{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ford P7 20m XL 2300 S 1969

13.842 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

Kristoffer F
Mand | 43 år | Oprettet: 22. aug 2004


Ford P7 20m XL 2300 S

Årgang:
1969
Motor:
2,3 V6. Den er jo 40 år gammel, men den trækker rigtig godt, og lyder fuldstændig uovertruffent. Jeg vil lave en 2,5" udstødning i rustfrit stål til den. Denne motor har ikke én gang nægtet at starte og aldrig slået en forkert skid.
Hestekræfter
108 hk
Fælge
15" 5-eger
Dæk
195 brede
Undervogn
Standard, bladfjedre bag, opfører sig cirka som en barnevogn
Bilstereo
Intet. Der sad noget makværk i den da jeg købte den, men det tog jeg ud. Bilen er ikke lavet til ISO-rammer, så der er kun mulighed for at bruge den org. radio. Men de er ikke til at finde. Jeg vil gerne have noget anlæg i bilen, men har ikke vurderet mulighederne endnu
Styling
Det er vist kriminelt på en bil af den alder og med de linier. Men efter den omfattende omgang pladearbejde skal den omlakkeres og alt chrom skal sandblæses og forkromes på ny
Interiør
Der er sat sæder i fra en Opel GTE (Recaro-sæder). Man sidder meget meget bedre. Der er træ på instrumenterne og dørene. Rattet er på størrelse på det fra en lastbil, og sprinklervæske får man på ruden ved at jokke på en fodpumpe til venstre for koblingen. Bagruden dugger man af ved at tænde for en lille el-blæser...som virker meget dårligt!
Ekstra tilbehør
Den her model bremser ret dårligt fra fødslen, så der er sat større bremser med renoverede kalibre på fra en 26m. Det gør en meget mærkbar forskel. Rart nok at kunne bremse nu hvor den ikke har seler.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Opdatering 25/9-06: Jeg havde bilen under ret intensiv behandling henover sommeren. Der er blevet lavet ret meget pladearbejde: skærmkanter bag både yder og indre i begge sider, nye plader bag baghjulene, nye bagvanger og det løse bl.a. i panelerne. Den har fået Opel GTE-sæder foran og der er lavet bremser. Så den skal da på vejene næste sommer! Der følger billeder og opdateringer når jeg kommer omkring til det...
Opdatering: Synet sommeren 2007. Den er malet af undertegnede i 4 forskellige farver og ser farlig ud. Jeg adskiller den og får den omlakkeret profesionelt, og vil ved samme lejlighed tage motoren ud, shine den op, lave STORT service og bygger ny udstødning i 2,5" rustfrit stål. Og så på vejene!
5/2009: Bilen har lige kørt fra Århus til Sønderborg uden brok. Den skal indreg. her i maj, og ud at køre som veteran. Den bliver 40 i år, og går over på 8-års syn. Omlakering bliver når vinteren kommer.

Vil du se flere Ford P7 20m XL 2300 S til salg? Andre Ford eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Ford P7 20m XL 2300 S
Annonce