{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.173 visninger | Oprettet:

Salg Af BmW {{forumTopicSubject}}

hej drenge og piger, jeg har nu haft min bil tilsalg ved en forhandler i et halvt år, og uden held, der har været en del oppe og kigge på den, og mange har haft interesse men intet der har givet + på min konto endnu.

Den er sat til 44900-, nysynet, og kan købes uden syn til 38.000

Er det helt hen i vejret? da det er forhandleren der har sat prisen på den, skal jeg bede ham om og sætte den yderlige 5000 ned ?

Mvh. Alex


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Salg Af BmW
  • #2   2. dec 2013 Pris og kvalitet hænger jo som regel sammen, og jeg vil ikke samligne min med andre e36'er i markedet herinde, da folk tror at når de har set en rusten e36 så er de alle sammen det, også derfor jeg kørte den til forhandler.

    Nej markedet er godt nok skidt stillede i dagens Danmark, og din 540i, er mere værd end sølle 40.000!


  • #4   2. dec 2013 Jeg har lige solgt min BMW e46 til 52000 smiley Men det er sku svært, for der er ikke mange købere til uøkonomiske biler.. Og folk som vil købe BMW'er, ved det, og byder derfor også derefter smiley Prisen er desværre meget sølle på sådan nogle biler smiley

  • #8   2. dec 2013 Casper K

    1. Den kan da umuligt falde i pris med en større motor, der har kørt mindre end den oprindelige, derudover er motorskiftet gjort ved autoriseret og ikke hjemme i en garage.

    2. Speedometeret er skruet tilbage til det motoren har kørt, karossen blev lavet i og med at moteren blev skiftet, kabinen har været helt ude og bla fået lagt ny himmel i, lakeret om i foråret 2012 og fået monteret startspærre og alarm.

    3. Hvis det ikke skal koste og få en bil der en fryd for øjet, og pænere end de fleste i sin årgang.
    velholdt, køre som en drøm, og er stabil som bare fanden, så ved jeg ikke hvad skal ?


  • #9   2. dec 2013 Ja er dælme en svær bil at bedømme pris på. Jeg fortryder at jeg lagde en M50 i min E30 for havde flere bud på den før jeg lagde ny motor i den end nu hvor den står til salg.

  • #10   2. dec 2013 Hej Alex

    Jeg give Casper K ret i pkt.2, man "skrue" ikke på speedometeret fordi der kommer en ny/anden motor i. Hvad så hvis du skifter gearkassen eller bagtøjet, nej speedometeret skal vise hvad bilen har kørt. Der findes ikke noget mere manipulerende end en salgsannonce der reklamerer for en bil som har kørt 120.000km, så køre man 200km for at få at vide at bilen har kørt 540.000 og er en gammel taxi, som fik skiftet pollenfilter for 120.000km siden og det var det sælgeren mente. Nej, lad os holde os til sandheden.
    Mht. pkt. 1, så er det min erfaring at man får ikke andet end bøvl, når ikke motor og bil høre sammen. Bare det at skulle have reservedele, så duer dit VIN nummer ikke mere, det giver kun problemer.
    Pkt.3 Jeg har begået samme fejl, havde engang en gammel Golf som jeg købte for 21.000kr 2 år senere stod den mig i små 70.000kr. Den 100% i orden, men det var kun mig der kunne se det, desværre. Solgte den for 25.000kr, og sagde til mig selv at det havde været sjovt.


  • #12   2. dec 2013 Jeg tager med kys hånd mod din kritik Casper, der er intet negativt i det jeg skriver, og tror nok også den ryger ned i pris inden så længe, det er jo trods alt ikke mig, men min forhandler der satte prisen på den. At du så kun fik det for din 328'er forstår jeg intet af !

    det skal siges at jeg ikke har bygget bilen, og jeg sågar faktisk byttede min volvo lige over med den, hvilket klart var til min fordel - jeg ville heller aldrig selv have spolet spedometeret men jeg ved at den har kørt et sted mellem 250-60 tusinde.

    Men nok om det, jeg tager gerne kritikken til mig og tager en snak med min forhandler. Rigtig god jul til jer alle ! smiley


  • #13   2. dec 2013 Tror generelt de fleste vil have noget originalt og ikke en "ombygget" bil, eller noget med en anden motor i osv.

  • #15   2. dec 2013 Det er selvfølgelig rigtig Casper :-)!


    Dennis, nu er det jo ikke den store ombygning, og jeg selv, nyder nu lyden af en 6 cylindret mere end en 4 cylindret smiley !


  • #16   3. dec 2013 Enig, og det vil jeg også gøre. Men når det så er sagt, så tror jeg mange er bange for problemer med bilen fordi den har fået en anden motor i. Så vil de hellere købe en standard 320i - så kan de nemmere få folk til at rep. den, hvis de ikke selv kan skrue.

  • #17   3. dec 2013 Alex - Det er helt og holdent købers marked, jeg havde sat min E30'er tilsalg for 50, som var det jeg syntes den værd, og har endda brugt flere penge på den, men påtrods af det, vil folk ikke give mere end 30 for den, men eftersom at jeg skulle af med den, måtte jeg jo bøje mig, og sælge den for det.. smiley

  • #18   7. dec 2013 Det store problem i dag er at mange i den nye generation ikke har styr på økonomien, derfor har de ingen opsparing på kontoen, og rod i økonomien, kan være et problem når man skal i banken og spørge om et lån til en ny bil, desuden hvis du går til din bankmand og siger jeg vil gerne låne 50.000,- til en stor tørstig bmw v8er, så kigger han nok lidt skeptisk derimod kommer du og spørger om du må låne 50klik til en nyere økobil med 30km/l på papiret, og en vægtafgift der ikke koster mere end 1000,- året så er det nok lidt nemmere at overtale ham. Bil market er bare lavt og kan du få 20.000,- for din bmw syntes jeg du skal sælge den.

  • #19   8. dec 2013 Må altså osse give de andre indlæg ret både med hensyn til ombygning og så videre. Og så vil jeg da sige at i 2010 kikkede vi på E36 til omkring de 45 klik og det synes jeg altså er for mange penge for en snart 20 år gammel bil som for de flestes tilfælde ikke kan dokumentere hvor mange ejere der har gennempulet den. Og det at du har byttet lige over med en volvo fra 98 formoder jeg må da osse indikere at at den nok ikke var 44 klik værd den gang heller, for de volvoer er da billige biler. Jeg fik 30000 for min BMW diesel til bare 2500 årlig vægtafgift og 16,5 km/l.Bare min ærlige mening

  • #20   8. dec 2013 Problemet med prisen er også man kan købe en e46 for de penge har selv købt en e46 320i her i sommers til 25.000,- med alt i udstyr, og kun meget lidt rust i venstre bagskærm som selvfølgelig er blevet lavet, jeg troede os først jeg skulle have en e36 320i men priserne er alt for høje i forhold til hvad man får. Hvis man kigger på andre biler i samme årgang, sammenlignet med bmw så er priserne snart tre gange så høje.

  • #21   9. dec 2013 Jeg har beslutte og sætte handlen på standby, må på udkig efter opstaldnings muligheder i de år jeg studere, så er jeg fri for og skulle kigge efter ny bil når jeg engang er færdig uddannet maskinmester. smiley


    Men mange tak for interessen, håber i for en god jul og et godt nytår smiley !


Kommentér på:
Salg Af BmW

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce