommer på .

Så sku jeg jo finde det franske taxi skilt og de vilde luftindtag til taget . Det er nu blevet 3d printet og skal så forarbejdes så det klar . Taxi skiltet er printet i transparent hvid så der ka komme lys I. Men jeg tænker at gor at skiltet ka tages af skal det sidde fast med magneter som i virkeligheden . Og derfor skal lyset være noget med batterier i og helst fjernbetjent . Det burde nok ku lade sig gøre .

Så kommer vi til den vilde front kofanger/ spoiler den agter jeg selv at kaste mig ud i at lave blir spændne har aldrig leget med glasfiber . Men blir da sjov .

Så er der den store hækspoiler . Der skal jeg lige ha en smed eller noget indover til at hjælpe med fabrikationen i noget alu eller blik eller hva der nu er smartest.

Men ja sjovt projekt hvor det kribler i fingrene for at komme videre . Men tar det lidt af gangen . Vil lave opdateringer her i albummet undervejs..

D,4/9 ,24
Idag er taxiskiltet kommet hjem og prøvet på og havde lige lys I det ser sku fint ud skal bare ha text på og lige fin slibes og så skal der selvf laves en magnet fod til den

Roofscoops er også landet og de ser sku godt ud især når de så blir malet og der kommer net i de skal nok lige bores nogen små huller omme bag på så de ik bare fanger luften og blir rykket af ved højere fart . . ??

Oz racing fælge 17 " er kommet på idag . Og nu skal fronten især da ihvertfald ned måske skal fronten sænkes lidt mere end i bag .

D,9/9 24 .
Igår hentede jeg en trailer fuld dele hjem fra fyn
Idag Fik monteret ts 6 læder forsæder
Og dørsider det pyntede godt nok i bilen
Har også fået gummi lister og trim hjem og forlygter så dem skal der kigges på

D,11/09.24 idag blev forlygter skiftet til nogen med sort baggrund . Og dør lister v vinduer på døre .


Ting jeg søger ..

Sort ts 4 eller ts6 bagsæde del læder
Motorhjelm uden rust
Fodhviler v pedaler
Sports rat med snapoff
30/40mm sæknings fjedre

Input er velkommen fks hva ka man skrive under Taxi på skiltet vil ik ha Marseille til at stå vi jo i DK det må godt være noget der ligner ordet men bare noget andet . Lige pt tænker jeg" Moin-sellli " vi er jo i Sønderjylland her .. ??

C,est Partie

John H
Mand | 36 år | Oprettet: 13. jul 2020


Kommentér på:
Taxi projektet ... peugeot 406 på budget
  •   13. sep Genialt projekt ????

  •   11. sep Bjerggaards det sku også et par gode film og du velkommen..

  • Bjerggaards
    Bjerggaards Hjælpe-administrator
    Online Tilmeldt:
    apr 2006

    Følger: 22 Følgere: 60 Biler: 7 Emner: 1 Svar: 13.597
      11. sep John
    Jeg vil i hvert fald følge det.. Er kæmpe taxi fan!


  •   11. sep Bjerregaards .... skal nok komme i mål med det gør sjældent ting halvt når jeg sætter mig for noget . Spørgsmålet er hvor lang tid det vil ta det ser vi opdatere her når der sker noget

  • Bjerggaards
    Bjerggaards Hjælpe-administrator
    Online Tilmeldt:
    apr 2006

    Følger: 22 Følgere: 60 Biler: 7 Emner: 1 Svar: 13.597
      10. sep Elsker den vogn, håber du bliver færdig med projektet, og ikke går død som mange andre med samme tanke smiley

    Det er ikke mange dage siden jeg sad og så en med samme projekt fra Frankrig, hans er dog helt færdig, så kan være du kan score lidt hjælp i hans klip hvis du mangler.. https://www.youtube.com/watch?v=HBN0ZWsoBR8&t=1s


  •   9. sep John H
    Aalt for længe siden men godt at se du igen vil til at makke i noget som du jo er så pisse god og sej til :D.

    hehe.. Er spændt på at se det færdige resultat så <3..
    Den kommer helt sikkert til at få en masse opmærksomhed og godt med noget inspiration fra de gamle Max Power og Vmax dage.
    I England har de gang i det helt rigtige, der er masser af "Max Power Reunion" events og bil byggerier igen..

    Det ku være fedt med Fotoshoot men bor stadig i Thy :P. Der er laangt ned til dig.. hehe
    Ja Aygo'en kører jeg i endnu smiley .

    Go' arbejdslyst med det..


  •   6. sep @shot by Nielsen hey længe siden . Ja savner selv den tid hvor folk lavede de vilde stylinger . Voksede jo op med vmax og Max power dengang så det er der jeg føler det fedest .

    Skal nu ik lige ha en youtuber til at rende mig i røven gennem projektet bygger stille og roligt og forhåbentlig næste sæson er den så klar men skal nu nok ta billeder og videoer undervejs som jeg ka nyde senere .

    Er ret sikker på den får en del opmærksomhed når den kommer på vejene og til træf . Glæder mig sku til at komme videre . Med det . Ka mærke det kribler I fingrene . Har jo ik haft en fed bil i et par år nu såå nu skal der ske noget igen .. . Vi må ha noget photo session sat op når den er færdig . Kører du stadig den røde aygo .


  •   6. sep Carlo ja den er ret brutal den front . Men har dog en plan så det blir sjovt at prøve eller ik bare prøve skal nok få den lavet så godt som jeg nu ka men ja ik helt let som du siger . Men så fedt når det så lykkes ..

  •   6. sep Fedt projekt bliver ikke nemt med den kano af en spoiler der helst skal på fronten.


  •   5. sep John for saatan smiley !
    Hvor er det FEDT, fedt du går all in.. Savner dengang folk gjorde den slags, altså lidt "banjo" stilen..
    Syntes næsten du skulle prøve at få en youtuber eller en med et gopro til at komme ud og følge processen..
    Der er så langt imellem den slags stylinger og så vil du sikkert også ku nyde at se hvad du gjorde når du er blevet ældre..
    Ellers vil jeg bare sige klø på - så fedt smiley smiley


  •   3. sep Tak Jacob. Nu er roofscoops og taXi skiltet kommet hjem og fik også købt fælge idag . Så stille og roligt fremad af går det .

  •   3. sep fedt projekt du har gang i. tror mange ser frem til slutresultatet.

    kan dog ikke hjælpe dig en masse i dit projekt, men følger med fra sidelinien.


Annonce