{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Polermiddel sad fast
  • #1   25. maj 2012 Det kan ofte ske på meget bløde lakker i kombination med et polermiddel uden så meget glidemiddel i. Der vil opstå uhensigtsvis meget varme på overfladen, da de bløde lakker suger olien i sig, så bliver friktionen alt for høj og varmen fjerner det sidste olie og så brænder det fast. Kombinationen jeg bruger er forskellig, men karma, das6, og en mellem pude til bløde lakker er der hvor chancen for at skulle bruge hele dagen på at gnubbe fastbrændt polermiddel af, mindst. Har hørt fra ebbe at meguiars laver et par produkter der smøre godt også.


  • #2   26. maj 2012 måske for meget polercreme samt varme samtidig

  • #3   26. maj 2012 Hvad er worst case hvis jeg ikke kunne ha vasket det af næsten lige efter det havde sat sig fast? Altså ville det så tørre sig fast og sætte sig udenpå lakken?
    Eller ville det åbne op for lakken og gå i forbindelse med den så det ikke ville kunne fjernes igen?


  • #4   26. maj 2012 Nej, det plejer at kunne fjernes med vand. Jeg bruger last touch til at fjerne det med

  • #5   27. maj 2012 tør området over med en god spritteret ruderens, eller evt. sprinklervæske.. og også "sprit" lakken af med ruderensen efter polering, inden lakforsegling for at få eventuelle rester af slibe middel af, for ikke at få det virvlet med rundt i lakforseglingen.. virker rigtigt godt for mig i hvertfald.. smiley

Kommentér på:
Polermiddel sad fast

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce