{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
908 visninger | Oprettet:

Pladedele til mk 3 2.8i capri {{forumTopicSubject}}

Havde tænkt mig at få lavet lidt rust i den gamle capri her i løbet af vinteren men ville lige høre hvem i har købt pladedele af i tidens løb?
Skærme og pladedelene inde i motorrummet synes jeg er nemt nok at finde, men dørstolpe i passagerside (Højre side) , synes jeg ikke er hel nemt at opspore..

Mvh Morten.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Pladedele til mk 3 2.8i capri
  • #1   30. mar 2013 Hej morten har du prøvet capri club international i england? Hvis de ikke har den på hjemmesiden som ny har de garanteret noget godt brugt ellers ved de hvor du kan finde den

  • #2   30. mar 2013 Ok tak for Info, har ikke prøvet dem endnu, men vil da lige høre ad om det er noget de har

  • #3   26. aug 2013 Hej. Fandt du de pladedele du søgte? Jeg er ved at få lavet skabeloner til dørstolpe, Pladen lige før dørstolpen (den med 3 skrå forstærkninger i) , stenplade foran til mk3 v6, torpedoplade repstykker til hver side og til komplette lygtehuse.

    Da min egen mk3 er rådden de ovennævnte steder og pladedele er svære at finde, så laver jeg dem selv. Hvis det kan ha interesse, så kan jeg lave flere pladedele


  • #4   4. sep 2013 Mange tak for tilbuddet, men fandt nogle i england der har det meste jeg leder efter . Men husker dig lige .
    Mvh Morten


Kommentér på:
Pladedele til mk 3 2.8i capri

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce