{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lovlig Race Køge 28. Hvem kommer?
  • #1   27. jun 2008 Sorry kopiere bare lige texten så:

    Den 28. juni følger Køge og Omegns Automobilklub op på de seneste års succeser, når klubben igen står bag lovligt og sikkert streetrace i Køge.

    Løbet den 28. juni er for alle med et kørekort og en indregistreret bil, og det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage. De tilmeldte biler deles i fire klasser: En for amerikanerbiler; to klasser for tohjulstrukne biler med og uden trykladning af motoren og en klasse for firehjulstrukne biler.


    Klokken 19 går starten på Skandinavisk Transport Center Køge, og herefter kører de mange deltagere i fire klasser om at være hurtigst på den 201 meter lange bane.

    Deltagerne kører en mod en. Vinderne går videre i turneringen, som fortsætter indtil vinderne i de fire klasser er fundet.


    Der er dog – også denne aften – grænser for udfoldelserne. Der bliver taget tid på alle biler, selv om det ”kun” gælder om at slå den anden bil på banen. Tiden måles af sikkerhedshensyn, for kører en deltager de 201 meter på mindre end syv sekunder, hører bilen ikke hjemme i et streetrace-arrangement som dette. Så hurtige biler må i stedet prøve kræfter med ”rigtig” dragrace på en 402 meter lang, permanent bane.

    Inden løbet har deltagernes biler og udstyr været gennem en teknisk kontrol, så løbsarrangørerne er sikre på, at bilerne er sikre at køre i, og at kørernes sikkerhedsudstyr virker efter hensigten. Deltagerne skal under løbet bære styrthjelm og handsker, bruge bilens trepunktssele samt være iført noget med lange ærmer.


    De seneste par år har Køge og Omegns Automobilklub arrangeret lovligt streetrace i Køge. Løbene har været afholdt med politiets såvel som Dansk Automobil Sports Unions tilladelse, og derfor har sikkerheden for både kørere og publikum altid været helt på højde med sikkerheden ved f.eks. et DTC-løb på Jyllands-Ringen eller til en DM-afdeling i rally.

    Succesen med de lovlige streetrace i Køge har bredt sig, og i år er første gang, at Dansk Automobil Sports Union har udskrevet en egentlig løbsserie af streetraceløb. Arrangementet i Køge den 28. juni er seriens andet løb. Tredje og sidste løb køres i august i Hvidovre.


    Der er gratis adgang for tilskuere, og da Køge og Omegns Automobilklub regner med masser af tilskuere, henvises gæsterne til et særligt parkeringsareal for enden af Truckvej og Dieselvej. Parkeringsafgiften er kr. 30 pr. bil.



    FAKTA:

    Hvad:

    Lovligt streetraceløb (striberace) for indregistrerede biler. Løbet afvikles med tilladelse fra politi og øvrige relevante myndigheder samt Dansk Automobil Sports Union.


    Hvor:
    Transportcentret, Bragesvej, Køge.


    Hvornår:

    Lørdag den 28. juni kl. 19-24.

    Kontrol af deltagerne og deres biler begynder kl. 16.30. Her kontrolleres kørekort, styrthjelm, bilens registreringsattest, lys og lygter, bremser samt om batteriet sidder ordentligt fast. Se i øvrigt alle regler om deltagelse og øvrige praktiske oplysninger i de såkaldte tillægsregler, som du kan hente på hjemmesiderne www.ladathomas.dk og www.dragracing.dk. Du kan også få fat i materialet ved at ringe på tlf. 31 17 12 20.


    Arrangør:
    Køge og Omegns Automobilklub.


    Pris:
    Deltagere kr. 200,-
    Tilskuere gratis adgang. (Parkeringsafgift kr. 30,-)


    Med venlig hilsen
    Dansk Automobil Sports Union



  • #2   28. jun 2008 humm lyder også som en fin ide smiley jeg skal desvære også til studenter fest, så må nøges med masse unge søde piger der rander rundt og er halberuset og sikkert ikke særlig interesseret i meget andet end feste og ha det sjovt..
    så der er jeg nok lidt fanget.. desvære smiley


  • #3   29. jun 2008 Jeg var dernede, ikke noget at råbe hurra for.

    jeg smuttede ved 22 tiden...


Kommentér på:
Lovlig Race Køge 28. Hvem kommer?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce