{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.818 visninger | Oprettet:

Et par spørgsmål om polering mv. {{forumTopicSubject}}

Hejsa
Jeg er stadigvæk en rimelig "newbie" på bilplejeområdet, og håber derfor i kan hjælpe med svar på et par spørgsmål.

For rimelig præcist et år siden fik jeg shinet Mondeo´en op - første gang med maskine (DAP 900 Pro).

http://bilgalleri.dk/alb_vis.aspx?albumid=82399

Nu klør det i fingrene for at komme i gang igen, og der er da også kommet lidt lette vaskeridser igen, som der skal kigges på.

Spørgsmålene er som følger:

1) "Behandlingen" sidste år omfattede polering med mellem / fin Karma polish. Man hører ofte på forskellige fora, at når lakken en gang er rettet op, så er det ikke nødvendigt fremover. Er der noget jeg har misforstået? Der er en del vaskeridser igen, så jeg kommer vel ikke uden om at polere igen - optimalt set med både mellem og fin polish? Der er ikke tale om dybe ridser men de sædvanlige, der kommer når man indimellem kører i vaskehal.

2) Jeg var rimelig imponeret af effekten af Poorboys glazen sidste år. Jeg har dog hørt fra enkelte bilplejenørder, at lakforsegling / voks har sværere ved at hæfte på lakken når man bruger glaze - selv om man lader glazen hærde i lang tid inden man bruger lakforsegling / voks.
Er det en skrøne? Jeg vil helst bruge glaze igen, da jeg som nævnt var rimelig imponeret af effekten på min mørke lak. (Brugte Poorboys Black hole).

3) Jeg har været udmærket tilfreds med Karma produkterne fra Bilvask.nu. - så jeg forventer også at bruge dem denne gang. Umiddelbart har jeg heller ingen indvendinger imod den lakforsegling (Poorboys EX-P) og voks (Poorboys Nattys rød) jeg brugte sidste år. Imidlertid kunne jeg godt tænke mig at prøve en anden lakforsegling og voks.

Jeg har her på forumet hørt meget positivt om denne her:

http://www.cleanyourcar.co.uk/index.php?_a=viewProd&productId=589

I beskrivelsen over produktet i ovenstående link står der, at det er en "sealant" - hvilket for mig nærmest lyder som en lakforsegler, men på bøtten står der "wax". Jeg går derfor stærkt ud fra, at det er en voks.?

Jeg hører gerne fra jer, såfremt i har andre lakforseglings og voks-produkter i kan anbefale.

4) Mht. til de arbejdstrin der kommer EFTER poleringen (glaze, lakforsegling og voks), er det da hensigtsmæssigt og nødvendigt at gentage disse trin? Med andre ord: Bliver kvaliteten mærkbart bedre, hvis man f.eks. giver lakken 2 x glaze, 2 x lakforsegling og 2 x voks - eller er det umiddelbart spild af tid?

Beklager det lange indlæg, men det er nemmere end at lave 3-4 separate indlæg her på forum.

På forhånd tak for inputs !


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Et par spørgsmål om polering mv.
Kommentér på:
Et par spørgsmål om polering mv.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce