{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dodge Charger 1968

32.384 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

k k
k k
| 0 år | Oprettet: 20. nov 2002


Dodge Charger

Årgang:
1968
Motor:
383 med skarp knast og lidt andet guff.
edelbrock indsugningsmanifold.
chrom ventil og luftfilter dæksler.
automatgear!

1/4 08
motor er taget ud og Totalt adskilt... skal renoveres og optimeres med alutopper med højere kompresion, rullevippetøj, og meget andet tilbehør. nye boldter til samling af motor, nye pakninger, oliefilter, tændkabler og et hav af andre nødvendige småting. det hele blev bestilt ved 3 forskellige leverandører i usa, og det forventes det er hjemme i løbet af 14 dage...

bliver skønt at få den nymalede motor med alt sit glasblæste alu ned i bilen igen....

nb. planen er at motoren skal males sort, og ellers det bare alu. alle slanger bliver omspundne, pånær kølerslanger. nye tændkabler bliver blå.

20/4-08
så er det idag den nyrenoverede motor skal smides tilbage i hullet... den ser rigtg godt ud, ligner en helt ny... glæder mig for vildt til at mærke de mange hk, og det kæmpe moment...
Hestekræfter
500+



der er nu bestilt alutopper m.m. en computerberegning af forventet hk og nm siger 526 hk, og 670nm..

(Faktisk ret præcist, man indtaster simpelthen alt, karburator størrelse, knast, topper og deres blandingsforhold osv.... ret smart..)

ja, så har den været i dynobænken... den gik op til 284 hk på baghjulene, og en tophastighed på 227. OG SÅ BRÆKKEDE GEARKASSEN... halsen på gear.. knækkede af, pga at kardanakslen ikke var helt i ballance... så derfor, v. 5500 rpm, kom der så mange viberationer i akslen, at den altså knækkede... ny kardan er bestilt, og kommer idag 30 maj 08.. halsen til gear er udskiftet.

mht. dynotest, fandt vi ud af at den fik alt for lidt benz, og derfor var den omsonst at begynde at justere tænding, og dermed få den justeret ordentligt ind.. der kommer derfor en MEGA benz rør på nu, et kobber vandrør med indvendig diameter på 13mm, så skuller der være nok hul igennem.

det var simpelthen så vanskeligt med det kobberør, det knækkede for mig 3 gange. derfor endte projektet med en stålomspunden trykslange med indvendig diameter på 12.5mm. og det fungerer fint. Udstødning er stadig ikke skiftet, så den er ikke blevet justeret yderligere. FORVENTER dog stadig, at der ligge et sted ml. 75-105 hk gemt i den(på baghjulene altså) skal nok finde dem når udstødning, luftfilter er skiftet, samt tænding og air/fuel blanding justeret.
Fælge
Cragger s/s

de nye fælge er bestilt. 20" bag og 18" for. de blev bestilt i usa tilbage i november, og nu, midt i feb er de stadig ikke kommet. forsendelsesdatoen udskydes konstant med 3 uger fra leverandøren.

17/3-09
Nu blev det altså for meget, og min tålmodighed er sluppet op i takt med at sommeren har nærmet sig... gider bare ikke vente længere på fælgene fra usa.... efter at have haft kontakt til leverandøren 8-10 gange, og det eneste svar man kunne få var at : vi kan ikke sige noget om hvornår de kommer!!!!, ja de kunne faktisk slet ikke garantere mig at de overhovedet kom!!! SÅ er de altså blevet annuleret...

Istedet har jeg bestilt nogle andre i sverige (se billede) de lover mig at de er klar til levering om 2 uger :-) håber de kan holde hvad de lover!!!!
Dæk
store ballonger, men forventer 20" bag og 18" foran.

bag. 275/
for. 245/

Har faktisk et sæt 21" 285/30/21fælge fra min BMW X5, har ikke målt efter, men er lige ved at tro de passer.. kunne se lidt vildt ud..

20/8-08
Ja så har jeg sat min fælge til salg. planen er 20" BAG, MED 285/30-20 og 18" foran, med 235/35-18..

fælgen jeg køber bliver som sidste billede viser.
Undervogn
standart, men nyrenoveret.... har skiftet alle bøsninger, bærerkugler m.m. i forbindelse med montering af skivebremser, så den er så god som ny...
Bilstereo
thumbdial radio. speciel udgave, med am og fm. et par højtalere af ukendt mærke.
derud over et vellydende brøl fra motoren, og det er faktisk musik nok....
Styling
ja, men det er også standart!!!
Interiør
Flot og velholdt læder. uden skrammer og huller.
det helt vildt seje consol mellem forsæderne, hvori der er lys.
Ekstra tilbehør
A/C
Power Steering (servo)
Power Brakes (bremseforstærker) stadig tromler!!!! pis..

13 nov. 07. Der er indkøbt skivebremsere, som skal monteres her i løbet af vinteren..

29 maj 08. fik monteret ure i bilen. olietryk i motor, omdrejningstæller, vaccum i motor, vandtemp i motor, olietemperatur i gearkasse. 5 stk. foruden disse ekstra, er der jo de orginale som ses på billedet af instrumenteringen.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Det skal jo siges at bilen er min, købt og betalt, men kommer desværre nok ikke på gaden i år, da den først er hjemme omkring efterårsferien... men vil da ud og trille lidt, så gudskelov for prøveplader...
bilen er købt i kentucky. (usa) ved en forhandler.

Håber i tager godt imod den, skønt den endnu ikke står i min garage.

1/9-07
nu er bookingnummer på plads, og den vil blive afhentet fra sælger inden for ca. uge..... tik tak, tik tak.... KOM NU!

11/9-07
så er bilen blevet afhentet, og står nu på terminalen, som ligger ca. 10 km uden for new york. her skal den kontroleres af us customs (deres svar på vores told & skat) det tager ca. 14 dage, hvorefter den bliver pakket i containeren, og kørt til havnen, det forventes også at det vil tage ca. 14 dage inden det er helt klart.... OG SÅ venter der en lille sejltur. den skal efter sigende også tage 14 dage.....!!!! al ting tager åbenbart 14 dage derovre uanset hvad det er !!!! :-)

5/10-07
så nærmer tiden sig. fredag d. 5/10 skal den efter rederiets sejlplan forlade havnen i new york, og sætte kursen mod Aarhus. den skal med et skibet CSCL XIAMEN... noget kineserhaløj...!! den skal stå i containeren sammen med en 1960 JAGUAR XK150... så man må sige at det er fint selskab på rejsen..

19 okt. 07
Sååå errr dettt eder mame ved at være snart..... Har fået afvide at bilen kan hentes på havnen om en uge!!!!
De første symptomer har også allerede vist sig....
- søvnløshed
- et totalt smadret grin (hele tiden)
- kronisk savlen bare ved tanken om bilen
- kløe i højre fod

min omgangskreds er begyndt at undgå mig, da jeg begynder at gå dem på nerverne ved at jeg konstant drejer samtalen over på DODGE..... >> har jeg forøvrigt nævnt, at min nye slæde snart................ osv...

bortset fra det, så er alt normalt..... shit hvor jeg glæder mig

har besluttet at få en prof fotograf til at skyde nogle bileder at den i hjemlige omgivelser... kommer selvfølgelig også herind!



GIV GERNE EN KOMMENTAR OG EN STEMME!









er nu kommet hjem.... 26/10-07...


d 18 maj 08
her til aften fik vi de sidste ting monteret i den nye motor, og fik den startet op... den spinner, og brøler som et godstog...
var også lige ude og vende på vejen, og den var pænt hissig...

d.20 maj. så blev bilen nysynet... uden anmærkninger!

d.22 maj. så er det idag jeg skal hente pladerne, betale afgift m.m.







bilen er evt. TIL SALG
priside. 280.000. eller kom med et seriøst bud.

Vil du se flere Dodge Charger til salg? Andre Dodge eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Dodge Charger
Annonce