{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
645 visninger | Oprettet:

Ny Opel hjælpe side! {{forumTopicSubject}}

Jeg ved ikke om dette er tilladt, jeg prøver nu alligevel smiley

Jeg har set flere indlæg om samme emne igen og igen, så derfor besluttede jeg at samle ALT et sted. Det resulterede i hjemmesiden http://opel.rakett.dk .

Der kan i skrive indlæg/artikler om reperationer/fejl/guides og alt hvad i ellers ved om Opel.

Hjemmesiden er inddelt i mærker så alt om VB står i en kategori for sig selv (eksempel vis).
Der kan søges på tags som forfatteren til artiklen har defineret, for at finde en bestemt artikel.

Tag godt i mod dette tiltag, der gerne skulle blive en success for os Opel ejere og interesserede.

Brug også gerne dette indlæg til kritik og forslag til hjemmesiden, da det er jer der skal bruge den smiley

Mange hilsner
Kasper Simonsen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ny Opel hjælpe side!
  • #1   23. apr 2009 http://astra.rakett.dk er linket lige pt, min DNS server er ikke så hurtig som jeg smiley

  • Tommy B
    VIP
    Tommy B Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    jul 2007

    Følger: 32 Følgere: 33 Biler: 4 Emner: 98 Svar: 2.551
    #2   23. apr 2009 Hvis jeg var dig, ville jeg få fjernet den side, nu.
    Du deeplinker til wundergeil.dk's billeder, hvilket ikke er helt lovligt, copyright mæssigt. Medmindre du har en tilladelse til dette, hvilket sku undre mig meget.

    Udover det, hvilket ikke har noget med mit første råd at gøre, så forstår jeg ikke hensigten med siden. Der findes allerede opelpower.dk ?


  • #3   23. apr 2009 Opelpower er en rodekasse hvad hjælp til Opel angår, siden er opstået på baggrund af en diskution der har fundet sted derinde.

    Jeg skal selvfølelig selv finde billeder eller få tilladelse til at benytte dem for at det er 100% lovligt, indtil da håber jeg på at det er ok med Joanna.

    Er dette ikke tilfældet sletter jeg selvfølelig billederne promte.


  • Tommy B
    VIP
    Tommy B Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    jul 2007

    Følger: 32 Følgere: 33 Biler: 4 Emner: 98 Svar: 2.551
    #4   23. apr 2009 Hvad er det for en mentalitet at have? Du sletter dem HVIS hun brokker sig? Indtil da er det ok, i følge dig selv, ellers ville du jo ikke fortsætte med at bruge billederne. Det er lidt ligesom at mene det er ok at køre for stærkt, så længe man ikke bliver taget.

    Hvordan OP er opstået med tiden, har intet at gøre med sagen om at de i det mindste har brugbar information, hvor i mod din side ligner noget der er lavet i mspaint, blandet med lidt notepad - Og så kastet tilfældigt sammen. Din side ligner nøjagtig det samme, som sidst du reklamerede for den, og er absolut ikke brugbar, medmindre man ønsker hovedpine da smiley


  • #5   23. apr 2009 Tommy B > Det er din mening, jeg kan dog informere om at hverken paint eller notepad er taget i brug.

    Jeg kan dog heller ikke se hvorfor du skal spille så smart! Du kører aldrig for stærk, henter ulovlige filer/har dem liggende, cylker på fortovet osv.?

    Jeg har bedt Joanna om tilladelse og får jeg den ikke slettes billederne promte.
    Har du mere galde at hoste op er du velkommen til at benytte mit indlæg.


  • #6   23. apr 2009 Vi skal vel alle starte et sted? Jeg har hverken uddanselde indenfor hjemmesider eller ligende, jeg har selv lært hvad du ser, kan du ikke lide det kan du holde dig væk fra det. Jeg har prøvet at hjælpe det bedste jeg kan, og om det bliver en success er op til folket, bruger de den er jeg glad, gør de ikke er jeg ligeglad, det har ikke taget mig mere end 2-3 dage at strikke sammen,

  • Tommy B
    VIP
    Tommy B Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    jul 2007

    Følger: 32 Følgere: 33 Biler: 4 Emner: 98 Svar: 2.551
    #7   23. apr 2009 Har jeg - på noget tidspunkt - nævnt at jeg mener det er ok, hvis jeg kører for stærkt, eller gør noget andet ulovligt? Nej - Så at prøve at forsvare sine handlinger, med et modangreb, holder da ingen steder.

    Respekt for at du vil lave noget, for at samle brugbare oplysninger. Men - og det kan lyde hårdt, men jeg er ingens mor og siger tingene som de er - du opnår ikke andet end forvirring med din side. Overskueligheden er nærmest ikke-eksisterende og hvis du endelig vil tilbyde en service, burde du samle lidt mere end et par udprints til speedometer skiver o.l. og så sørge for at hjemmesiden i sig selv er brugervenlig. smiley
    - Husk dog at spørg om lov, før du tager andres arbejde i form af at kopiere guides fra andre sider o.l. Ligesom før du benytter billeder, som ikke er dine egne.


  • Tommy B
    VIP
    Tommy B Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    jul 2007

    Følger: 32 Følgere: 33 Biler: 4 Emner: 98 Svar: 2.551
    #8   23. apr 2009 Det har taget dig mere end 2-3 dage at strikke sammen, det ved jeg da. Det er meget lang tid siden du sidst henviste til siden, og bedte om input.
    Men hvis du er så ligeglad, hvorfor så bruge tiden på det? Hvad prøver du at opnå?

    .. Vi alle kan selvfølgelig ikke yde mere end vi evner, men så skal man måske overveje at øve lidt mere, før man springer ud i et større projekt.


  • #9   23. apr 2009 De kopier du omtaler er givet tilladelse til og er stemplet med ejres navn.

    Jeg giver intet modangreb, prøver bare at få dig til at indse at jeg ikke er værre end idioter der kører for stærkt eller ligende.

    At siden ikke er bruger venlig er en videnskab i sig selv, som du sikker har fået undervisning i at oprtimere. Jeg programmerer i forhold til hvad folks input er, og det bliver nok aldtig anderledes.

    Jeg kan selvfølielig godt se at siden ikke er særlig stor på info endnu, det er brugerne der skal fylde den med deres viden da jeg ikke selv ved alt om Opel, men hvem gør dog også det?

    Du nævner ikke at du aldrig kører for stærkt, men hvorfor skal du "angribe" mig og min side sådan? Jeg har stillet en service til rådighed og mere er der ikke i det, hold dig dog fra den hvis du har så meget imod det.

    Jeg gider ikke bruge mere af min energi i disse bagateller som du har så travlt med og svarer derfor ikke på flere af dine spydigheder/provokationer/oplysninger.

    Er der andre der har inputs jeg faktisk kan bruge til noget er de stadig velkomne.


  • #10   30. apr 2009 brian J > Det er kun teksten jeg ikke har rettet, overså lige den detalje smiley

Kommentér på:
Ny Opel hjælpe side!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce