{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
655 visninger | Oprettet:

Køb af mustang hvad synes i. {{forumTopicSubject}}

Jeg har kigget efter et americaner projekt i snart 3år. nu har jeg fundet det perfekte enda i danmark.
det en 1965 Ford Mustang den står som et projekt alt rust er lavet står næsten klar til at blive malet,
motoren osv er self taget af,
men det var nu ikke det jeg mangler 50.000kr for at købe den jeg er lærling får 7000kr om måneden ville det være dumt at gå i banken og låne pengene eller synes i det en god og fornuftig nok ting at gøre.
PS; intet haster vis jeg køber bilen, beder at bruge den tid det tager end at ende med at lave noget lort.

Dumme kommentar frabedes er bare lidt forviret

Nikolaj. og tak på forhånd.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Køb af mustang hvad synes i.
  • #1   25. jun 2008 hvis det virkelig er en mustang du vil have, men mangler de sidste mønter, så ville jeg oppe en tur i banken..

    men det kommer selvfølgelig også an på hvilke udgifter du har ?
    hvis du f.eks har lejlighed og godt kan lide en tur i byen, så får du jo en ekstra udgift ved at betale tilbage til banken..

    hvis du bor hjemme og har 7000 udbetalt, så har du jo en chance for at komme af med dit lille lån hurtigt igen..

    jeg har selv været møllen igennem at have nogle nyere stylet biler, men det er 10 gange federe at have en amerikaner at cruise rundt i weekenden...

    en anden side af sagen er, at prisen på en amerikaner holder / stiger i modsætning til en moderne bil..

    kan med stolthed - uden at være selvfed - sige, at jeg netop har betalt det sidste ud på min amerikaner smiley


  • #2   25. jun 2008 detr er det ja ja jeg bor stadig hjemme hos det gamle. der mit store dejlige værksted er så hvorfor flytte :D.
    Udgifter jeg her ingen af over hovedet jo til min bil :).

    Helt enig Amerikaner er langt feder end nyer biler og siger jeg som 18årig smiley

    Jeg hopper sku i banken i morgen og høre så. Nu hvor den er skild totalt ad er der så nogen steder hvor man kan få lidt hjælp vis jeg skulle støde på problemer når den skal samles? (gode råd er altid velkommen)


  • #3   25. jun 2008 som du selv skriver, bor du stadig hjemme.. hvis du kan lægge halvdelen af din løn til side, eller mere, så om et års tid, så kan du stolt sige du har en mustang - betalt smiley


    www.smallblock.dk er jo et fint sted..

    når din bil er færdig, kan du tage til nogle traf, så får du hurtigt nogle nye forbindelser, da folk ofte er klar på en snak...
    det er da min erfaring..


  • #4   25. jun 2008 50 000.. er det til at lave bilen færdig, eller kun til at købe bilen ?

  • #5   25. jun 2008 Ja se nu jeg ikke forviret længer nu VIL jeg ha den amerikaner tak christian.
    Ja vis jeg betaler en 5000kr hver måned ca er gælden til banken jo betalt på et årstid. Skal vidst lige i banken i morgen smiley
    andre er self velkommen til at skrive.


  • #6   25. jun 2008 Det KUN til at købe den for.

  • #7   25. jun 2008 okay.. så kommer du jo nok til hoste op med nogle penge til renovere den, men så snart bilen er i hus, så kan du tage lidt hen af vejen..

    held og lykke smiley


  • #8   25. jun 2008 kan kun sige, det er go stil med en amerikaner og en e30 til hverdag smiley

  • #9   25. jun 2008 Ja det ved jeg men seriøst Amerikaner biler har været mit et og alt siden jeg kan huske. haha ja sad og lige og kigged på dine biler smiley

  • #10   25. jun 2008 syntes du skal tage min Torino i stedet smiley

  • #11   25. jun 2008 BORNTOBEWILD
    Næsten os samme pris smiley


  • #12   25. jun 2008 ved ikke hva prisen er for mustangen. smiley

  • #13   25. jun 2008 Du skal bare huske, at det koster også mange penge at lave den, er alle delene der, fungere motor og gearkasse ordentligt? En lakering af sådan en, er jo også meget dyrere end en normal bil. Til de penge vil jeg nok lede efter en mustang der kaan bruges som den er. De koster ikke meget mere, hvis det ikke er en showbil du leder efter. Jeg har lige total renoveret min camaro, og det er blevet gjort efter princippet, udskift til nyt eller renovere det gamle, og det gælder alt jeg kom igennem. Tro mig det koster mange penge.

  • #14   25. jun 2008 du kan jo også spørge inde på mustangklubben.dk, de hjælper hellere end gerne. Du kan jo spørge der ang. prisen

  • #15   25. jun 2008 Tak morten.. Lakken er det billigst er autolaker og ja alt skulle være der og du.

  • #16   25. jun 2008 Husk nu endelig at give den veteranopbygningen

  • #17   25. jun 2008 morten j hvad mener du?

  • #18   25. jun 2008 slibes ned til blank metal, epoxy eller wash primer, fylder, spartel, fylder, tonsvis af lak. Sådan i grove træk, hehe

  • #19   25. jun 2008 Morten J Hvorfor gøre det 3gange svære og bruge 3 gange så meget tid på en lak der bliver ens?

  • #20   25. jun 2008 Siger du ikke du er maler???? Så ved du vel også hvorfor.

  • #21   25. jun 2008 Nej det må jeg indrømme ved det faktisk ikke. (er kun lærling)

  • #22   25. jun 2008 ok. Man gør det især på gamle biler, da de ofte har været lakeret før, med nogle dårlige lakker som absolut ikke kan med vores. Det der kan ske, hvis du ikke gør det, er at du vil få fugtknopper overalt på hele bilen og store randzoner efter kort tid. En anden grund til at man skal ned til metallet er, at ovre i usa når de laver pladearbejde, eller hvad man kan kalde det de laver, er meget opfindsomme, og der kan gemme sig mange sjove ting under lakken som man gerne lige vil have lavet ordentligt. F.eks. hvis der er større buler i dem, kan de finde på at bore huller i metallet fordi de åbenbart mener at spartlen bedre holder, og rusthuller fylder de bare op med spartel, og istedet for at svejse kan de finde på at nitte det hele sammen. Hvis du har nogle spørgsmål ang. lakeringen af veteranbiler, skal du endelig bare spørge, da jeg efterhånden har stor erfaring med at lave dem.

  • #23   25. jun 2008 Ah oki Vi har ellers ikke haft de store problemer med de amerikaner vi har malet, men kommer nok an på bilen. men vis min lak fucker op er det jo bare en ommer fra min side af koster jo ikke det vilde.

  • #24   25. jun 2008 Hej..
    Du spørger jo fordi du er i tvivl, og det har du grund til..
    Det lyder meget som om du lige har tænkt dig at hente den hjem, ved at smide alle de penge du slet ikke har i den bil. Lige få den malet på arbejde, og igen hvis det bliver grimt.. Og så har du snart en Mustang..
    Det ville være vidunderligt, men sådan er det bare slet ikke, jeg vil tro du møder mange, rigtig mange problemer.. Og dem kan du ikke overskue uden penge..
    Og ja tiden er ikke så vigtig som du siger, så vent hellere til du har pengene til en rigtig bil, som du kan overskue..
    Man bliver nød til at se med lidt kontruktiv kritik på sådan noget, det løber pludselig meget mere op end man lige tror.

    Er det bare det du vil, er klar til alle de udfordringer...
    Så havde du ikke spurgt til råds..
    Undskyld den negative tone.. Men det lyder ikke gennemtænkt.

    Mvh


  • #25   25. jun 2008 Jeppe nah synes nu jeg har rimeligt styr over det og ja self kommer der problemer osv ikke første bil jeg laver..

  • #26   26. jun 2008 Kent jeps det er skam tænkt på men os lige blevet nemmer jeg låner pengene af de gamle og betaler 3000kr hver måned så det var det billiger ingen rente heller.
    Jamen som sag ikke et projekt der skal være færdig på 1-3 måneder bruger heller 1år eller mere på at være færdig med den så den er iorden og til den tid tjener jeg mere og bilen er betalt til den tid..

    Som sagt et projekt skal jo ikke køres i før den er 110% færdig og til den tid er alt betalt.


  • #27   26. jun 2008 min afaring er vent er selv lærling til en lidt højere løn men er også snart udlært. men jeg har renoveret en bil på lærlinge løn hvilket jeg er lidt træt af når penge ne er små kommer man nemt til at springe over hvor gæret er lavest og det er ikke altid lige godt det for tryder man senere. at renovere krever tolmodighed og penge. og husk (din bil din stil )

  • #28   26. jun 2008 johnny C
    Nej men sådan har jeg det os. lever og ånder for amerikaner biler :). jeg har os pengene nu skal bare lige bruge en med trailer køre kort så henter jeg den smiley


  • #29   26. jun 2008 men det er surt at sætte sig for hordt for tidligt det betyder da for mig at jeg har råd til en øl mindre når jeg er ude med banten

  • #30   26. jun 2008 Jacob self vis man er en der går op i en masse andet som fx man bare SKAL ud og feste hver weekend. går op i tøj osv så det jo svært. jeg tager weekenderne som det kommer og tøj er tøj :).
    nyt betræk til bilen end nyt tøj til mig eller Heller benzin på slæden end mad i sækken smiley


  • #31   26. jun 2008 Jacob så lige din bil tombs op. sku en fin tysker du har lavet dig manta er sku os en smuk bil mangler bare v8eren smiley

  • #32   26. jun 2008 Jeg har lånt til min cadillac jeg er også lærling. Jeg betaler ca 1500 af om måneden.

Kommentér på:
Køb af mustang hvad synes i.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce