{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  us sider.
  • #1   26. aug 2008 Prøv her www.latemodelrestoration.com

  • #2   26. aug 2008 smid os gerne danske vis det er.

  • #3   27. aug 2008 Nu er det ikke helt fair af mig at svare på sådan et indlæg, da jeg selv arbejder der, men USA-Autodele... smiley

    Der er ofte ikke meget at spare ved at hente selv da man som privat betaler en anden fragt end vi gør, pga. større mængder.

    og sliddele får vi på sø fragt så det er en helt anden pris.

    og de rabatter vi får hos vores leverandøre kommer også kunden til gode i det vi sætter vores priser efter indkøbspris og ikke udsalgspris.


  • #4   31. aug 2008 Priseksempel:
    Køler til F-body m. 455 cui 3 rækkers "std." køler:
    Us autodele 5000 kr+ (Ikke hjemme)
    Streetparts ???? kr. (Ville hellere sælge en 2 rækkers alukøler beregnet til en 350 SB + ikke hjemme)
    Trimo Brdr. 3300 kr og på lager sæ'føli.
    Lyhnegaard 5000 ca. men ikke hjemme.

    Kort sagt leder du efter dele herhjemme, så kig dig godt for, da priserne endda på selvsamme produkt svinger MEGET!


  • #5   1. sep 2008 det er ihvertfald billigt hos trimo for denne køler... og det ville jeg da også selv købe hvis jeg skulle ha en.

    har du fået fabrikat afvide på kølerne, ellers er det jo ikke fair at sammenligne smiley

    T-hansen og FTZ har jo heller ikke samme pris på "samme" del her hjemme i DK :o)

    det er gyngen og karrusellen, det er ingen hemmelighed at vi jo både handler og sælger til de kollegaer du nævnte, og nogle gange er vi dyrere og nogle gange er de dyrere - jeg tror at hvis man handler blandede dele for 10000 kr. så ender prisen på ca. det samme hos os alle, man skal handle der hvor man føler man får en service som matcher en selv. smiley


  • #6   1. sep 2008 Lars J>> Tro mig sammenligningerne er iorden, jeg lever af at lave biler og behøver ikke få forklaret at der er forskel på fabrikaterne af div. reservedele.
    Ville ikke smide dette ind i et forum, hvis ikke jeg vidste jeg havde styr på mine facts, da jeg selv hader folk der taler/skriver uden at vide hvad de taler om.
    mvh


  • #7   1. sep 2008 Jeg VED bare at Trimo ikke har samme hovedleverandør som os, og netop Kølere som både vi og Lyne har er af samme mærke mens trimo bruger et andet mærke. jeg siger ikke at det mærke de bruger er dårligere, bare at der er forskel på pris og kvalitet mærker i blandt.

    Dette skal ikke opfattes som en reklamesøjle for usa autodele, jeg forsøger blot at forvisse om at der ikke er den store forskel, generelt, på om man handler det ene eller andet sted, er ret sikker på at hvis du vil ringe rundt til alle hver gang du skal bruge en del, kommer du sjældent til at handle samme sted smiley

    og Ildfuglen, selv om man lever af at lave objektivbiler kender man jo ikke nødvendigvis alle mærker smiley

    bl.a har vi mulighed for forhandlingen af 17 forskellige mærker af sænkningsfjedre, kender du kvaliteten i forhold til prisen på dem alle, syntes jeg du skal sælge reservedele, eller rådgive om køb af dele i stedet for at skrue i biler smiley

    igen, dette må ikke misforståes, det jeg vil sige med dette er bare at både sony og pioneer, audi og mercedes, sunoco og quaker state laver gode produkter men prisen på trods af god kvalitet er bare ikke det samme, det er vi vel enige om?

    Jeg har kun arbejdet hos USA i et halvt år, men kørt amerikaner i 2 år, så jeg har været i samme sted som så mange andre, og ringet rundt til dem alle for at finde dele, jeg forstår godt folk som gør dette for at spare penge, jeg havde bare ikke tiden til det selv, så handlede alle mine dele et sted da jeg hurtigt fandt ud af at gennemsnits prisen var ret ens uanset hvem jeg købte hos.

    med dette indlæg, trækker jeg mig ud af denne debat, da jeg i andres øjne nok aldrig vil være objektiv pga. min stilling.

    Ingen sure miner eller opstød her fra.
    hvor folk handler er op til dem selv smiley


  • #8   1. sep 2008 der skulle selvfølgelig ikke stå:
    og Ildfuglen, selv om man lever af at lave objektivbiler kender man jo ikke nødvendigvis alle mærker smiley


    men:
    og Ildfuglen, selv om man lever af at lave biler kender man jo ikke nødvendigvis alle mærker smiley

    markøren forsvant pludselig smiley


Kommentér på:
us sider.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce