{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.171 visninger | Oprettet:

problemer med klima anlæg.. {{forumTopicSubject}}

hejsa..

ja som overskriften jo siger, så synes jeg min 6ér kører underligt, når jeg har klima anlægget tændt, det er ligesom om den "hugger" eller tøver lidt, når man kører omkring 3000 omdr.. Mazda siger, at det skal den gøre, fordi den bruger så mange kræfter på at køle, og FDM siger såen set det samme, men så synes jeg sgu det er en lorte bil, hvis den skal køre såen..!

Er der andre af jer, med den nye 6´er, der har oplevet det??

Den er lige blevet 1 år, og synes ikke den gjorde det sidste sommer.

Håber på nogle gode svar smiley

på forhånd tak..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  problemer med klima anlæg..
  • #1   5. jul 2009 hej thomas... det er helt normalt den ligesom hugger når klima anlægget er tændt.... det gjorde min også... men det kan være der for lidt kølemiddel på dit klimanlæg, og det gør det en del være mht. huggeriet... jeg fik fyldt mit op og kunne næsten ikke mærke det mere, stortset alle bilmærker kan man mærke når klima anlægget slår til og fra....

  • #2   6. jul 2009 okay, tak for svaret..

    Men, synes stadig det er lidt mærkeligt, det er jo et lukket system, så kan ikke rigtig se, hvorn der skulle mangle væske??, bilen er jo for faen helt ny..har brokket mig over huggeriet til Mazda en gang, for noget tid siden, og der fyldte han noget væske på og sagde han smurte tændrørene?? den med tændrørerne fatter jeg slet ikke. men så kørte den egentlig ok en dags tid, men begyndte så igen, og nu gør den det hvergang man passerer de 3-3500..omdr..



  • #3   6. jul 2009 sådan et system kan aldrig være 100 procent tæt, man tilråder faktisk at få det efterfyldt en gang om året. jeg mener det er omkring 20 procent ca. man mister af kølemidlet på et år...

  • #4   7. jul 2009 Jeg havde min Mazda 6 GH i 1 år 0g 1 måned og den gjorde det aldrig.. og jeg brugte fakrisk altid klima anlæget. men lyder da ikke urealstisk at det kan være mangel..

Kommentér på:
problemer med klima anlæg..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce