{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fiat 127 1977

6.760 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Anders A
Mand | 35 år | Oprettet: 1. jun 2007


Fiat 127

Årgang:
1977
Motor:
900cc med 4 trins gearkasse
Hestekræfter
45 hk
Fælge
13" fælge med originale hjulkapsler
Dæk
Kingstar 135/80R13
Undervogn
Standard..
Bilstereo
Ingen..
Styling
Et tæppe over bagsædet??
Interiør
Mk 2 kabine (Sæder og dørbeklædning) med sort mk 1 gulvtæppe. Desuden er der helt nyt træ i instrumentbrættet, samt monteret ventilruder fra en Mk 2.
Ekstra tilbehør
En donkraft og en masse reservedele..
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Den tidligere ejer har fået bilen lakeret og jeg købte den i adskildt stand, hvor den ikke kunne starte. Den havde stået udendørs i 1½ år og derfor var standen af kabinen meget ringe. Jeg har lavet alt det mekaniske arbejde på bilen (samt skaffet de manglende dele). Jeg har desuden købt en donorbil til bla at tage kabinen fra. Jeg har nok lagt omkring 300 mandetimer i projektet..

Nye dele:
Bremsklodser, Bremseskriver, Bremsebakker, Bremsetromler, Hjulcylindre bagpå, 2 bærearme foran (med nye bærekugler), stabilisator gumme, trækakselsmanchetter, benzintank, 1 kølerslange, kondensator, platinner, 2 støddæmpere bagpå, 2 støddæmperbolte, overløbsslange, alle gummibenzinslanger, tilgangsrør, lydpotte, udstødningspakning, luftfilter, udstødningsophæng, 4 tændrør, olie, gearkasse olie, 2 triangler, 2 yderste bladfjederbeslag, bremsekraftsfordeler, sprinklerpumpe, blinklysrelæ, håndbremsekabel, bag kofanger, lydisolering i form af asfaltplader og filt, styrekugler, hovedcylinder, 4 bremseslanger, 4 hestesko til bremseslanger, benzinfilter, sikringer, køler, blinklys foran, 4 nye dæk, 4 nye hjulkapsler.

Alle spændbånd i motorrummet skiftet, alt el fungerer, renset rotor og strømfordelerdæksel, starteren er blevet adskilt og renset, himmel renset, bunden i kabinen er blevet slebet totalt ned, svejst hvor nødvendigt og behandlet med: Zinkspray, rustgrunder, karosserifuge (i samlinger og svejsninger), lakeret, på lagt nye asfaltplader og lydisolerende filt. Alt rust er lavet. Luftindtag til kabinen er blevet totalt renset. Ankerplader foran og inderste bladfjederbeslag er blevet slebet ned og behandlet med tectyl. Hjullejer, tandstang, knokkelled, bremserør, forstøddæmpere og alt gummi (og gummislanger, som ikke er blevet skiftet) er blevet gået efter og har alt sammen været i acceptabel stand. Desuden har motoren fået stillet tænding, platiner og ventiler, og går rigtig godt. Der er desuden skiftet gearkassemanchetter (så godt som nye pillet af anden bil) og der er installeret ny tankmåler (brugt) og ny tankmålerpakning. Lukkemekanismen i dørene er blevet skilt af og renoveret, der er kommet nye brugte ventilrude i. Kort sagt er bilen i MEGET god stand. Det er klart en af de mekanisk bedste 12-7’ere i Danmark.

Vil du se flere Fiat 127 til salg? Andre Fiat eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Fiat 127
Annonce