{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
675 visninger | Oprettet:

lidt forskelligt til mit næste projekt {{forumTopicSubject}}

hey..

da jeg sidder og køber lidt dele til mit næste projekt til bilen.. som er en pc i bilen..

er på jagt efter sådan et ide kabel til cd rom drev., som kan række fra mit bagagerum til mit hanske rum.. har været ved at lede på edbpriser.. med ved sq ik hva sådan et kabel hedder.. kan ik finde noget som hedder ide kabel. hehe..
hvor kan de fåes.. ??

og kan man købe en gps sender.. af en slags.. og sætte til.. så må kan holde øje med sin bil.. på en måde.. så man kan se hvor den befinder sig.. ?:D og hva vel det ca koste... og lave.. ??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  lidt forskelligt til mit næste projekt
  • #1   29. aug 2007 de laves slet ikke så lange smiley så du skal nok have fat i et usb cdrom drev eller ngoet i den stil :S

  • #2   29. aug 2007 æv.. smiley

  • #3   29. aug 2007 men hvis man leder efter sådan et kabel.. hva hedder sådan en når man skal lede på edbpriser.dk ??

  • #4   29. aug 2007 Den type IDE kabler man benytter til CD-rom drev, er enten ATA 33/66(100). Disse kabler må teoretisk set max være 90 cm, da elektronvandringen i en ledning simpelthen ikke kan være hurtig nok, til at et længere kabel ville kunne bruges. Bliver kablet længere mister man derved data på vejen, da den ikke når frem i tide.
    Dette kan der kompenseres for, men det anbefales at man holder sig under den længde!

    Jeg er personligt af den mening at en car-pc IKKE skal monteres i bagagerummet, men derimod integreres bag selve skærmen, eller andetsteds oppe foran! Så er du også ude om problemet med kabelføring til dit drev!


  • #5   29. aug 2007 Ang GPS, så benytter man i øjeblikket primært 2 typer chipset kaldet Sirf Star II, og Sirf Star III. Sirf Star II er et chipset udvuklet til brug i mobile enheder, og strømforbruget er derfor meget lavt. Dette bevirker desværre også at modtagelsen er mildest talt elendig, og falder ud, så snart noget "skygger". Til brug i bilen skal du have fat i en modtager med Sirf Star III.

    Chipsettet er den del af GPS'en der afgører hvilke muligheder/funktioner der kan opnås! Der er derfor flere forskellige producenter af modtagerer, da alle benytter chipsettet! Så kig efter det, når du køber!


Kommentér på:
lidt forskelligt til mit næste projekt

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce